Insarcinata, Heidi Klum s-a dezbracat in direct. Supermodelul Heidi Klum a crescut rapid audienta unui show TV din America, pentru ca s-a dezbracat in direct. Manechinul, in varsta de 35 de ani, a participat la emisiunea Ellenei Degeneres, iar cand aceasta i-a propus sa-si doneze rochia de culoare alba pe care o purta, pentru o cauza caritabila, Heidi a acceptat pe loc. Sub ochii uluiti ai asistentei, vedeta, care este insarcinata, a inceput sa-si dea jos bretelele de la rochie, iar Degeneres a incercat in gluma sa-i acopere goliciunea cu un servetel minuscul, scrie Cancan.

Andreea Balan, generoasa cu fanii: coregrafii erotice care imita pozitii sexuale. Andreea Balan e, pe zi ce trece, mai provocatoare. Isi pipaie dansatoarele, se lasa atinsa de Petrisor, iar show-urile sale sunt presarate cu miscari de dans ce amintesc de cele mai fanteziste pozitii sexuale. Solista s-a pregatit zilnic, timp de cinci luni, pentru spectacolul „Lectia de dans”, pe care l-a prezentat luni seara, alaturi de Petrisor, la lansarea albumului „Superwoman”. Asa cum a promis, Andreea a oferit fanilor un show sexy, indraznet, ce aminteste de coregrafiile divelor de peste Ocean, scrie Click.

Charlize Theron ii lauda fundul lui Tom Hanks. Actorul american Tom Hanks este inca sub influenta unui compliment mai putin obisnuit pe care l-a primit de curand. Nu numai ca acesta ii preaslaveste... posteriorul, dar vine si din partea uneia dintre cele mai dorite femei din lume. Actrita de origine sud-africana Charlize Theron a dezvaluit, de curand, ca actorul are "un fund super-super dragut", ceea ce l-a lasat pe Hanks cu gura cascata, nevenindu-i sa creada ca poseda posteriorul de vis pentru blonda sexy de la Hollywood, scrie Libertatea.

Catelul Laurei Cosoi si-a facut nevoile in poseta Oanei Cuzino. Jazzy, catelusul din rasa Yorkshire Terrier Toy al Laurei Cosoi, a fost protagonistul unui incident unic in istoria televiziunii. Starnit de mirosul altui micut patruped, chihuahua-ul Dinghi Linghi, el a intrat in poseta Hermes a Oanei Cuzino, modelul Kelly, de 4.700 de euro, si si-a marcat teritoriul facandu-si nevoile acolo. Intreaga patanie s-a soldat cu o interdictie pentru vedete de a-si mai aduce cainii la locul de munca, scrie Cancan.

Voicu se plimba cu «bijuteria» pentru care a muncit 4 ani. E tanar, celebru si de ceva vreme, conduce si o masina decapotabila. Voicu Panzar, soferul Monicai Columbeanu, si-a facut aparitia la un salon de infrumusetare din Capitala, alaturi de cativa colegi de podium, la volanul unui bolid sport. Imbracat in haine care depasesc salariul minim pe economie al unui bugetar pe un an de zile, si avand in buzunar cheile unui Mercedes SL, Voicu pare sa aiba planuri mari privind investitiile in “zestre”, scrie Click.

Enrique Iglesias, dat in judecata pentru ca a calcat cu masina o fetita. Enrique Iglesias a fost dat in judecata de mama unei fetite de 11 ani pentru ca, in urma cu doi ani, acesta a trecut cu masina peste piciorul copilei. Se pare ca accidentul a avut loc in timp ce cantaretul se intorcea, impreuna cu managerul lui, care conducea masina, de la o emisiune radio, scrie Libertatea.

Si-a tatuat pe fund numele copiilor ei. Aflata in vacanta in Hawaii, indragita actrita americana Julia Roberts a profitat de prilej pentru a se mandri cu noul ei tatuaj, plasat strategic pe spate. Din dragoste pentru cei trei copii ai ei, vedeta si-a pictat pe trup numele acestora, scrie Cancan.