Mel Gibson a confirmat: va fi tata pentru a opta oara Actorul Mel Gibson (53 ani), care este in proces de divort cu sotia sa, dupa o casnicie care a durat 28 de ani, a confirmat ca va fi tata pentru a opta oara, iubita sa, Oksana Grigorieva, fiind insarcinata. “Este adevarat”, a spus Gibson, invitat luni seara la emisiunea lui Jay Leno. Gibson, tata a sapte copii -, intrebat de Leno daca a aflat sexul viitorului copil, a raspuns glumind: “(Va fi, n.r.) un om, cred”. Site-urile de stiri mondene indica faptul ca acest copil se va naste in toamna. Gibson a parut sa respinga ideea unei eventuale casatorii, spunand: “Cine ar face-o de doua ori?”. De asemenea, actorul a parut a avea o viziune filosofica asupra divortului sau: “Mi-am «masacrat» casnicia”. In luna aprilie, Robyn, sotia actorului, a anuntat ca va pune punct mariajului ei cu cineastul australian, dupa ce iubita acestuia, Oksana Grigorieva (39 ani), le-a spus prietenilor ei ca asteapta un copil, scrie Gardianul.

Melanie Brown, fosta membra a trupei Spice Girls, urmeaza sa prezinte o emisiune de televiziune care are ca scop descoperirea de noi talente muzicale, pentru formarea unei noi trupe de fete. Directorii canalului american de muzica VH1 pun la punct in aceste zile detaliile viitoarei emisiuni, iar rolul cåntaretei Mel B este sa ajute la descoperirea viitoarelor staruri. Melanie Brown, care in prezent joaca in spectacolul de varietati „Peepshow“ de la Planet Hollywood Resort din Las Vegas, a declarat: „Voi avea o sansa reala sa descopar cåteva talente brute si sa le vad cum se dezvolta, ulterior, pe parcursul emisiunii“, scrie Curentul.

Nu mai este mult si se implinesc doua decenii de cand Ramona Badescu a deschis sirul romancelor dornice sa se afirme in show-biz-ul de peste hotare si a parasit tara natala in cautarea celebritatii. A reusit sa devina cunoscuta in Italia, dar nu a fost deloc un drum usor. „Am plecat in Italia dupa Revolutie, in martie ‘90, printr-o agentie, cu un contract de impresariat artistic pe care l-am avut pentru vara, pe o luna de zile. Nu planuiam decat sa stau cat dura contractul. Chiar inainte sa plec din Romania am rupt contractul, pentru ca mi-era frica, dar o prietena m-a incurajat si mi-a spus sa merg inainte, sa ma duc totusi in Italia pentru o luna de zile, sa vad cum e, si apoi pot sa ma intorc“, a povestit diva citata de Curentul.

Paris, sex in baia Elton John Atractia fizica dintre Paris Hilton si iubitul ei e atat de mare, incat nu se pot abtine de la sex nici in public. Cei doi au avut parte de un moment stanjenitor, dupa ce au fost prinsi facand amor, la Cannes, in baia iahtului cantaretului Elton John, care ii invitase la o petrecere. Paris Hilton, aflata la Cannes, a avut grija sa nu treaca neobservata. Dupa ce a fost surprinsa in ipostaze penibile intr-un club, presa britanica a dezvaluit, ieri, ca aceasta a fost data afara de la o petrecere organizata pe un iaht de regizorul David Furnish, sotul lui Elton John, dupa ce a fost prinsa facand sex cu iubitul ei, Doug Reinhardt, in toaleta ambarcatiunii, relateaza Libertatea.

Eros Show 2009 din Bucuresti pregateste pentru cei care ii vor calca, incepand de astazi, pragul o multime de surprize. Una dintre acestea e spectaculosul show erotic pe care-l va sustine, seara de seara, Alina Plugaru. Artificii, flacari si multa senzualitate. La Eros Show pana si bureteii de baie au forme falusate, iata reteta unei reprezentatii pe care Alina spera sa o faca de neuitat. “Spectacolul pe care-l voi face e unic in Romania. Voi fi inconjurata de cativa baieti care vor avea torte in maini si se vor «juca» in preajma mea cu ele, in timp ce eu voi dansa senzual. Spre sfarsitul show-ului, vor veni si artificiile, care vor marca punctul culminant al spectacolului. Va fi ceva cu totul si cu totul special, ma antrenez deja de aproape o luna, iar costumatia va fi deosebita si ea. Jucaria pe care o are Alina in mana este considerata revolutionara in domeniul erotic”, ne-a declarat apetisanta Alina Plugaru, citata Libertatea.

Kate Moss vrea sa renunte la cariera de model si sa devina scriitoare. Dupa ce a anuntat ca isi va publica memoriile, acum a declarat ca intentioneaza sa scrie un roman. Cartea pe care Moss planuieste sa o scrie va prezenta viata unei tinere fete care lucreaza ca manechin, precum si ascensiunea acesteia in industria modei. "Kate s-a gandit la felul in care isi va petrece timpul dupa ce isi va incheia cariera in moda. Ideea de a scrie o carte o are de mai multa vreme. Cu ajutorul unei prietene scriitoare precum Louise Wener este convinsa ca va reusi sa lanseze un produs comercial de succes, care ar putea sa-i aduca multi bani. Ea cunoaste bine lumea modei si e la curent cu toate scandalurile din spatele scenei", a spus un apropiat al vedetei. Recent, presa britanica a anuntat ca modelul britanic, in varsta de 35 de ani, va primi aproximativ un milion de euro pentru a-si scrie memoriile, scrie Libertatea.

Fosta stirista de la Antena 1 si sotul ei, afaceristul Sabin Ivanof, au fost surprinsi de fotoreporterii Click, la cumparaturi, in zona de fite Dorobanti. Si iata ca, de cand a ramas fara slujba, Simona si-a revizuit si garderoba. Astfel, vedeta a renuntat la tinutele sobre pe care i le impunea statutul de stirista, in favoarea unor tinute lejere, tineresti si mult mai putin pretentioase. Imbracata intr-o rochie alba, lunga, iata ca Simona se simte acum mai sexy ca niciodata si a hotarat sa isi exploateze la maximum feminitatea, punandu-si in valoare sanii voluptuosi, siliconati in urma cu cativa ani. Vedeta si sotul ei nu au zabovit foarte mult la cumparaturi, bruneta vizitand un magazin de cosmetice, de unde si-a achizitionat parfumul preferat.

Fotomodelul Danielle Lloyd a ajuns plin de sange si cu nasul spart la serviciul de urgenta al unui spital din Londra, dupa ce a fost atacata din senin de doua femei care au luat-o la bataie. Vedeta care este iubita fotbalistului Jamie O'Hara, de la Spurs a fost pur si simplu calcata in picioare de cele doua femei. “A fost atacata in clubul Crystal de doua necunoscute. Acestea au pandit-o langa toaleta femeilor si au inceput sa o loveasca”, a declarat un reprezentant al politiei, scrie Click.

Jennifer Aniston e dependenta de casuta vocala de pe celular si de robotul de la telefon, unde are mesaje de la barbatii care, la un moment dat, au facut parte din viata ei. Vedeta pastreaza toate inregistrarile audio pe care le-a primit, de-a lungul anilor, de la iubitii ei. Desi a divortat de mult de Brad Pitt, Jennifer are cele mai multe mesaje pe telefon cu vocea fostului ei sot. "Ii face foarte bine sa-i asculte vocea, spunandu-i lucruri frumoase, mai ales atunci cand trece prin momente mai dificile si se simte singura. E ca si cum ar fi din nou impreuna, ca un cuplu. Probabil are impresia ca e din nou iubita", a dezvaluit o amica a actritei. Insa Aniston nu a pastrat doar mesajele de la Brad Pitt, ci si pe cele de la alti trei barbati cu care a avut relatii amoroase dupa divort, informeaza Cancan.

Superstarul american Michael Jackson a dat cinci milioane de euro pe o statuie care il infatiseaza in rolul celebrului personaj animat Peter Pan, inconjurat de copii. Regele muzicii pop declarase in urma cu cativa ani ca si-ar fi dorit sa fie exact ca Peter Pan, motiv pentru care si-a transformat resedinta Neverland intr-un adevarat taram de basm, scrie Click.