Oana Zavoranu a pierdut mostenirea, dar a ramas cu vila din Dorobanti. Curtea de Apel Bucuresti a respins, ieri, recursul Oanei Zavoranu la deciziile instantelor inferioare, in procesul in care solicita revocarea actului de donatie semnat de ea in favoarea mamei sale, Marioara Zavoranu. In anul 2000 Oana i-a cedat mamei sale partea ei de mostenire dupa tata, printr-un act de donatie, iar, cand relatiile cu mama ei s-au stricat, a dat-o in judecata, scrie Cancan.

Raicu isi lipeste sanii cu scotch la sedinta foto. Cel mai interesant artificiu al cochetariilor Andreei Raicu e ca, la sedintele foto, atunci cand poarta o rochie sau o bustiera fara bretele, isi lipeste sanii cu scotch. Efectul e garantat: sunt fermi si foarte aproape de... amigdale, scrie Click.

Julia, ce gaura ai in masea! Prezenta de curand la un eveniment la Londra, Marea Britanie, vedetei Julia Roberts i-a venit sa stranute. Incercand sa se abtina, ea a dus mana la nas, dar, in schimb, a cascat gura, lasand sa i se vada o “frumusete” de masea stricata, scrie Libertatea.

Moni Columbeanu l-a inlocuit pe Voicu zis Ricky Martin. Sotia miliardarului a trecut la schimbari de primavara. De cateva zile, doamna Columbeanu si-a decapotat Bentley-ul si a renuntat temporar la aratosul sofer Voicu. Pentru ca "Ricky Martin" este in vacanta, Moni s-a adaptat la noua situatie, avandu-l ca insotitor in dreapta, pe un alt angajat cu state mai vechi, scrie Cancan.

Mihaela cere blocarea conturilor lui Elan. Mihaela Radulescu tine mortis sa-i demonstreze fostului sot ca nu isi face datoria fata de copilul lor. Chiar daca si-a retras plangerea penala impotriva lui Elan, pentru neplata pensiei, diva l-a chemat in fata instantei si a cerut blocarea conturilor miliardarului, scrie Click.

Jennifer Love Hewitt poarta coronita de printesa in cada. In urma cu trei luni, pentru ca se purta imatur, vedeta a rupt logodna cu actorul scotian Ross McCall. Acum, a declarat ca are un obicei bizar atunci cand face baie. Tot de fetita mica: ii place sa poarte o coronita de printesa pe cap atunci cand sta in cada, scrie Libertatea.

S-au despartit sau e gravida? Dupa ce au facut valuri in presa internationala cu despartirile si impacarile lor tumultuoase, actorii Angelina Jolie si Brad Pitt si-au spus definitiv "adio" dupa patru ani de relatie. Informatia a fost data publicitatii de jurnalistul canadian Ian Halperin, cel care, in urma cu cateva luni, a dezvaluit ca Michael Jackson nu mai are decat foarte putin de trait. Cu toate acestea, revista "Star" sustine ca Angelina si Brad sunt din nou impreuna datorita sarcinii-surpriza, scrie Cancan.

Rusoaica Oksana: "Eu sunt iubita lui Mel Gibson!". “Dragostea noastra e puternica si de neclintit”, au fost primele cuvinte ale rusoaicei de 24 de ani, din cauza careia divorteaza Mel Gibson. Oksana are o relatie cu Gibson de “aproape un an”. Rusoaica Oksana Pochepa a acordat un interviu in care recunoaste ca “lucrurile dintre ea si regizorul american sunt cat se poate de serioase”, scrie Click.