Castiga in doua ore salariul de la Capatos. Loredana Chivu, blonda care conduce invitatii lui Dan Capatos in platoul emisiunii pe care acesta o gazduieste, are venituri suplimentare serioase. Cum era de asteptat, aceasta nu se poate multumi cu modestul salariu de asistenta in televizune cand are atatea talente care o pot imbogati, scrie Cancan.

Prezicatoarea Carmen Harra, despre Monica Columbeanu: "Va mai avea un sot". Celebra prezicatoare Carmen Harra a dat aproape sigur divortul Monicai de Irinel Columbeanu, chiar daca acesta nu va avea loc, probabil, in viitorul apropiat. “Este un factor extrem de puternic in viata ei la ora asta, dar nu este singurul om din viata ei. O sa mai aiba un sot. La un moment dat, va exista acest divort, si din cauza lui, in special”, a declarat Carmen Harra la “Happy Hour Special”, scrie Libertatea.

Iubitul Ioanei Basescu spune ca cineva ii vrea raul. Ginerele presedintelui e suparat foc. Satul sa fie acuzat ca ii este infidel partenerei sale, Giovanni Francesco baga mana in foc ca exista cineva care doreste cu ardoare sa-l desparta de fata presedintelui. Giovanni Francesco e foc si para de ieri, cand ziarul nostru a publicat o serie de capturi video cu el, in tandreturi cu manechinul Alexandra Avram, ce lucreaza ca VJ la postul sau muzical, scrie Click.

Are pe telefon poza Monicai in lenjerie intima. Soferul Monicai Columbeanu, Voicu Panzaru, zis Ricky Martin, se simte atras de patroana sa. El are pe ecranul telefonului sau mobil o poza cu Moni in lenjerie intima alba, pe care nu se sfieste sa o arate tuturor. De cand si-a facut aparitia in viata Monicai Columbeanu, carcotasii au inceput sa susoteasca pe seama unei anumite legaturi intre "stapana de la Izvorani" si soferul ei cel frumos, Voicu, scrie Cancan.

Angelina vrea un copil cu fratele ei! Pentru ca iubitul ei, actorul Brad Pitt (45 de ani), i-a impus restrictie la adoptii timp de un an, frumoasa Angelina Jolie (33 de ani) s-a hotarat: vrea un copil cu fratele ei mai mare, James Haven Voight (35 de ani). Diva a anuntat de curand ca intentioneaza sa infieze un micut impreuna cu James, veste care l-a scos din sarite pe actualul partener de viata, scrie Libertatea.

Vor face sex de cinci ori pe zi. Dupa ce in urma cu doar cateva saptamani a declarat sus si tare ca nu isi mai doreste inca un copil, acum starleta britanica Jordan, pe numele ei adevarat Katie Price, pare ca s-a razgandit. Zilele trecute, bruneta le-a povestit jurnalistilor ca viseaza sa devina din nou mamica, motiv pentru care va profita din plin de vacanta in Cipru, alaturi de sotul ei, cantaretul Peter Andre. "Cele cateva zile de vacanta pe care le vom petrece in Cipru sunt binevenite pentru amandoi. Peter o sa primeasca, in sfarsit, ceea ce isi doreste cel mai mult pe lumea asta, adica sa facem amor de cinci ori pe zi", a declarat starleta, potrivit Cancan.

El e cel mai sexy solist rock. Te-ai intrebat cine este cel mai sexy solist rock? Ei bine, acum ai raspunsul. Ed Westwick, solistul trupei indie rock The Filthy Youth este cel care se bucura de acest statut dupa ce publicul britanic l-a desemnat ca fiind cel mai sexy din noua generatie, scrie Libertatea.

Blonda lui Elan, o tigroaica. Blonda surprinsa in weekend in compania lui Elan Schwartzenberg ne-a oferit, ieri, un interviu in exclusivitate. Elena ne-a dezvaluit ca fostul sot al Mihaelei Radulescu se amuza de scandalul amoros in care a fost implicat si o ataca pe Marinela Avadani, care ne-a declarat ca s-a sarutat, in club, cu milionarul, scrie Click.