Primele poze cu Iulia Vantur si Bogdan Vladau sarutandu-se. Nu mai exista niciun dubiu ca Iulia Vantur si-a revenit total dupa despartirea de Marius Moga. Pe 4 mai Cancan dezvaluia in exclusivitate ca blonda s-a implicat intr-o relatie cu celebrul manechin Bogdan Vladau. Dovada, cateva fotografii care aratau ca Bogdan si-a petrecut noaptea la Iulia. Paparazzii Ciao! au obtinut insa, dovada de netagaduit, scrie Cancan.

Celia, parasita de iubit in prag de nunta. Dragoste cu nabadai. Asa poate fi descrisa relatia amoroasa dintre Celia si iubitul ei, Kemal, cei doi certandu-se ca la usa cortului in ultimele luni. Nici nu s-au impacat bine si iata ca si-au spus din nou adio, desi incepusera deja pregatirile pentru nunta programata in luna octombrie, scrie Click

Eminem: ”Am facut pipi pe Mariah Carey”. Desi Mariah Carey a negat ca ar fi avut o relatie cu Eminem, acesta a declarat ca intr-adevar au avut o idila. Mai mult, rapperul a declarat la un post de radio ca diva era foarte permisiva lasandu-l chiar sa urineze pe ea. Interviul in direct a fost realizat imediat dupa ce Nick Cannon, sotul cantaretei l-a atacat pe Eminem pentru versurile din melodia Bagpipes From Baghdad, in care rapperul o face "curva" pe Mariah, scrie Libertatea.

Gina Pistol a semnat cu Euforia. Iubita fotbalistului Ciprian Marica va avea o vara plina din punct de vedere profesional. Pentru ca prestatia ei de anul trecut, ca gazda, la emisiunea "Midnight Sun Tour" a fost pe placul sefilor de la Euforia, Gina Pistol a fost chemata din nou la masa negocierilor, scrie Cancan.

Alina, te-a lasat Codin gravida? Imbracata in tinuta sport, cu tricou, jeansi si adidasi, nemachiata, cu parul strans si cu fata acoperita cu ochelari negri de soare, Alina Crisan a fost surprinsa de fotoreporterii Click! intrand intr-o farmacie din Capitala, de unde si-a cumparat, surpriza!, un test de sarcina. Chiar sub ochii fotoreporterului nostru, fosta solista de la A.S.I.A. a cerut informatii suplimentare farmacistei despre modul de folosire a testului, astfel incat acesta sa ofere rezultatul optim, scrie Click.

Columbeanca a ajuns la sedinta foto cu ambulanta. Monica Columbeanu a fost nevoita ieri sa mearga cu o ambulanta la o sedinta foto, intrucat nu a vrut sa ajunga la spital pentru a i se recolta sange. Sotiei lui Irinel Columbeanu i s-a facut rau si a preferat sa se trateze in Salvare, decat sa intarzie la intalnire, scrie Libertatea.

Brad Pitt, la un pas sa fie omorat de Tyson. Pugilistul Mike Tyson a vrut sa-l omoare pe Brad Pitt pentru ca acesta ii facea curte fostei sale sotii, Robin Givens. Desi acest incident a avut loc in urma cu cativa ani, abia acum s-a aflat despre intentiile criminale ale controversatului boxer. "Mike l-a sunat de mai multe ori pe Pitt si l-a amenintat ca-l omoara daca nu o lasa pe Robin in pace. Isi cumparase la un moment dat si un pistol", a dezvaluit un prieten al boxerului, potrivit Cancan.

Naomi, cel mai violent manechin: isi batea pana si iubitii. Fostul logodnic al lui Naomi Campbell a recunoscut intr-un interviu acordat “Corriere della Sera” ca manechinul il “batea rau atunci cand nu ii satisfacea capriciile”. “Mi-a dat odata cu o ceasca de cafea in cap si arunca in mine cu orice ii cadea in mana”, a declarat stilistul Matteo Marzotto, care a fost logodit cu Naomi Campbell intre anii 2003 si 2005. Divei ii placea la nebunie sa se certe si sa fie rasfatata. “Ma lovea cu batul si avea accese de furie ori de cate ori isi dorea o haina sau un obiect de lux si nu voiam sa i le cumpar. Cand am cerut-o de nevasta mi-a zis ca cel mult m-ar lua pe post de haina de vreme rea”, a mai adaugat iubitul maltratat, potrivit Click.