Alina, sex cu Darth Vader. Stiti de ce Darth Vader, celebrul personaj negativ din seria Razboiul Stelelor, respira greu? Din cauza Alinei Plugaru, ar putea fi unul din raspunsuri. El i-a fost vedetei partener intr-un pictorial incendiar facut de Maxim Bulgaria, in care actrita XXX din Romania le explica vecinilor nostri de la sud de Dunare care sunt pozitiile ei sexuale favorite, scrie Libertatea.

Crina nu e pe gustul sefilor. Demisia prezentatoarei Observatorului sportiv de la Antena 1 a creat controverse serioase in departament. Desi momentan Patruleasa a fost inlocuita cu Abrudan, se pare ca aceasta nu este o solutie pe termen lung. In ordine ierarhica, postul ramas vacant dupa demisia Simonei Patruleasa ar trebui ocupat permanent de Crina Abrudan, a doua ca importanta printre stiristele care prezinta rubrica sportiva, noteaza Cancan.

Presa italiana sustine ca Mutu ar fi lasat-o insarcinata pe iubita colegului sau, Gaberini. Fidelitatea lui Adrian Mutu (30 de ani) fata de sotia lui, Consuelo, e pusa la indoiala de presa din Peninsula, citata ieri de site-ul Goal.com. Potrivit presei italiene, atacantul Viola ar fi avut o relatie extraconjugala cu Daniela Fontani, iubita colegului sau, Alessandro Gamberini (27 de ani). Mai mult, femeia ar fi ramas insarcinata, purtand in pantece copilul lui Mutu. “Sunt lucruri care m-au marcat. Sunt nascute din legende si mi-au facut rau. Parca am devenit un pugilist. Am trecut peste moment, iar eu si Adrian ne avem ca fratii. Luam des cina impreuna, iar atunci cand am auzit prima oara aceste zvonuri, ne-a venit sa radem”, a declarat Gamberini, citat de Libertatea.

Dani Otil se ascunde de politisti. Asteptat la politie inca de la ora 10:00, Dani Otil nu a dat curs citatiei oficiale, pe care anchetatorii i-au trimis-o acasa inca de luna trecuta. In schimb, la sectia de politie a sunat Teodor Andrei, avocatul acestuia, care a anuntat ca Otil nu poate sa ajunga. Avocatul a promis ca va reveni luni cu un telefon si, in functie de programul clientului sau, va stabili o ora pentru ziua de marti. Cu toate interventiile aparatorului sau, Dani risca sa fie amendat contraventional cu 200 de lei daca va evita in continuare sa vina la politie si sa spuna, exact, ce a facut Mihaela Radulescu in seara in care a atacat o echipa de paparazzi, scrie Cancan.

Patronul cazinoului Casa Vernescu, Enrico Aidan: "Piturca m-a amenintat cu tiganii!". In numarul de ieri al saptamanalului Fanatik (vezi facsimil), e prezentata marturia marocanului Enrico Aidan, patronul cazinoului Casa Vernescu, in care Victor Piturca a fost prins trisand la poker. Marocanul spune ca nu a depus plangere, fiindca Piti i-ar fi amenintat familia, scrie Libertatea.

Pavel Stratan, agent electoral pentru comunisti. Pentru a atrage cat mai multe voturi, comunistii moldoveni au mizat pe mici cadouri electorale, de la sticle cu ulei si pana la CD-uri cu melodii interpretate de cei mai in voga artisti de la Chisinau. Dupa ce in perioada campaniei electorale, moldovenii au fost invitati sa vina la vot prin intermediul unor concerte de amploare, culminand cu cel de vinerea trecuta, din centrul Chisinaului, la care au participat Tiesto, dar si Pavel Stratan, in ziua alegerilor, persoanele care s-au prezentat la urne au fost tentate cu mici daruri. Printre ele, s-au numarat sticle de ulei, dar si peste 100.000 de CD-uri pe care figureaza numele catorva dintre cei mai indragiti artisti din Moldova, scrie Cancan.

Fetele de la Bambi au ramas doua pitipoance ieftine. Dintre toate artistele de la noi, fetele de la Bambi sunt puse la colt. Cu toate studiile lor muzicale, „caprioarele” nu au nicio sansa in zona artistica. Pentru ca posturile muzicale nu prea le promoveaza piesele, Raluca si Denisa mai apar la emisiuni de scandal, poate, poate or strecura si ele un cantecel. Blondina e mai cuminte, insa, bruneta pare ingamfata si plina de fite. Cat despre aspectul fizic, cei care o cunosc spun ca e oribila cu buzele alea pline de botox, noteaza Atac-Online.

Georgiana Ionita l-a «agatat» pe Mihai Bendeac. Cel mai nou cuplu din showbiz este format din fotomodelul Georgiana Ionita si Mihai Bendeac, actorul din “Mondenii”, de la Prima TV. Cei doi au vorbit despre relatia lor intr-un interviu acordat revistei Diva, care apare pe piata luni, 13 aprilie, scrie Libertatea.

Magda Ciumac are probleme cu limba romana pe hi5. Cum hi5-ul e la moda, nu putea lipsi din peisaj un profil care poarta numele Magdei Ciumac. Pe pagina web care poarta numele "vedetei" - pagina web care e "garnisita" cu o sumedenie de greseli gramaticale - sunt postate zeci de poze in care Magda isi prezinta dormitorul, rochia preferata sau telefonul pe care o suna "numai zdrente", noteaza Cancan.

Cheeky Girls, in ”Top 5 fantezii sexuale” ale barbatilor. Cheeky Girls sunt destul de renumite in Marea Britanie dar nu se astepta nimeni sa intre intr-un top alaturi de Angelina Jolie, inaintea multor alte vedete internationale. Astfel, in urma unui sondaj realizat online, barbatii britanici au trebuit sa spuna alaturi de ce femei celebre le-ar placea sa petreaca o noapte de vis. Dupa cum era de asteptat, pe primul loc , cu 13% din voturi, s-a clasat Angelina Jolie, scrie Libertatea.

Traistariu, «tepuit» cu inelul de logodna Swarovski. Din bijuteria cu 118 cristale s-au 'scuturat' 100. Mihai Traistariu este negru de suparare. Inelul de logodna, pe care i l-a daruit iubitei sale, anul trecut, s-a „scuturat” de pietrele Swarovski, motiv pentru care solistul intentioneaza sa faca o reclamatie la OPC. Traistariu i-a facut o mare surpriza iubitei sale, Ioana, cand a cerut-o de sotie, anul trecut, pe plaja, la Nisipurile de Aur, din Bulgaria. Cu ajutorul celei mai bune prietene ale Ioanei, el i-a cumparat un inel de aur “impodobit” cu pietre Swarovski, pentru care a scos din buzunar suma de 2.000 de euro, noteaza Click.

Ramona Gabor s-a cuplat cu fotbalistul lui Inter Milano, Cristi Daminuta. Fotbalistul lui Internazionale Milano, logodit in urma cu cateva luni cu Bianca Jurca, locul 3 la "Miss Romania 2008", a agatat-o joi noapte pe sora Monicai Columbeanu intr-un club de fite din Bucuresti, noteaza Cancan.

Cindy Crawford, sirena si dupa 20 de ani. Are 43 de ani si este mama a doi copii, insa corpul nu o tradeaza. Cindy Crawford, topmodelul anilor ’90, arata la fel de bine in bikini si acum, dupa aproape doua decenii. Cindy Crawford si familia au plecat in vacanta, in Mexic. Mama, tatal (Rande Gerber) si cei doi copii (Presley Walker si Kaia Jordan) formeaza o familie model, atipca poate pentru showbiz-ul zilelor noastre. Cindy si Rande sunt impreuna din 1998 si inca stiu sa se bucure de micile placeri ale vietii, fara a se da in stamba in fata aparatelor de fotografiat, noteaza Click.

Sexy Braileanca ridica “nivelul politic” si unchiasilor. De cand si-a pus silicoane, Sexy Braileanca e asa mandra de noul ei look, incat tine mortis sa arate la tot poporul noile ei mameloane. Tanara si-a facut o obisnuinta... Cum aude ca la „Un show pacatos” vin barbati interesanti, hop si ea! Pentru tema emisiunii „Cei mai potenti barbati din Romania”, pe canapea s-au aflat Jean Paler, Costin Marculescu si Tiberiu Antal, un domn de 66 de ani care a fost ani la randul acrobat in echipa Circului „Globus”. Cel din urma invitat a declarat ca, la viata lui, a facut sex cu 400 de femei, scrie Atac Online.