Soprana romanca Angela Gheorghiu si sotul sau, Roberto Alagna, nu mai sunt in relatii bune. Intr-un interviu acordat cotidianului britanic The Telegraph, Roberto sustine ca el si partenera sa locuiesc in orase diferite si comunica doar prin e-mail sau sms. Chiar si asa, tenorul o iubeste ca un nebun pe soprana si ii este foarte greu in situatia de fata. Potrivit NewsIn, Alagna mai spune: „Sa cant cu Angela a fost divin pentru mine, insa pentru ea a fost mai dificil. Acum am decis sa ne separam carierele. Vom mai canta impreuna in „Carmen”, la Metropolitan Opera din New York si apoi o opera de Puccini la Covent Garden. Apoi nimic!", scrie Atac.

De ceva timp, umbla zvonul ca Pammy Anderson si-ar incerca norocul pentru a patra oara in ceea ceea ce priveste casatoria. De data aceasta, barbatul care i-a furat inima este inotatorul Jamie Padgett si povestea lor de dragoste este cat se poate de serioasa. S-au indragostit iremediabil si sunt gata sa mearga la altar. Actrita din Baywatch a mai tras lozul casatoriei de inca trei ori, insa de fiecare data a avut ghinion. Bateristul Tommy Lee, Kid Rock si Rick Salomon i-au jurat, rand pe rand, iubire vesnica sexoasei blonde, insa mariajul lor a durat numai cateva luni sau chiar zile. Cei doi baieti ai actritei din prima casatorie il plac foarte mult pe iubitul mamei lor, ceea ce nu poate fi decat un semn bun in acest nou inceput de drum pentru Pammy, scrie Gardianul.

Solistul vocal al formatiei The Killers, Brandon Flowers, il acuza pe solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, pentru ca a transformat muzica rock intr-o muzica depresiva. Desi, in urma cu 15 ani a murit (s-a impuscat in cap cu o arma de vånatoare) simbolul unei generatii, Kurt Cobain, creatiile muzicianului si succesul trupei Niravana ramån de necontestat, relateaza Curentul.

La 43 de ani, Cindy Crawford arata mult mai bine decat o tanara de 20 de ani. Fostul fotomodel a fost surprins, recent, de paparazzi, la o piscina de la un hotel din Mexic, unde se afla intr-o calatorie, alaturi de sotul ei, Rande Gerber (46 de ani). Desi e mama a doi copii, Cindy a afisat o silueta de invidiat. Potrivit cotidianului Bild, se pare ca nici macar sotul vedetei nu a rezistat farmecului ei, cei doi fiind fotografiati in ipostaze intime in piscina, unde se pare ca fac sex, scrie Libertatea.

Actrita Lindsay Lohan, in varsta de 22 de ani, are nevoie urgent de ajutorul unui psihiatru, anunta presa americana. “Lindsay nu mai munceste si nici nu-si mai cauta vreun contract. Este complet devastata dupa despartirea de iubita sa, Samantha Ronson, si-a iesit din minti si nimeni nu se mai poate intelege cu ea”, au declarat surse din anturajul vedetei. Prietenii artistei sunt foarte ingrijorati si se tem ca aceasta sa nu se sinucida, avand in vedere declaratiile lui Lindsay din US Weekly ca se simte foarte singura si ca viata ei a devenit un iad fara Sam (31 de ani), de care s-a despartit cu ceva timp in urma, scrie Libertatea.

Celebrul cantaret britanic Robbie Williams a infirmat zvonurile potrivit carora se va alatura fostilor lui colegi din trupa Take That. La sfarsitul lunii martie, Robbie Williams a ajuns pe prima pagina a ziarelor din lumea intreaga, dupa ce a declarat ca o reunire a sa cu fostii colegi din trupa Take That "pare sa se realizeze in decurs de cateva saptamani". Gary Barlow, actualul lider al trupei, a declarat insa in timpul emisiunii radiofonice "Quiz Night", moderata de DJ-ul britanic Chris Moyles: "Oamenii ne intreaba mereu daca Robbie ni se va alatura, dar nimic nu s-a schimbat. Suntem o trupa fericita, acum. Robbie nu ni se va alatura", scrie Libertatea.

Cantareata britanica Amy Winehouse (25 de ani) i-a socat pe oaspetii unui hotel din Caraibe, unde era cazata, alergand pe jumatate goala in fata intrarii principale, dupa ce s-a infuriat pentru ca i s-a spus ca tinuta topless este interzisa pe plaja din apropiere. Cantareata a fost oprita de un angajat al hotelului, care i-a inmanat un prosop albastru pentru a se acoperi, scrie Click.

Anna Lesko a bifat, vineri seara, primul show de cand s-a cuplat cu Elan Schwartzenberg, fostul sot al Mihaelei Radulescu. Fanii au venit cu sutele in club pentru a admira tinutele si miscarile provocatoare ale solistei, fiecare dintre ei sperand sa aiba ocazia sa danseze lasciv cu frumoasa moldoveanca. Spre dezamagirea acestora, o data cu schimbarea iubitului, ea si-a schimbat si programul artistic. Lesko a renuntat la deja celebrele sale show-uri erotice alaturi de barbatii din public, ea rezumandu-se, acum, la coregrafia alaturi de cele doua dansatoare ale sale, afirma Click.

Aflata la distractie, vineri noapte, intr-un club din Capitala, fiica presedintelui Romaniei, Elena Basescu, s-a dezlantuit pe o melodie machedoneasca pe care cantareata Delia Matache i-a dedicat-o lui Gigi Becali cu urarea sa iasa cat mai repede din inchisoare, scrie Cancan.

Hillary Clinton a fost la un pas de a divorta de sotul ei, fostul presedinte al SUA, inainte sa candideze la functia de senator de New York, acum opt ani. Stirea a fost data publicitatii in urma cu cateva zile de publicatia "National Enquirer". "Chiar inainte de a candida, in anul 2001, Hillary a luat legatura cu avocatul ei, care isi are biroul in Manhattan, si l-a rugat sa inceapa procedurile de divort", le-a povestit jurnalistilor americani un amic al cuplului Clinton, care n-a vrut sa-si dezvaluie identitatea. "Printre actele pe care Hillary le-a depus la dosar se afla si o lista a femeilor cu care Bill a inselat-o fara rusine. Nume grele se afla pe aceasta: Ghislaine Maxwell si Sale Johnson, doua tinere pline de bani si care isi fac veacul pe la petreceri, dar si doua dive de la Hollywood", a adaugat aceeasi sursa, scrie Cancan.

Sotul cantaretei Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, ar putea pierde sase din cele 12 milioane de euro, cat trebuia sa primeasca in urma divortului de artista, dupa ce o britanica a dezvaluit ca este insarcinata cu copilul lui. Gilleen Morris (foto mic), in varsta de 31 de ani, a declarat pentru "News Of The World" ca a facut sex cu producatorul Blake Civil, in varsta de 27 de ani, pe vremea cand erau internati la acelasi centru de dezintoxicare si a ramas insarcinata cu acesta. "Blake m-a sedus si am facut sex de mai multe ori. Cand i-am spus ca am ramas insarcinata cu el, a avut un soc, iar eu m-am speriat si am vrut sa fac avort. Dupa cateva zile, insa, Blake m-a sunat si mi-a spus sa pastrez copilul pentru ca se va ocupa de el", a declarat Gilleen pentru "News Of The World", scrie Cancan.