Bruce Willis, sado-maso cu sotia. Bruce Willis (54 de ani) si-a uimit fanii cu un pictorial indraznet si incendiar, pozand impreuna cu sotia lui, Emma (32 de ani), pentru publicatia W. Celebrul actor si frumoasa Emma, care s-au casatorit in luna martie anul acesta, au renuntat la inhibitii si s-au lasat fotografiati in tinute sumare si in ipostaze cat mai provocatoare. In timp ce Bruce a purtat doar o pereche de boxeri, sotia lui a apelat la tinute din piele, de care s-a dezbracat treptat, ramanand chiar si fara sutien, scrie Libertatea.

Chifiriuc, fara verigheta la o saptamana de la nunta. Randuielile crestine spun ca, in saptamana urmatoare nuntii, nasii trebuie sa-si scoata finii la biserica, iar familiile Roman si Patriciu n-au vrut sa treaca peste acest lucru. Asadar, ei au fost din nou la biserica, Silvia si Petre Roman ascultand in genunchi slujba de inchinare a mirilor, care a durat cateva minute. In timp ce fostul premier si-a etalat mandru verigheta, Silvia nu mai avea pe deget decat inelul de logodna primit cu mai mult timp in urma de la sotul ei, scrie Cancan.

Iubitul Deliei a ramas insurat cu Lucia. Chiar daca se bate cu pumnii in piept ca, in prezent, e singura femeie din viata lui Florin Moldoveanu, se pare ca, deocamdata, Delia Matache se insala. Cel putin asta spun actele. Prea ocupat probabil sa-si petreaca timpul cu iubita sa, Delia, Moldoveanu a uitat sa divorteze de fosta sotie Lucica, femeia cu care a trait mai multi ani si pe care a parasit-o, recent, pentru a relua relatia cu solista, scrie Click.

Will Smith face sex cu sotia in casa prietenilor! E greu sa fii casatorita cu unul dintre cei mai sexy barbati din lume, si asta o stie si sotia actorului Will Smith. Jada este constienta ca Will este dorit de milioane de femei, insa nu se teme, deoarece a descoperit secretul care sta la baza relatiei lor. Sotia actorului a declarat in cadrul unui interviu ca sexul este un pion importanat in casnicia lor si ca rutina sa nu intervina, ea si Will Smith fac dragoste chiar si in casa prietenilor, atunci cand merg in vizita sau la vreo petrecere, scrie Libertatea.

Monica a parasit casa de la Snagov! Duminica seara, in jurul orei 00.45, in plina strada, sotia miliardarului Irinel Columbeanu a dat nastere unui spectacol la care nu ne-am asteptat vreodata. Ajutata de bodyguardul ei, si-a strans lucrurile din casa de la Snagov si s-a mutat in apartamentul din zona Dristor pe care il detine, cu Ricky Martin. Mutarea acesteia de la Snagov nu s-a petrecut asa cum probabil se dorea, ci printr-un scandal de proportii. Toata cearta a pornit de la asa-zisa relatie de „prietenie” pe care o are Monica Columbeanu cu fostul sofer, pe care a negat-o inca din momentul in care s-a speculat, scrie Atac.

Oana Zavoranu a ajuns la urgenta de ziua ei. Ieri, Oana nu si-a putut sarbatori ziua de nastere asa cum a facut-o in anii precedenti. Din cauza stresului si a oboselii acumulate in ultima perioada, prezentatoarea emisiunii "Pact cu diavolita" a suferit, luni seara, o cadere de calciu. Aceasta a fost transportata de urgenta de Pepe la camera de garda a Spitalului Floreasca, unde, dupa ce a primit ingrijiri medicale i-au fost facute o serie de analize medicale, plecand dupa miezul noptii, scrie Cancan.

Lindsay Lohan a fugit cu bijuterii de juma' de milion. Actrita in varsta de 22 de ani a fugit cu un colier de diamante, in valoare de 411.000 de dolari, de la o prezentare de moda din Londra. Lindsay Lohan a disparut cu pretioasa comoara chiar din timpul sedintei foto de la studiourile Big Sky. Conform tabloidului britanic The Sun, membrii echipei de filmare din cadrul studiourilor Big Sky au fost socati sa descopere ca bijuteriile Dior folosite la un pictorial pentru revista Elle au disparut, scrie Click.

Megan Fox: "Angelina, vrei sa fii iubita mea?" Actrita Megan Fox, care abia s-a despartit de prietenul ei, actorul Brian Austin Green, a dezvaluit ca si-ar dori sa fie iubita Angelinei Jolie. Ea crede ca o relatie cu aceasta ar fi solutia pentru problemele ei amoroase, scrie Libertatea.

Ele sunt cele mai bogate mamici. Revista "Forbes" a intocmit topul celor mai bogate mamici de la Hollywood, pe locul unu situandu-se Madonna care a castigat, numai in 2008, 110 milioane de dolari. Vedeta are trei copii si tocmai a primit unda verde sa-l adopte pe al patrulea. Pe locul al doilea se situeaza actrita Reese Witherspoon, care a castigat, din filme, reclame si campanii, 24 de milioane de dolari, suficiente pentru cresterea celor doi copii, Ava si Deacon. Reese este urmata de Gwyneth Paltrow care a adunat anul trecut in jur de 20 de milioane de dolari. Paltrow are doi copii cu sotul ei Chris Martin, scrie Cancan.

Iata care sunt cei mai eleganti zece barbati din lume. Presedintele SUA a fost desemnat in cadrul unui sodaj realizat de OnePoll.com datorita elegantei costumelor sale si simtului sau estetic, cel mai elegant barbat din lume. Obama a devansat fara probleme alti reprezentanti ai sexului tare considerati adevarate legende in lumea modei. Pe locul doi s-a clasat datorita abilitatii de a fi elegant atat atunci cand poarta jeans, cat si costume, actorul Brad Pitt, care a fost urmat de fotbalistul David Beckham, scrie Libertatea.