Oana Zavoranu o face praf pe Monica Columbeanu: «Este penibila». Razboiul dintre Oana Zavoranu si Monica Columbeanu e departe de a se incheia, daca ne luam dupa declaratiile celor doua. Dupa ce Oana a dat-o pe Columbeanca afara din platoul emisiunii ei, spunandu- i ca e nesimtita, sotia lui Pepe a luat foc cand a auzit ca Monica vrea sa o actioneze in justitie pentru calomnie, scrie Libertatea.

Gala pipaielilor la Los Angeles. Senzualitate maxima la premiile Spike TV, unde Jamie Foxx a mangaiat-o pe fese pe actrita Halle Berry, in timp ce i-a inmanat trofeul. In loc sa se supere, ea i-a raspuns cu un sarut pasional, care a ridicat sala in picioare. Actrita Halle Berry a demonstrat ca este o bomba sexy, desi are 42 de ani, potrivit Cancan.

Mihaela Radulescu si Eric Colas, urmariti de politia din Tunisia. Raduleasca a avut parte de peripetii in Tunisia, unde a fost urmarita de cateva echipaje de politie. Noroc ca a fost langa ea Eric Colas, un artist pe care l-a sprijinit acceptand sa fie protagonista in clipul lui. Toate astea le-am aflat de la PR-ul cantaretului, care ne-a spus povestea in detaliu, informeaza Gardianul.

Petre Roman si Silvia Chifiriuc au stabilit data nuntii. Dupa ce a primit vestea ca iubita lui a ramas gravida, fostul premier Petre Roman se grabeste acum, la 63 de ani, sa-si puna pirostriile! CANCAN a dezvaluit ieri in exclusivitate ca Silvia Chifiriuc e insarcinata, iar reporterii nostri au aflat intre timp marea bomba: Roman a stabilit deja data nuntii! Aceasta va avea loc curand si nici cunoscutilor nu li s-a indicat locatia pentru ca nu cumva sa "transpire" ceva catre presa, scrie Cancan.

Fiica lui Billy Bob Thornton, acuzata de moartea unui bebelus. Amanda Brumfield, fiica cea mare a actorului Billy Bob Thornton, a fost arestata si pusa sub acuzatie pentru neglijarea unui copil aflat in grija sa. Bebelusul in varsta de un an a murit in toamna anului trecut, in timp ce se afla in grija bonei sale, Amanda Brumfield, transmite Libertatea.

Ioana Basescu a pus piciorul in prag. Giovanni Francesco, nevoit sa-si concedieze amanta. Alexandra Avram, reporterita care a iesit in evidenta dupa ce i-a adresat cateva intrebari fara logica si stupide lui Adi Despot, solistul formatiei Vita de Vie”, dar si prin faptul ca e amanta iubitului Ioanei Basescu, se pare ca a fost concediata de la postul de televiziune Music Channel, scrie Atac.

Trupa Hi-Q a plecat din emisiunea "Pact cu Diavolita". Dupa ce s-a trezit in pat cu o stripteusa, care a inceput sa se dezbrace in fata lui, Mihai Sturzu a parasit, alaturi de colegii sai de trupa, platoul show-ului de la Kanal D. Oana Zavoranu a incasat, recent, prima lovitura sub centura din cariera sa in televiziune. De aceasta data victima show-ului a fost Mihai Sturzu, componentul trupei Hi-Q care a onorat, alaturi de colegii sai, invitatia de a canta piesa "Lose" in studioul emisiunii, informeaza Cancan.

«Nadia era cu Banica jr si Nicusor in acelasi timp» Omul care a organizat fuga Nadiei in Statele Unite, acum aproape 20 de ani, vorbeste astazi deschis despre iubirile traite in Romania de cea mai mare gimnasta a tuturor timpurilor. Constantin Panait (56 de ani) aminteste in randurile ce urmeaza de Nicu Ceausescu si de Stefan Banica junior, dar si de un misterios baiat de la o benzinarie din Baneasa, de care Nadia era atat de indragostita, incat voia sa se marite cu el pana la sfarsitul anului 1989, potrivit Libertatea.

Loredana lui Capatos prefera sexul salbatic. Nici nu au ajuns bine pe micul ecran, ca asistentele de la TV au si inceput sa se dueleze in pictoriale sexy, marca Playboy. Cea care a spart gheata a fost Marina Dina, blonda lui Mihai Morar fiind urmata anul acesta de Daniela Crudu si, mai nou, de Loredana, blonda lui Dan Capatos. Toate trei siliconate, Loredana, Marina si Daniela fac legea in revistele pentru adulti, scrie Click.

Un student a pus mana pe Ramona Gabor. Sora mai mica a Monicai Columbeanu, Ramona Gabor, a fost la ziua bunei ei prietene, OTV-ista Madalina Radu, la bratul noului sau iubit. Asta dupa ce, de un an de cand s-a despartit de iubitul bacauan, a negat toate zvonurile despre viata ei intima. Acum insa nu se mai ascunde, potrivit Atac.

Nicole Kidman vrea sa adopte un copil vietnamez. Actrita Nicole Kidman si sotul sau, cantaretul de muzica country Keith Urban, vor sa adopte un copil din Vietnam, lucru confirmat de autoritatile din Ministerul vietnamez al Justitiei. "Da, Nicole Kidman isi doreste un copil din Vietnam. Am fost contactati pentru acest lucru", a declarat Dang Minh Dao, director al Departamentului de Adoptii Internationale din cadrul Ministerului Justitiei din Vietnam, scrie Gardianul.