Oana Zavoranu, consilier psihologic pentru un travestit. Oana Zavoranu nu ascunde faptul ca are multi prieteni gay si ca reuseste sa comunice foarte bine cu acestia. “Nu am nimic impotriva lor. Din contra, ma inteleg foarte bine cu ei”, a marturisit aceasta. Vorbind fara perdea despre un subiect tabu legat de relatii si sex, vedeta de la Kanal D a incercat chiar sa dea o mana de ajutor unui travestit, aflat in dificultate, intrucat acesta nu stia cum sa le comunice mamei si iubitei lui ca-i plac si barbatii, scrie Gardianul.

Demi Moore si-a pierdut un dinte. Utilizatoare inversunata a site-ului Twitter, actrita Demi Moore s-a gandit sa posteze pe internet o fotografie trasnita, care o prezinta intr-o ipostaza cel putin bizara. In imaginea cu pricina, Moore, in varsta de 44 de ani, sta pe un scaun stomatologic si zambeste larg, dezvaluind cu acest prilej un dinte lipsa, scrie Cancan.

Oana Lis, libera la mare, cu voie de la intelegatorul ei sot! S-au hotarat sa se casatoreasca dupa 10 ani de concubinaj, dar iata ca Oana Ungureanu (30 de ani) si Viorel Lis (65 de ani) raman un cuplu nonconformist. Frumoasa blonda va fi libera la mare vara aceasta, deoarece fostul primar nu suporta soarele. Viorel Lis are deplina incredere in iubita lui, Oana Ungureanu, cu care se va casatori anul viitor. Astfel, blonda a primit permis de voie sa-si petreaca toata vara pe Litoral, ea intentionand sa inchirieze in statiunea Mamaia un apartament de lux, unde sa stea cu prietenele, scrie Click.

Hugh Jackman: “Fanii cred ca sunt gay”. Actorul Hugh Jackman este deranjat de speculatiile pe care le fac fanii la adresa sexualitatii lui. Zvonurile ca el este homosexual au inceput sa apara dupa ce a jucat in 2003 rolul lui Peter Allen in muzicalul “Baiatul din Oz”. A fost un zvon cu privire la sexualitatea mea. Stiu asta pentru ca m-a informat sotia mea. De fiecare data cand merge pe undeva aude in jurul ei: ”Este sau nu este?” iar ea se enerveaza si le striga ca nu sunt. Nu m-am suparat si am interpretat toate aceste zvonuri drept complimente la adresa calitatilor mele de actor”, a declarat acesta potrivit Libertatea.

Paris Hilton: “Vreau sa ma marit si sa fac copii cu Doug!”. Iubitul lui Paris Hilton este somat sa cumpere de urgenta un inel cu diamant si sa cada in genunchi in fata lui Paris Hilton, pentru ca rasfatata blonda pare nerabdatoare sa-i spuna “Da”. Nu stim ce s-a intamplat cu Paris, cunoscuta pentru viata ei amoroasa foarte zbuciumata, de a facut urmatoarea declaratie: “Vreau sa ma marit si sa fac copii cu Doug!”. Doug Reinhardt nu pare insa presat de dorinta iubitei sale, scrie Gardianul.

Un ospatar din Brasov sustine ca este fiul lui Copos. Mircea Balaban are 28 de ani si lucreaza ca ospatar la un restaurant din Poiana Brasov. S-a nascut la Comanesti, in judetul Bacau. Cand baiatul avea doi ani, mama sa a murit si a ajuns in grija statului. La 14 ani, o matusa de gradul doi l-a luat cu ea la Brasov. Femeia avea in grija o vila din Poiana Brasov si l-a adus cu ea, alaturi de familia ei. De la 18 ani se intretine singur si lucreaza pe la hotelurile si restaurantele din Poiana. Balaban ne-a declarat ca nu mai are liniste de cativa ani, de cand lumea ii spune, mai in gluma, mai in serios, ca seamana cu Copos. El nu are un argument forte care sa-i sustina ipoteza, dar incearca sa stranga bani pentru testul de paternitate, scrie Cancan.

Ilinca lui Cocos Jr. se unge cu ciocolata. In timp ce alte vedete si-au pus arici la buzunare de cand criza financiara a lovit din plin showbiz-ul autohton, Ilinca Vandici nu pare sa fie afectata prea tare de aceste probleme si isi satisface cele mai costisitoare capricii. Zilele trecute, ea a fost surprinsa in vizita la un salon cosmetic de fite, din zona Lahovary, a carui imagine este colega ei de trust, Raluca Lazarut. Locul este celebru pentru impachetarile cu ciocolata, care au rolul de a diminua pacatoasa celulita, scrie Click.

Catrinel Sandu a batut-o la decolteu pe Andreea Spataru! Sotia tenismenului Gabriel Trifu va deveni mamica peste mai putin de doua luni. Aceasta isi va aduce fetita pe lume in Miami, Florida, intr-o clinica privata de renume, cam in aceeasi perioada cu Andreea Spataru, si ea plecata in America sa nasca. Pentru ca si-a dorit enorm acest copil, Catrinel nu se plange de greutatile sarcinii. Corpul ei a suferit o serie de modificari importante si destul de incomode pentru viitoarea mamica. Exceptand burtica proeminenta, numai bustul i s-a marit cu mai bine de doua numere, scrie Cancan.

Beyonce se simte sexy cand e plinuta. Desi a recunoscut ca mananca foarte sanatos si merge fecvent la sala pentru a-si mentine greutatea, Beyonce Knowles a declarat ca se simte mai sexy atunci cand formele ei sunt mai plinute. “Pentru mine sexy inseamna sa nu se vada pe corpul tau ca mergi la sala. Ma simt foarte bine cand nu sunt slaba sau usurica, cand inca am forme. Cred ca toata lumea trebuie sa fie diferita si fiecare ar trebui sa se simta bine cu greutatea lui naturala”, a declarat Beyonce, potrivit Libertatea.