Se apropie sfarsitul? Angelina si Brad dorm in case separate Au negat zvonurile aparute in ultimele saptamani – cum ca povestea lor ar fi pe sfarsite – insa iata ca noi informatii privind relatia subreda a cuplului Angelina Jolie si Brad Pitt au aparut in presa de peste hotare. Mai exact, Daily Mail scrie ca cei doi actori dorm nu doar in dormitoare separate, ci chiar in case diferite, aflate pe proprietatea lor din Long Island. Locuinta principala este dotata cu 10 incaperi, la care se adauga inca opt casute adiacente. O sursa din preajma starurilor povesteste ca Angelina obisnuieste sa-si petreaca timpul langa plaja, intr-una din casute. “De multe ori dorm cat mai departe unul de celalalt, nu doar in dormitoare, ci chiar in case separate. Angelina sta intr-una din anexe, in timp ce Brad sta in casa principala. Ea este suparata ca Brad nu e mereu alaturi de ea, fiind la filmari, lucru care a cauzat o ruptura in relatia lor. Au fost cateva certuri zdravene intre ei...”. La Festivalul de Film de la Cannes, Angelina si Brad pareau un cuplu fericit, insa tot mai multe voci spun ca este vorba doar de o fatada, scrie Gardianul.

Meciul Zavoranu - Columbeanu, mai urmarit decat Romania - Lituania Scandalul dintre Oana Zavoranu si Monica Columbeanu, petrecut acum zece zile si difuzat såmbata seara la Kanal D, a fost lider de audienta pentru un sfert de ora, sustin oficialii Kanal D. Dovada ca balacareala celor doua in presa scrisa de zilele trecute nu a facut decåt bine emisiunii “Pact cu diavolita”, caci peste 350.000 de telespectatori care erau deja la curent cu acest conflict au stat lipiti de televizoare. Doar meciul Romånia – Lituania de la TVR a avut, initial, privitori mai multi, insa de la 23.30, scandalul dintre cele doua vedete a atins vårful de audienta, cu 530.000 de telespectatori, declara reprezentantii Kanal D, scrie Gardianul.

Brianna Caragea: Mi-am pierdut virginitatea la 15 ani Primul sarut, prima dragoste si momentul in care devii femeie. Sunt trairi pe care reprezentantele sexului slab le tin minte o viata. Chiar daca face parte dintr-o familie nobila, Brianna Caragea nu face exceptie. Printesa si-a amintit de prima ei experienta sexuala, care s-a consumat pe cand avea 15 ani. „S-a intamplat in timp ce locuiam in Franta, iar baiatul era roman. Actul a avut loc in apropierea casei mele, intr-o masina mica, mica”, a recunoscut cea de-a 27-a nepoata a lui Vlad Tepes. Declaratia, oarecum socanta pentru o printesa, vine la scurt timp dupa ce, in urma cu o saptamana, Brianna s-a sarutat cu o femeie in cadrul emisiunii „Pact cu diavolita”, scrie Curentul.

FBI, rugat sa ancheteze moartea lui David Carradine Membrii familiei actorului american David Carradine, nemultumiti de modul in care autoritatile thailandeze desfasoara ancheta si “profund deranjati” de publicarea unei fotografii intr-un tabloid de la Bangkok, cer ajutorul FBI si al unui expert legist independent. FBI a confirmat faptul ca a fost contactat de familia lui Carradine. Tabloidul thailandez Thai Rath a publicat sambata pe prima pagina o fotografie a unui corp gol, suspendat de o bara intr-o toaleta de hotel, cu mainile aparent legate deasupra capului si cu picioarele pe podea, scrie Click.

Ramona ne-a aratat silicoanele gratuit La sase luni dupa ce si-a facut cele trei operatii estetice, de marire a sanilor, de ajustare a nasului si a gambelor, Ramona Gabor si-a aratat trupul, in toata splendoarea, in cadrul unui show de moda ce a avut loc sambata seara, in clubul Bellagio. Surprinzator, sora Monicai a primit nenumarate oferte de a poza nud, dar le-a declinat pe toate, desi i-ar fi putut aduce in cont o suma deloc de neglijat. Ramona, zgarcita pana acum chiar si cu aparitiile pe podium in lenjerie intima, s-a lasat usor convinsa sa-si afiseze sanii siliconati, din prietenie pentru machiorul Adrian Pescariu, scrie Click.

Dupa ce a facut furori in showbiz cu haina lui de blana, imitandu-l pe celebrul rapper american 50 Cent, Fizz, alias Bogdan Croitoru, s-a retras din lumea muzicala in urma cu ceva timp, pe motiv ca vrea sa se ocupe mai mult de afacerile sale. Cum tot ne aflam in plina criza financiara, el s-a gandit ca nu ar fi rau sa-si reia preocuparile muzicale, revenind in forta, sub un pseudonim. El a lansat deja pe piata piesa “Déjà vu”, pe care o canta impreuna cu Alessia si unde se semneaza cu numele Bob Taylor, scrie Click.

Starul australian Mel Gibson s-a suparat ca este pus la zid si a tipat la credinciosii "barfitori" din biserica sa, amenintandu-i ca, daca se mai iau de viata lui, va inchide lacasul de cult aflat pe terenul sau si pentru care a donat 30 de milioane de euro. In timpul slujbei de duminica de la "Holy Family Chapel" din Agoura Hills, si in fata a doi preoti si a unui episcop aflat in vizita, Mel "si-a iesit din minti" si a inceput sa-i certe pe cei de fata. "Gibson a facut o adevarata scena, urland ca nu va sta sa fie barfit si judecat de toata lumea. S-a urcat in altar si, furios, a amenintat ca va inchide biserica, daca oamenii il mai barfesc. Insa eu cred ca, daca nu isi parasea sotia si nu-si lasa amanta rusoaica gravida, nimeni nu avea ce sa comenteze", a povestit un martor ocular, scrie Cancan.

Fosta sotie a lui Carradine: "David facea sex brutal" La nici trei zile dupa moartea starului din filmul “Kill Bill”, David Carradine (72 de ani), gasit spanzurat intr-un dulap dintr-un hotel din Thailanda, fosta sotie, Marina Anderson, a dezvaluit presei detalii socante din timpul casniciei lor. Aceasta spune ca actorul adora jocurile sexuale dureroase si facea amor brutal, scrie Libertatea.