Fiul lui Salam e grav bolnav. Daniel, odorul manelistului, sufera de aceeasi boala care a rapus-o pe mama sa. Blestemul nu a parasit familia manelistului Salam! La o luna si jumatate de la moartea iubitei sale sotii, Fanica, iata ca si fiul cantaretului se confrunta cu probleme medicale. Baietelul, de doar cinci ani, sufera de hepatita cronica si face periodic injectii cu Interferon, un medicament extrem de puternic, menit sa atenueze efectele bolii. De altfel, micutul a fost internat recent la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Capitala, pentru tratament, scrie Libertatea.

Michael Jackson pofteste la o japoneza. Cantaretul a facut o pasiune brusca pentru Noriko Takahashi pe care a vazut-o intr-un show la Las Vegas. Pentru ca japoneza a refuzat sa vina cu el la Los Angeles, Michael ii ofera un contract in spectacolele lui ca sa o poata vedea mai des. In ciuda zvonurilor conform carora este grav bolnav si ca nu ar fi in stare sa-si sustina concertele din aceasta vara de la Londra, Michael Jackson isi vede de viata, ba chiar s-a indragostit de o acrobata japoneza. Regele pop a fost fascinat de Noriko Takahashi, in varsta de 30 de ani, din prima clipa de cand a vazut-o la Las Vegas, in spectacolul Ka al companiei Cirque du Soleil, in urma cu cateva luni, informeaza Cancan.

Zsolt jr, prima vacanta pe iaht. Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo au intrat in vacanta si vor petrece primul concediu impreuna cu bebelusul lor, Zsolt jr, pe iaht. Cei trei urmeaza sa plece astazi in Croatia, de unde vor porni intr-o croaziera de doua saptamani la bordul ambarcatiunii detinute de taticul afacerist, dupa care vor continua vacanta in Statele Unite, noteaza Libertatea.

Cristina Rus, cu parintii la mall inainte de nunta. Blonda si iubitul ei, afaceristul Dragos Balteanu, isi unesc, maine, destinele in fata lui Dumnezeu. Discreta din fire, solista nu a facut prea mare parada cu mult-asteptata nunta, ea fiind ajutata, la ultimele pregatiri, de familia sa si a iubitului. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe Cristina si pe parintii ei dand o raita la Mall Baneasa, unde au poposit cateva ore bune. Emotii mari pentru Cristina Rus! Dupa o relatie de iubire fulgeratoare, ce a inceput in toamna anului trecut, solista si iubitul ei, afaceristul Dragos Balteanu, isi unesc destinele weekendul acesta, atat la starea civila, cat si la biserica, scrie Click.

Cristina Rus va petrece luna de miere in Maldive. Cristina Rus, invitata lui Catalin Maruta in editia de astazi, a povestit la ”Happy Hour” cum se pregateste de nunta si a dezvaluit si care va fi destinatia pentru luna de miere. Dupa ce duminica, pe 31 mai, va deveni doamna Balteanu, Cristina si sotul ei vor pleca pe 3 iunie in luna de miere, in Maldive. De pe Happylica, Cristina Rus a povestit ca abia asteapta sa incalte pantofii cumparati de la Paris si rochia de mireasa croita dupa indicatiile sale, o rochie care arata exact asa cum a visat ea dintotdeauna si pe care viitorul mire inca nu a vazut-o, scrie Libertatea.

Andreea Raicu si-a petrecut noaptea la prietenul iubitului ei. Prezentatoarea de la Prima TV a innoptat iar la fostul ei iubit, Tudor Vasile, bun prieten cu actualul ei partener, Stefan Culetu. Andreea Raicu este renumita pentru relatiile neobisnuite pe care le are cu fostii ei iubiti. Daca in ceea ce il priveste pe Tudor Chirila, vedeta de la Prima TV se arata neinduplecata, nemaivorbind cu solistul trupei Vama de cand s-au despartit in urma cu aproape noua luni, cu alti fosti amorezi ea mentine o legatura cat se poate de calda si apropiata. Printre fericitii care intra in ultima categorie se numara si fiul fostului premier Radu Vasile, Tudor, noteaza Cancan.

Jordan isi droga copiii, sa poata face sex cu amantul. Peter Andre a lansat o tirada de acuzatii la adresa fostei sale sotii, manechinul Katie Price. Cantaretul a declarat pentru tabloidul britanic “The Sun” ca “pentru a face sex cu amantul, Dane Bowers, Katie le da copiilor ceai de adormit si pastile. In felul acesta ea nu este deranjata de micuti in timpul petrecerilor pe care le tine cu noul partener”, scrie Click.

Oana Mares si Augustin Viziru negociaza impacarea. Cei doi au reluat legatura tocmai in perioada in care, daca nu s-ar fi despartit, ar fi trebuit sa faca nunta. In urma cu cateva zile, Oana Mares si Augustin Viziru au dat, intamplator, unul peste celalalt intr-un local din Dorobanti. Cu toate ca nu si-au mai vorbit deloc de cand s-au despartit, preferand sa nu mai aiba niciun fel de relatie, cei doi pareau foarte incantati ca soarta le-a aranjat aceasta intalnire. Profitand din plin de situatie, vedeta de la Antena 2 si fostul ei iubit au petrecut zeci de minute stand de vorba ca doi prieteni vechi, noteaza Cancan.