De cand s-a facut fata de casa, adica mai precis de cand a adus-o pe lume pe micuta Violeta, Andreea a prins drag de ideea de a sta in caminul ei cat mai mult timp, de a se ocupa de cresterea fetitei sale, si de a-i gati barbatului ei mancarea preferata. Mai mult, Andreea a spus recent ca isi mai doreste inca un bebe, sau chiar mai multi copii, visul ei fiind sa aiba si un baietel. Se pare ca dorinta i se va implini in scurt timp! Carcotasii de serviciu ne-au spus ca vedeta a fost recent la aceeasi clinica unde s-a dus cand a aflat ca o va avea pe micuta Violeta. Alte surse ne spun ca Andreea a fost vazuta in zona casei sale, in piata, cu o burtica destul de vizibila, in ciuda faptului ca in rest arata tot slaba, scrie Atac.

Somera de o saptamåna, Simona Patruleasa nici vorba sa alerge de la o televiziune la alta in cautarea unui nou post de prezentatoare. S-a vehiculat intens ca si-ar incerca norocul la Pro TV, dorinta ei de a fi angajata lui Sårbu fiind, de altfel, si motivul pentru care ar fi incheiat socotelile cu Antena 1. S-ar parea ca fostii sefi s-au suparat atunci cånd au aflat ca Simona isi pregateste debarcarea si au fortat-o sa-si dea demisia, varianta infirmata de Patruleasa. Ea spune ca era timpul sa plece si a facut-o din proprie initiativa, iar ofertele de serviciu nu au intårziat sa apara. Deocamdata, Patruleasa nu a luat nici o hotaråre si abia dupa Paste se va decide incotro va merge, scrie Gardianul.

Actrita sud-africana Charlize Theron a declarat recent ca legislatia actuala privind casatoria reprezinta o "forma de apartheid". Celebra actrita care a socat mediile puritane americane in urma cu cateva luni, cand a declarat in mod public ca nu se va casatori cu partenerul ei de viata, actorul Stuart Towsend, pana ce casatoria intre doi parteneri de acelasi sex nu va deveni legala si in Statele Unite. De asemenea, intr-o declaratie recenta, ea a marturisit ca nu intelege de ce America refuza sa le acorde persoanelor homosexuale drepturi egale cu cele ale compatriotilor lor heterosexuali. "Nu imi place sa traiesc intr-o lume elitista, nu vreau sa fac parte dintr-o majoritate sexuala elitista. Ma deranjeaza probabil din cauza faptului ca provin dintr-o tara in care am trait sub apartheid. Dar si aceasta reprezinta tot o forma de apartheid si nu vreau sa fac parte din asa ceva", a explicat celebra actrita sud-africana, scrie Gardianul.

Victoria Beckham se afla in topul celui mai bine våndut numar al revistei „Elle“ din 2008. Posh a inregistrat un succes formidabil in Statele Unite ale Americii cu aparitia din „Elle Magazine“, care s-a våndut in peste 413.000 de exemplare. Ea a reusit sa o surclaseze si pe cåntareata si compozitoarea americana Carrie Underwood, cu peste 160.000 de exemplare. Dar nimeni nu a reusit sa o detroneze pe Angelina Jolie. Numarul revistei „Vanity Fair“ pe care Jolie l-a copertat s-a våndut in peste 500.000 de exemplare, scrie Curentul.

Devoratoarea de barbati Anna Lesko vorbeste in premiera pentru revista “Story” despre relatia amoroasa cu miliardarul Elan Schwartzenberg, insa isi cantareste bine cuvintele atunci cand se refera la Mihaela Radulescu. “O respect foarte tare, nu m-am certat niciodata cu ea”, spune solista. Despre idila cu omul de afaceri, relatie anuntata in premiera de Click! acum doua saptamani, Anna vorbeste insa ca un specialist in relatii publice. “Ma cunosc cu Elan de multa vreme, suntem liberi amandoi, majori si vaccinati. Acum suntem foarte la inceput, ne descoperim reciproc, testam cu grija urmatorul pas. Din pura coincidenta, ne-am intersectat si ne-am uitat in stanga, in dreapta, nu era nimeni, nu mai eram angrenati in nici o relatie, eram doar noi doi”, povesteste Lesko, scrie Click.

Jennifer Aniston a castigat cu circa 13 milioane de dolari mai mult anul trecut decat partenera fostului sau sot, Angelina Jolie, relateaza site-ul Contactmusic. Aniston ar fi obtinut 27 de milioane de dolari de pe urma unor filme precum “Marley & Me”, in timp ce Angelina a incasat “doar” 14 milioane. La aceste sume se adauga si castigurile din campaniile de publicitate la care au participat, precum si celelalte venituri colaterale. Conform sursei citate, cariera Angelinei Jolie se afla in prezent pe o linie constanta, in timp ce Jennifer a reusit sa isi ridice cota. Angelina a nascut in 2008, fapt ce a dus la anularea tuturor contractelor si a produs “iesirea oficiala a actritei de pe piata”, informeaza Click.

Adrian Iovan si-a revenit complet dupa casatoria esuata cu Romanita. Dupa o escapada amoroasa cu o colega de la TAROM, acesta si-a gasit linistea in bratele Mihaelei Steriu, medic ginecolog la Spitalul Filantropia, unde, ca o ironie, s-a nascut Albert, baietelul pe care Iovan il are cu fosta nevasta. Iovan a fost surprins de paparazzii nostri in momentul in care, ca un cap de familie in toata regula, a parcat in fata blocului in care locuieste impreuna cu doctorita si cu fiica acesteia, in varsta de 12 ani, si a descarcat din portbagaj mai multe sacose pline. Mai mult, se poate vedea din fotografii ca Iovan este deja recunosut de vecini ca un om "de-al casei". Este salutat de acestia si, mai mult decat atat, unul dintre locatari, care il vede cu greutate, ii deschide politicos usa, scrie Cancan.

Rasfatata Paris Hilton a fost, in 2007, protagonista unui pictorial incendiar, realizat pentru vinoteca italieneasca Prosecco, pozand complet dezbracata, acoperita doar cu aur. Dat fiind renumele starletei americane, compania americana s-a gandit ca a pus mana pe o mina de aur si ca sampania la doza se va vinde ca painea calda, gratie lui Paris. Cu toate acestea, la doi ani dupa lansarea produsului a carui imagine e starleta americana, reprezentantii Prosecco au declarat ca prezenta lui Paris in reclama nu a fost deloc benefica, comenzile fiind sub asteptari, iar vanzarile - un esec. "Din cauza faptului ca Paris Hilton este cunoscuta ca o petrecareata si o femeie lipsita de inhibitii, care arata tot doar ca sa fie in centrul atentiei, reclama noastra n-a avut efectul scontat. Cine sa mai fie interesat de goliciunea ei, cand ea apare dezbracata te miri pe unde. A fost cea mai proasta strategie de marketing sa apelam la ea", a afirmat un reprezentant al companiei Prosecco. Firma a anuntat ca va realiza alte reclame pentru sampania la doza, insa o noua colaborare cu vedeta americana este exclusa, scrie Cancan.

Dupa o casnicie de 28 de ani si sapte copii impreuna, Mel si Robyn Gibson sunt la un pas de a se desparti. Sotia actorului a completat actele pentru divort, astazi, in Los Angeles, motivul invocat fiind "diferentele ireconciliabile". Aceasta a cerut ca fiul cel mic al cuplului, Tom (10 ani), singurul minor, sa ramana in custodie comuna. Robyn a mai cerut sa fie platite onorariile avocatilor sai si, conform legilor din California, averea celor doi soti se va imparti egal, din moment ce nu au avut un contract prenuptial, scrie Libertatea.

De curand, Paris Hilton, in varsta de 28 de ani, s-a afisat cu o rochie extrem de scurta, care semana mai degraba cu o bluza. La un moment dat, in timp ce intra intr-un restaurant de fite din Malibu, statul american California, minuscula rochie i s-a ridicat pana peste fund, lasand sa i se vada o fesa. Paparazzii americani au fost imediat pe faza si au pozat-o pe blonda in aceasta ipostaza sexy, scrie Libertatea.