Cumnata celebrei Naarghita lanseaza ipoteza unei disparitii misterioase: "Au sechestrat-o ca sa-i ia averea!". Rudele spun ca n-au mai primit un semn de viata de la marea artista de 4-5 ani, cand un verisor a intalnit-o la o inmormantare in Bucuresti. Din anii '80 incoace, renumita cantareata de muzica indiana Naarghita (pe numele ei real Maria Amarghioalei) este invaluita in mister. Un mister care a nascut multora intrebarea daca mai traieste sau nu, scrie Cancan.

Madalin Voicu: «Erbasu nu e de fata mea!». Alex i-a facut avansuri Ioanei la o nunta. Tanara l-a respins. Barbatii roiesc in jurul fiicei lui Madalin Voicu, iar Alex Erbasu este unul dintre cei care au incercat in zadar sa o cucereasca. Invitatia la dans, numarul de telefon lasat pe un servetel si vorbele dulci nu au impresionat-o deloc pe Ioana, care l-a refuzat fara ezitare. Alex Erbasu este un playboy autohton veritabil, caci prin patul lui au trecut cele mai ravnite femei din showbizul romanesc. Dar cum oricine isi are nasul, Click! a aflat in exclusivitate ca una dintre putinele fete care i-au dat cu flit craiului este Ioana (21 de ani), fiica lui Madalin Voicu, noteaza Click.

Tiriac Jr. va mai avea un mostenitor. Ileana si-a luat bona filipineza. Ileana Lazariuc duce o viata foarte linistita, departe de agitatia din Bucuresti. Frumoasa bruneta se relaxeaza pe plaja din Monte Carlo, acolo unde au surprins-o zilele acestea si fotoreporterii Libertatii. Pentru ca este insarcinata cu cel de-al doilea copil al lui Ion Ion Țiriac, viitoarea mamica se menajeaza si si-a angajat o bona filipineza, constiincioasa si foarte grijulie cu mostenitorul lui Țiriac jr, Ion Alexandru. Iar luxul in care se lafaie sotia lui Ion Ion este completat de locuinta de la Monte Carlo. Un apartament penthouse in cel mai fitos bloc din regat si pe cea mai scumpa strada din lume, Princess Grace.

Moni nu l-a lasat pe Iri sa o pupe pe gura. Miliardarul a avut parte de un tratament aparte, in ultima seara a festivalului de moda. Dupa ce cotidianul Cancan a publicat in exclusivitate instantaneele in care Columbeanu, aflat la Bucharest Fashion Week, studia nurii unei blonde, Moni nu a mai fost atat de generoasa cu sotul ei. Joi seara, cand acesta a vrut sa o pupe pe gura, sotia lui, Monica, a avut grija ca sarutul lui Iri sa fie numai pe obraz, noteaza Cancan.

Mihaela si primul ei sot erau plini de datorii. Vecinii au rasuflat usurati dupa ce familia Radulescu a plecat din bloc. Fostii vecini ai lui Bogdan Radulescu, primul sot al Mihaelei, au scapat de un stres dupa ce „locatarii-problema” au vandut apartamentul de pe Bulevardul Timisoara, din cartierul Drumul Taberei si au plecat din bloc. Actualul proprietar al locuintei in care au locuit Radulestii a spus reporterului Click! ca Bogdan e din Piatra Neamt, fiind concitadin cu Mihaela. Claudiu Judele, de 43 de ani, este cel care a cumparat apartamentul de la Bogdan Radulescu, acum zece ani. Noul proprietar a fost, o perioada destul de lunga, asaltat de recuperatori, de amenzi si de chitante neplatite, relateaza Click.

Daniela Crudu si-a incuiat masina de doua ori cu cheile inauntru, in aceeasi zi. Danielei Crudu i s-a intamplat un lucru demn de "Cascadorii rasului". Frumoasa asistenta a lui Razvan si Dani a reusit performanta de a bloca masina cu cheile in interior si a fost nevoita sa astepte ore intregi, pana cand iubitul ei i-a adus o cheie de rezerva. Mai mult, ea a oprit circulatia pe Calea Rahovei, timp de trei ore, informeaza Libertatea.

Marina Dina ii placea iubitului doar noaptea. Asistenta lui Mihai Morar la emisiunea "Rai, da' buni" de la Antena 2, Marina Dina, a intampinat dificultati in relatia cu fostul ei partener, un patron de cafenea de pe bulevardul Decebal, pentru ca are tenul cu imperfectiuni. Fostul ei iubit s-a lamentat unor apropiati ca nu ii placea deloc cum arata Marina ziua, motiv pentru care a indemnat-o sa urmeze un tratament cosmetic. Marina Dina nu prea are noroc in dragoste. Oricum, nu pentru multa vreme, s-ar parea, intrucat relatiile ei reusesc cu greu sa treaca de trei-patru luni. Una dintre problemele pe care le-a intampinat aceasta in amor s-a referit, in mod curios, daca tinem cont de faptul ca blonda este considerata una dintre cele mai sexy din showbiz, chiar la felul in care arata. Mai exact, surse din anturajul fostului ei iubit, un om de afaceri care detine o cafenea pe bulevardul Decebal din Capitala, ne-au declarat ca acesta era extrem de nemultumit de felul in care se prezenta tenul Marinei, scrie Cancan.

Claudiu Patrascu si iubita lui, Roxana Ilie, nu se mai ascund. Claudiu Patrascu (29 de ani) si iubita lui, Roxana Ilie (19 ani), au devenit nedespartiti. Desi sunt impreuna de numai trei luni, cei doi nu se mai feresc de ochii lumii si se saruta cu foc in public, noteaza Libertatea.