Mihaela: “Bravo, Dani! Sunt mandra ca sunt femeia unui campion”. V-am povestit zilele trecute cat de mandra s-a aratat Mihaela Radulescu in emisiunea ei de la Antena 1 pentru victoria obtinuta de iubitul ei, Dani Otil, la un concurs profesionist de enduro, care a avut loc la Buzau. Vedeta l-a felicitat, duminica, in direct, pe “matinal” pentru locul intai castigat in competitie, iar ieri a revenit pe blogul iubitului, scrie Gardianul.

Kelly si Donna din Beverly Hills s-au pupat pe gura. Tori Spelling, fiica faimosului producator de la Hollywood, Aaron Spelling, si-a lansat la Beverly Hills volumul autobiografic "Mommywood". La lansarea cartii au venit, pe langa sotul ei, Dean Mcdermott, fiul, Liam, in varsta de 2 ani, si fiica, Stella, in varsta de 10 luni, si prietenii si apropiatii acesteia. Insa, aparitia prietenei sale, Jennie Garth, a fost de departe cea mai placuta surpriza pentru Tori, care s-a repezit si a sarutat-o pe cea care a interpretat rolul frumoasei Kelly, in serialul Beverly Hills 90210, direct pe gura, scrie Cancan.

Lazariuc isi risca viata pentru nepotul lui Tiriac. Medicii o sfatuiesc pe iubita lui Tiriac jr. sa apeleze, pentru cea de-a doua nastere, la cezariana, intrucat nasterea naturala poate fi riscanta. Mama unui baietel care luna trecuta a aniversat primul anisor, Ileana Lazariuc se pregateste sa devina, din nou, mamica. Iubita lui Ion Ion Tiriac a negat, la inceputul lunii decembrie, zvonurile conform carora ar fi din nou insarcinata, insa pozele recente o contrazic, scrie Click.

Codin s-a cuplat cu Alina. Codin Maticiuc are o noua iubita. Dupa relatia pasagera cu Raluca Lazarut de la Antena 3, Codin si-a gasit, conform revistei Star, cu cateva zile in urma, fericirea in bratele Alinei Crisan, fosta componenta a trupei A.S.I.A. Libertatea a aflat ca relatia celor doi dureaza de cateva zile si ca momentan Alina face naveta intre casa lui Codin si apartamentul din Capitala al mamei ei, scrie Libertatea.

Elena Udrea lasa Hermesul pentru traista bucovineana. Ca sa ne arate inca o data ca „nu este doar o blonda mondena”, ci o femeie de rand, care da cu mopul sau croseteaza puloverase trendy, Elena Udrea si-a lansat, in emisiunea lui Maruta de la ProTV, o colectie de accesorii al carei punct forte il reprezinta traistuta bucovineana. Mai mult, ministresa a declarat ca se bucura ca a lasat balta Hermesurile de mii de euro in favoarea traistelor si ca Elena Basescu a rugat-o deja sa-i pastreze un exemplar, desi habar nu avea cum arata creatiile bucovinene, scrie Gardianul.

Jennifer Aniston vrea un copil cu partenerul de serial. Cum a fost recent parasita de rockerul John Mayer, si iubiti dispusi sa aiba copii nu se gasesc pe toate drumurile, actrita a facut o declaratie surprinzatoare in privinta celui pe care l-ar alege sa fie tatal bebelusului ei. Este vorba de colegul ei de breasla, David Schwimmer, cel alaturi de care formeaza un cuplu in serialul de succes "Friends", scrie Cancan.

Phil Spector a ucis o fosta actrita. Producatorul american Phil Spector, acuzat ca a ucis in 2003 o actrita in conacul sau din estul Los Angeles-ului, a fost gasit vinovat de crima nepremeditata si risca pana la 18 ani de inchisoare. Phil Spector, 69 de ani, a fost pana acum liber, la sase ani dupa comiterea faptei, gratie unei cautiuni de un milion de dolari, scrie Click.

O milionara vrea salariu de la Capatos. Fosta vedeta "Playboy" Antoanela Samoila a reusit sa acceada in finala castingului pentru postul de asistenta la emisiunea "Un Show Pacatos" de la Antena 1. Prezenta ei la aceasta selectie este oarecum surprinzatoare daca tinem cont ca roscata nu este in cautare de salariu motivant, intrucat ea este suficient de instarita. Se pare ca Antoanela este posesoarea unei averi care se apropie binisor de uluitoarea suma de un milion de euro, scrie Cancan.