Dinu Damaschin: „Moni e lesbiana. Cand Iri se regula cu sora-sa, nevasta-sa ii asculta pe speakerul mobilului!”. Scandalul dintre Oana Zavoranu si Monica Columbeanu e departe de a se fi incheiat. Invitata in emisiunea lui Dan Diaconescu de la OTV pentru a-si expune parerea, sotiei lui Pepe i s-a alaturat si Dinu Damaschin, alias Dan Constantin Damaschin, reprezentantul Societatii Internationale pentru Drepturile Omului din Bacau si pana nu demult protectorul Monicai. Intrat in legatura directa, acesta a facut niste declaratii-soc despre viata si trecutul fotomodelului. De altfel, acesta nu a facut decat sa confirme ceea ce ziarul „Averea” publicase cu mult timp in urma despre trecutul ascuns al viperei de la Izvorani, adaugand ca tatal acesteia a devenit un betiv notoriu care doarme pe strazi, ca Ramona, sora Monicai, a avut un amant care s-a prapadit de SIDA la numai 23 de ani, dar si ca sotia lui Irinel este mai mult atrasa de femei decat de barbati. Acesta nu s-a oprit insa aici si a declarat ca Iri ar fi intretinut raporturi sexuale cu Ramona in timp ce Monica asculta intreaga scena pe speakerul telefonului mobil, scrie Atac.

Catinca Roman este acuzata de furt. Cancan a aflat o informatie ce intareste povestea rostita de nenumarate ori pe la colturi, uneori in soapta: Catinca era acuzata ca a furat 15.000 de euro de la Dan Coma, sotul creatoarei de moda Doina Levinta. Dornici sa aflam adevarul, am descoperit mai multe persoane care se plang ca au cazut victime Catincai. Cantareata Corina sustine ca si ea a fost victima Catincai Roman. Cele doua au fost impreuna la un shooting, iar dupa ce si-au terminat treaba artista a observat ca-i lipseste portmoneul din geanta, scrie Cancan.

"Nora Ramona", pusa la punct de "socru": "Fiul meu a mai avut 20 de iubite". Ramona Gabor nu prezinta deloc interes pentru familia noului ei iubit, tanarul Gabi Badalau. Tatal baiatului ne-a spus ca nu o cunoaste pe sora Monicai Columbeanu si ca nici nu tine mortis sa dea mana cu ea. Motivul? Fiul sau schimba fetele ca pe ciorapi. "Habar nu am cine este domnisoara asta. Am vazut-o de cateva ori la televizor, dar atat. Gabi nu mi-a prezentat-o, desi avem o relatie foarte apropiata. Probabil ca nu este nimic serios intre ei. Baiatul meu a mai avut vreo 20 de iubite pana la ea”, a declarat, Nicolae Badalau, „socrul” Ramonei, pentru Click.

DiCaprio si Bar Refaeli s-au despartit. Dupa o relatie de patru ani, actorul american Leonardo DiCaprio s-a despartit de iubita sa, top-modelul Bar Refaeli.Cei doi aveau o relatie din 2005, insa se pare ca DiCaprio (34 de ani) a decis ca are nevoie de mai multa libertate, scrie Libertatea.

Sorin de la Akcent divorteaza dupa doar un an. La finele lui octombrie, anul trecut, Sorin Brotnei, unul dintre componentii trupei Akcent, isi anunta cu surle si trambite casatoria. Cea care pusese stapanire pe inima lui era Liliana, o moldoveanca din Chisinau, venita in Romania sa-si faca o cariera in modelling. Desi pareau cuplul perfect, iata ca, la niciun an de la oficializarea relatiei, cei doi au decis sa divorteze, scrie Cancan.

Ramona Badescu, dezamagita de sarutul lui Alberto Tomba. Ramona Badescu este cunoscuta in Italia drept o actrita de succes. A fost distribuita in numeroase productii cinematografice realizate de regizori din Peninsula, printre care si filmul "Alex Berbecul", in care a jucat alaturi de fostul campion olimpic si mondial, Alberto Tomba. “In respectivul film eram iubita lui Tomba, care fusese distribuit intr-unul din rolurile principale. Au fost mai multe scene in care ne-am sarutat, dar va spun sincer ca am fost destul de dezamagita. Mi-am dat seama ca schiaza mult mai bine decat saruta”, a precizat Ramona Badescu, potrivit Libertatea.

Carradine, "innebunit de jocuri sexuale pe cruce". Si cea de a treia sotie a legendarului David Carradine confirma faptul ca acesta avea “o viata sexuala devianta”. Potrivit actritei Gail Jensen, actorului de 72 de ani ii „placeau jocurile sexuale ciudate”. Calarea caii care nu aveau sa pe spate, imbracat doar in chiloti si “experimenta moartea prin inecare in piscina”, isi aminteste Jensen intr-un interviu acordat postului de televiziune ABC. ”Intr-o seara m-a rugat sa ii aduc un sandvis in camera si l-am gasit crucificat de capul patului. Se legase singur de incheieturi si recunosc ca asta m-a socat un pic”, a spus Jensen, potrivit Click.

Queen Latifah: "In copilarie am fost violata". In spatele faimei, zambetului fermecator si a vietii aparent perfecte a starurilor se afla de cele mai multe ori experiente dureroase care le-a marcat intreaga existenta. Este si cazul actritei Queen Latifah, care a vorbit pentru prima data despre traumele copilariei ei. Aceasta a povestit ca a fost abuzata sexual la o varsta frageda de un adolescent care trebuia sa aiba grija de ea , iar acest lucru i-a schimbat complet cursul vietii, scrie Libertatea.