Dupa mai bine de 10 ani in care a prezentat emisiunea „Din dragoste”, Mircea Radu s-a trezit fara loc de munca. Pentru ca show-ul sau nu mai interesa pe nimeni si nu mai facea rating, bosii de la Antena 1 au decis sa il de-a afara pe Mirciulica. Bineinteles ca asistenta sa, Andreea Mantea, a avut aceeasi soarta. Acum, cei doi isi cauta de munca. Ne gandim ca pentru domnisoara Mantea o sa fie mai usor sa faca rost de un job, arata bine si are un sprijin de nadejde in iubitul ei plin de bani. Mai greu e pentru Mirciulica. Dupa cum se observa, in ziua de azi se doreste lume noua in televiziune. Gata cu Teo Trandafir, Simona Patruleasa si, mai nou, Mircea Radu, scrie Atac.

Monica, impacata cu ideea divortului de milionarul Columbeanu “Nu mai e de mult o surpriza pentru nimeni sa divorteze!”, aceasta a fost replica socanta a Monicai Columbeanu, imediat dupa ce prezicatoarea Carmen Harra i-a dat vestea cea mare: la un moment dat, va divorta de Iri si se va casatori cu un barbat mai tånar, dar nu la fel de bogat, cu care va avea doi copii. Contrar aparentelor, s-ar parea ca de vina pentru despartire ar fi milionarul si nu mai tånara lui sotie, despre care s-a speculat din greu ca ar prefera compania sexy-soferului, in detrimentul barbatului grizonat cu care este maritata, informeaza Gardianul.

Anamaria Ferent a refuzat dintotdeauna sa vorbeasca despre tatal ei. A tinut acest subiect inchis intr-un sertar al amintirilor, pe care nu l-a deschis pana azi. De fapt, nici nu stia prea multe despre barbatul care ii este tata. Viata a despartit-o de el la 5 ani! De atunci, nu l-a mai vazut decat o singura data, in urma cu 25 de ani. Reporterii CANCAN au aflat povestea incredibila a cantaretei si au descoperit ca tatal ei traieste intr-un sat uitat de lume din judetul Bacau, scrie Cancan.

David Copperfield ii cere lui Michael Jackson un milion de dolari David Copperfield i-a cerut lui Michael Jackson un milion de dolari pentru fiecare aparitie din cele 50 de concerte pe care starul american le va sustine la O2 Arena din Londra, determinåndu-l astfel pe „regele muzicii pop“ sa renunte la colaborarea cu renumitul iluzionist, informeaza thesun.co.uk. Surse din presa britanica afirma ca Michael Jackson doreste sa isi impresioneze spectatorii care vor asista la aceste concerte din Londra printr-o serie de efecte speciale originale si multe numere de magie iesite din comun. Show-urile sunt programate incepand cu luna iulie si pana in luna februarie a anului viitor. Initial, starul american a fost incantat de ideea colaborarii cu iluzionistul, relateaza Curentul.

Provocata in cadrul emisiunii "Pact cu diavolita", prezentata, la Kanal D, de Oana Zavoranu, sex-experta Libertatii, Alina Plugaru, a mers la un azil de batrani. Regina porno nu le-a gatit celor de acolo si nici nu i-a plimbat prin parc ci le-a aratat cu ce a inzestrat-o pe ea mama natura, in cadrul unui mini-show erotic. Batranii au fost mai mult decat fericiti de “priveliste”, scrie Libertatea.

Fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo (24 de ani) ii place sa fie dominat in pat. Cel putin asa a declarat pentru revista FHM fosta iubita a sportivului, frumoasa brazilianca Gabriela Endriger. Antrenoarea de fitness in varsta de 28 de ani a povestit ca l-a intalnit pe fotbalist intr-un club si cum acesta a tot batut-o la cap sa se intalneasca cu el, deoarece initial, ea nu prea voia sa aiba o relatie cu el, dar dupa ce a invitat-o la un meci al nationalei Portugaliei, fata a cedat. Mai mult, Gabriela a dezvaluit si cateva amanunte picante din viata lui Ronaldo. Se pare ca portughezului ii place sa fie dominat in pat. "El sta comod pe spate", a spus Gabriela, adaugand ca fotbalistul este foarte tandru si bland cu partenera lui, relateaza Libertatea.

Sase fotografii cu Rihanna in ipostaze care mai de care mai indecente au circulat in acest weekend pe Internet. Presa americana considera ca acest eveniment are legatura cu decizia tribunalului de a nu lua in considerare cererea avocatului lui Chris Brown. Conform OMG, avocatul raperului ceruse anularea acuzatiilor avand in vedere ca fotografia cu Rihanna batuta ajunsese fraudulos pe Internet, fapt ce a influentat juriul, afirma Click.

Sheryl Crow a fost parasita de iubitul ei, ciclistul Lance Armstrong, pe motiv ca “asa a vrut ceasul biologic”. Conform apropiatilor celor doi, despartirea survine dupa mai multe tentative de a avea un copil. Sheryl a refuzat sa comenteze decizia, insa o prietena de-a acesteia a tinut sa declare pentru National Enquirer ca “pentru Sheryl viata merge mai departe cu sau fara Lance. Asta pentru ca relatiile de pana acum au intarit-o”, relateaza Click.

Se pare ca nonconformista cantareata britanica Amy Whinehouse nu este inca pregatita sa se intoarca pe scena. Dupa ce a baut sase ore cu prietenii prin barurile de pe plaja, Amy s-a urcat pe scena la Festivalul de jazz din Santa Lucia, unde a uitat versurile melodiilor sale si a cazut in fund pe scena. Solista a acuzat tocurile pantofilor, pe care i-a dat jos la scurt timp dupa ce a cazut, stand rezemata de o boxa cu picioarele departate, chiar in fata spectatorilor care au inceput sa o huiduie, dupa ce i-au vazut chiloteii minusculi in toata splendoarea lor. "S-a urcat pe scena beata crita. Canta si se clatina. La un moment dat a uitat versurile melodiei. A si cazut din picioare din cauza tocurilor, insa de departe cel mai penibil moment a fost cand i s-au vazut chilotii", a spus dezgustat, unul dintre spectatorii prezenti la Festivalul de jazz, scrie Cancan.