Fiul lui Sarkozy a fost premiat pentru ca este "baiatul lui tata". Un grup de activisti francezi, membrii ai unei organizatii denumite "Salvati bogatii", a patruns, miercuri, in restaurantul Rotary Club din Paris si i-a inmanat fiului presedintelui Nicolas Sarkozy, Jean, o diploma de "baiatul lui tata", pentru contributia sa in imbunatatirea vietii francezilor instariti. Initiativa activistilor a fost laudata chiar de "premiant". Totusi, acesta nu a putut accepta si "Pachetul de intoarcere pe Pamant", constituit din bilete de metrou, produse alimentare de baza si o carte, scrie Gandul.

Lady Gaga in fundul gol, reloaded. Pentru Lady Gaga, extravaganta inseamna tinute cat mai desucheate care sa-i lase obligatoriu fesele la vedere, mai ales in preajma fotografilor. La sfarsitul saptamanii trecute, cantareata fusese surprinsa de paparazzi intr-un club din Londra, imbracata intr-un costum de voal transparent, prin care i se ghiceau toate formele. Ei bine, Lady Gaga a purtat o noua tinuta sumara, acum doua zile, la o petrecere mondena, unde a aparut intr-un costum decupat la posterior, scrie Gardianul.

Mihai Bendeac i-a spus "Te iubesc!" lui Mircea Radu. Actorul de la emisiunea "Mondenii" de la Prima TV a marturisit ca, de-a lungul vietii sale, s-a lasat prada unor betii crancene care s-au soldat cu diverse situatii care mai de care mai amuzante sau dramatice, dupa caz. Dupa un exces bahic, anul trecut, Mihai Bendeac a sfarsit prin a-si declara iubirea fata de amfitrionul emisiunii "Din dragoste", scrie Cancan.

Anamaria Prodan, parodiata de fiica ei. Sarah, mezina sexy-impresarei Anamaria Prodan, dovedeste ca are, inca de la o varsta frageda, veleitati de actrita. Sarah a scotocit prin garderoba sexy-impresarei si s-a costumat in... mama sa. Cocotata pe pantofi cu toc cui, cu o peruca roscata pe cap, machiata intens si cu telefonul Vertu la ureche, ea a imitat-o pe Anamaria mai bine ca oricine, scrie Click.

Ileana si Ion Ion, casatorie in secret la Monte Carlo. Mare bucurie, mare in familia miliardarului Ion Tiriac! Fiul sau Ion Ion s-a casatorit, in sfarsit, cu Ileana Lazariuc, femeia care, cu mici intreruperi, ii este aproape de mai multi ani. E vorba insa de cununia civila, desfasurata, ieri, in cel mai discret mod cu putinta, la Monte Carlo. Ileana, care deja i-a daruit un copil proaspatului ei sot, este din nou gravida, urmand sa nasca, cel mai probabil, la inceputul verii, scrie Libertatea.

Ben Affleck are probleme in pat. Ben Affleck este foarte nesigur. Din acest motiv, el si-a trimis nevasta, pe Jennifer Garner, la sexolog. Actrita merge de mai multe ori pe saptamana la terapeuta Holly Stein, de la care incearca sa afle ce ar trebui sa faca pentru a-l convinge pe Ben ca prestatia lui in dormitor e mai mult decat multumitoare, scrie Cancan.

Jojo i-a dat papucii lui Teava. Jojo si-a petrecut singura, ieri, ziua de nastere. Actrita s-a despartit de iubitul sau, Teava si, desi a trecut doar o luna de la ruptura, blonda deja a dat uitarii suferinta. Se pare ca motivul despartirii este acela ca actrita voia cu ardoare sa se casatoreasca si sa aiba copii, dorinta neimpartasita de iubitul ei. S-au cuplat in vara anului 2006 si, in ciuda diferentei de varsta, de aproape douazeci de ani, au format unul dintre cele mai fericite cupluri din showbizul autohton, scrie Click.

Britney Spears se marita cu un milionar? Viitorul sot al cantaretei e John Sundahl (40 de ani), un mogul al imobiliarelor, cu care diva urmeaza sa se marite peste sase saptamani. Potrivit unui apropiat al omului de afaceri american, cei doi se cunosteau din 2007, insa au avut ocazia sa se apropie mai mult dupa un concert al lui Britney, in New Jersey. Din acel moment ei au fost de nedespartit, scrie Libertatea.