Gisele Bundchen s-a situat, pentru al treilea an consecutiv, pe primul loc in topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicatia „Forbes“, dupa ce a obtinut venituri de 25 de milioane de dolari in perioada iunie 2008 - iunie 2009. Desi este foarte bogata, top modelul brazilian, care s-a casatorit in februarie cu starul fotbalului american Tom Brady, a fost afectata de criza economica, obtinånd in anul financiar 2008 - 2009 cu 10 milioane de dolari mai putin decåt in perioada fiscala precedenta, 2007 - 2008. Top modelul in vårsta de 28 de ani are colaborari foarte fructuoase cu firme precum Versace, Dior, True Religion si Ebel si detine propria linie de incaltaminte, scrie Curentul.

Una dintre cele mai mari personalitati ale hard rock-ului este, fara indoiala, Jimi Hendrix, chitarist cu o tehnica de neintrecut. La numai 27 de ani, la data de 18 septembrie 1970, Hendrix moare in timpul somnului provocat de consumul exagerat de alcool, sufocat de propria voma. Echipajul ambulantei a gasit cadavrul lui Hendrix in Hotelul Samarkand din West London, in camera Monikai Dannemann, o fata pe care cintaretul o cunoscuse cu doar citeva zile inainte. Totusi, circumstantele decesului sau au ramas pentru mult timp un mister. Insa James “Tappy” Wright, unul din asistentii legendei rock, scrie in noua sa carte ca acesta a fost de fapt ucis de managerul sau, Michael Jeffrey. La un an dupa moartea lui Hendrix, Jeffrey a recunoscut crima intr-un cadru intim, intr-un moment de betie. Cei doi se aflau in apartamentul lui Jeffrey, cu doi ani inainte ca acesta sa moara intr-un accident de avion, scrie 7Plus.

Catherine Zeta-Jones, platita cu 1,55 milioane de lire pentru o reclama. Starurile de la Hollywood stiu sa-si creasca veniturile si in timpul crizei financiare. Actrita Catherine Zeta-Jones a devenit vedeta cea mai bine platita din Marea Britanie dupa ce a primit 1,55 milioane de lire sterline pentru o reclama la un sampon. Pe scurt, frumoasa actrita a primit 3.700 de lire pe secunda pentru a face publicitatea produsului cosmetic. Reclama a fost filmata la Praga si dureaza sapte minute. Firma producatoare este de parere ca nicio suma nu este exagerata pentru promovarea samponului de lux de o vedeta cum este Catherine Zeta-Jones, scrie Libertatea.

Frumoasa actrita Megan Fox, care a recunoscut de curand ca este bisexuala si ca a avut o aventura cu o stripteusa din Rusia, a declarat ca se simte ca o prostituata. "Cand te gandesti la actori, inconstient ii asociezi cu niste prostituate. Suntem platiti sa simulam atractia fizica sau dragostea. Pe de alta parte alti oamnei platesc sa ne vada pe noi sarutandu-ne, pipaind pe cineva sau alte lucruri pe care in mod normal oamenii nu le fac decat cu partenerul lor. Mi se pare o grosolanie", a declarat celebra actrita, scrie Libertatea.

Angelina Jolie asteapta al patrulea copil biologic. Presa britanica sustine ca actrita nu a facut pana acum publica sarcina, deoarece nu stie sigur cine e tatal. Si asta pentru ca, in urma certurilor dintre ea si Brad Pitt, Angie a cautat alinare in bratele altor barbati, informeaza Libertatea.

Castelul familiei primei doamne a Frantei, Carla Bruni, situat in apropiere de Torino (Italia), a fost vandut pentru suma de 17,5 milioane de euro printului saudit Al-Walid. Castelul din Castagneto Po fusese cumparat in 1952 de catre tatal Carlei, Alberto Bruni. Printul Al-Walid, al 22-lea pe lista celor mai bogate persoane din lume, potrivit clasamentul Forbes, a devenit astfel noul proprietar al castelului, intins pe o suprafata de 1.500 mp si inconjurat de un parc de arbori seculari, scrie Click.

Jacko, speriat ca o sa moara. Michael Jackson este ingrozit de faptul ca ar putea sa moara. Prietenii sai spun ca starul se afla intr-o stare fizica si psihica foarte proasta dupa ce a fost diagnosticat cu cancer de piele. Se pare ca aceasta ar fi cauza reala pentru care a amanat primele concerte de la Londra, din turneul „This Is It”, programate sa inceapa in iulie, scrie Click.

Ca sa arate ca nu-i pasa ca sotul ei divorteaza, starleta demonstreaza ca-l poate inlocui oricand cu orice barbat doreste. Drept dovada, ea a aparut la un eveniment monden tinandu-se de mana si giugiulindu-se cu doi stripperi musculosi, cu piepturile dezgolite. Umilita de sotul ei, cantaretul Peter Andre, care nu vrea sa se impace cu ea si care chiar a cerut un divort cat mai rapid, Jordan vrea sa demonstreze ca nu-i mai pasa ca mariajul ei s-a dus de rapa si ca are inca succes la sexul opus. Starleta a venit insotita la premiile "Clothes Show Style" nu de unul, ci de doi barbati. Si nu orice fel de masculi, ci doi stripperi aratosi, imbracati in pantaloni stramti de piele si la bustul gol, afisandu-si mandri muschii. Foarte incantata de partenerii ei, Jordan a pozat pe covorul rosu alaturi de cei doi, tinandu-i strans de mana si zambindu-le cu subinteles. "Ma simt excelent in compania lor. Nu sunt doar aratosi, ci imi ofera protectie. Parca ar fi garzile mele de corp", si-a laudat Jordan partenerii, scrie Cancan.

Aflata intr-o vesnica vacanta in insula Santa Lucia din Caraibe, cantareata Amy Winehouse are parte si de momente care n-au nicio legatura cu relaxarea. Controversata solista a fost fotografiata intr-o stare deplorabila, ca si cum tocmai avusese parte de o cearta aprinsa cu cineva, disputa terminandu-se deloc fericit pentru ea, daca e sa ne luam dupa zecile de vanatai si zgarieturi pe care le avea pe corp. Imbracata in pantaloni scurti si cu sutienul de la costumul de baie, Amy si-a afisat trupul mutilat pe plaja, socandu-i pe turistii aflati in vacanta. Solista era plina de vanatai si zgarieturi pe coapse, pe spate, pe maini si picioare, singura parte nemutilata fiind fata. Fara sa-i pese ca toata lumea se holba la ea, cantareata s-a plimbat prin nisip, fara o destinatie anume si foarte ingandurata, semn ca nu trece chiar prin cele mai placute momente, desi se afla in vacanta. Pe parcursul plimbarii, Amy s-a oprit din loc in loc sa se uite la vanataile de pe corp, in special la cele de pe picioare, foarte mari si in diverse stadii de colorare. Cu o seara inainte de socanta aparitie pe plaja, excentrica artista a fost la un bar, unde a baut pana n-a mai stiut de ea si unde, sustin gurile rele, s-a luat si la harta cu cativa localnici, disputa degenerand, se pare, ulterior intr-o bataie, aceasta fiind, de altfel, cauza ranilor de pe trupul ei. Avand in vedere ca noul ei look nu este unul cu care sa se poata afisa pe scena, Amy si-a anulat cateva concerte pe care urma sa le sustina in perioada imediat urmatoare, pe motiv ca... nu se simte bine, scrie Cancan.