Fosta iubita a stelistului Toja, violata timp de 12 ore de Frasineanu. In 2007 Maia Cristina Feldan lucra la o cafenea frecventata de lumea buna din Arad si avea o relatie de circa un an cu Alin Cotan, prieten bun si coechipier cu Frasineanu. Intors de la Bursaspor, fotbalistul a intrat intr-un con de umbra, dominat de o viata extrasportiva tumultuoasa. A facut o pasiune pentru Maia, desi ea era combinata cu colegul de echipa. Pe 25 noiembrie, dupa meciul UTA - Rapid 1-0, Frasineanu a pornit o betie crancena. Impreuna cu bodyguardul sau, alias Mec, si cu un alt coechipier, Corneliu Codreanu, cei trei au reusit sa o atraga pe fata intr-o cursa, mizand pe prietenia dintre iubitul ei si sportivi. Au mers la apartamentul lui Frasineanu inchiriat de la club, la etajul 7 al unui bloc din cartierul aradean Vlaicu, iar fostul fundas al lui Dinamo si Rapid s-a dezlantuit. A violat-o timp de 12 ore, sub privirile celorlalti barbati, scrie Cancan.

Cosmina Pasarin: "Prima partida de sex, 3 minute!". Vedeta a povestit la emisiunea „Prima data” (Euforia TV) cum a decurs intaia sa noapte de dragoste, “consumata” pe la varsta de 14 ani. Cosmina nu se fereste sa recunoasca faptul ca prima experienta sexuala a fost un esec, nu de alta, dar a durat doar trei minute. Asta cu tot cu dusul de dupa, dupa cum povesteste vedeta, razand, scrie Click.

Paris, sex in baia Elton John. Atractia fizica dintre Paris Hilton si iubitul ei e atat de mare, incat nu se pot abtine de la sex nici in public. Cei doi au avut parte de un moment stanjenitor, dupa ce au fost prinsi facand amor, la Cannes, in baia iahtului cantaretului Elton John, care ii invitase la o petrecere, scrie Libertatea.

Familia deputatei Oana Mizil a inchiriat de la compania lui Ion Tiriac un charter pe care nu l-a platit. Sotul deputatei PSD Oana Niculescu Mizil si compania Tiriac Air, proprietate a magnatului Ion Tiriac, se judeca pentru o datorie ce depaseste un miliard de lei vechi. Oana Mizil si familia ei au calatorit cu o aeronava inchiriata de la compania lui Tiriac, dar nu au achitat contravaloarea curselor nici dupa sase luni, scrie Cancan.

"Mama Natura", show lesbi. Statutul de femeie maritata nu o impiedica pe Roxana Ionescu sa se destrabaleze in cluburi. Marti seara, ea a oferit publicului un show de neuitat, impreuna cu alte cateva fete indraznete. Show-ul, insa, a culminat cu momentul in care blonda a inceput sa danseze provocator alaturi de alte fete indraznete, imbracate mult mai sumar decat ea. Fetele nu au ezitat nici o clipa sa se atinga reciproc pe cele mai intime parti ale corpului, starnind ganduri necurate in mintea masculilor, scrie Click.

Lady Gaga: ”Imi plac doar barbatii cu penisul mare”. Controversata cantareata Lady Gaga a starnit mirarea tutror dupa ce a declarat in cadrul unui interviu ca-i plac doar barbatii care au penisul mare. Ea a spus ca singurul lucru de care are nevoie de la un barbat este penisul dar sa fie mare, ca nu este o femeie usoara, insa face sex cu multi barbati si ca momentan nu cauta o relatie stabila pentru ca e multumita de viata ei asa cum e acum, scrie Libertatea.

Ce fasneata e iubita soferului Voicu! Dupa ce, in urma cu doua saptamani, Click! a dezvaluit, in exclusivitate, ca Voicu, soferul Monicai Columbeanu, si Cristina Siscanu, reporter la emisiunea “Acces Direct”(Antena 1) traiesc o poveste de dragoste de aproape trei luni, cei doi s-au afisat, din nou, impreuna in public. Marti seara, ei au fost prezenti la evenimentul organizat la Rin Grand Hotel, fiind surprinsi de fotoreporterii Click! in timp ce isi aruncau bezele.

Goala pe plaja. A luat marele premiu la Cannes si s-a dus glont la plaja. Frantuzoaica Charlotte Gainsbourg, desemnata cea mai buna actrita in rol principal pentru interpretarea din filmul "Antichrist", a fost surprinsa de paparazzi in costumul Evei, in timp ce-si schimba hainele de strada cu costumul de baie, scrie Cancan.

Raduleasca, de nerecunoscut! O inedita fotografie a circulat ieri, pe site-urile si blogurile mondene. Greu de recunoscut, bruneta creata care apare langa Dan Chisu este nimeni alta decat Mihaela Radulescu. Cei doi au avut o relatie la inceputul anilor ’90, Chisu fiind primul iubit celebru al Mihaelei. De altfel, vedeta este personajul central al cartii „Singur sub dus”, lansata de Dan Chisu in 2004, scrie Click.