Victoria Beckham si-a micsorat sanii. Impatimita a chirurgiei estetice, Victoria Beckham a suferit, luna trecuta o noua interventie in zona bustului. De data aceasta insa, vedeta si-a micsorat sanii, satula, probabil, de look-ul ei de papusa gonflabila. In trecut, fosta cantareata a trecut prin doua operatii: prima data si-a marit sanii foarte putin, pentru ca apoi sa apeleze la o cantitate mai mare de silicon, scrie Gardianul.

Aici se nasc cele mai multe vedete. In topul celor mai productive orase din lume, in ceea ce priveste celebritatile pe metru patrat, pe locul unu se situeaza orasul New York, unde s-au nascut nu mai putin de 224 de vedete de prima mana, printre care se numara Robert De Niro, Al Pacino, Jack Nicholson, Jane Fonda, Whoopi Goldberg, Alicia Keys, Susan Sarandon sau Sigourney Weaver. Los Angelesul, care ocupa locul doi, a oferit lumii 139 de staruri ca Gwyneth Paltrow, Diane Keaton, Dustin Hoffman, Kate Hudson sau Jodie Foster. Marea Britanie se situeaza pe locul trei, in Londra nascandu-se 47 de artisti, printre care se numara Mischa Barton, David Bowie, Daniel Day-Lewis, Hugh Grant, Kate Beckinsale sau Tim Roth, scrie Cancan.

Maxer i-a luat sotiei farfurii cu pozitii sexuale! Deea si Dinu Maxer au avut parte, vara aceasta, de o vacanta de vis in Creta, de unde s-au intors cu amintiri cu tenta sexuala. Cum anul viitor vor sa devina parinti, Deea si Dinu s-au intors de la greci cu o serie de suveniruri inedite, de la farfurii cu pozitii sexuale din Kamasutra, pana la solnite cu elefantei facand dragoste, scrie Click.

Ei sunt cei mai frumosi barbati din lume. Intr-un sondaj realizat de revista Vanity Fair au fost alesi cei mai frumosi barbati din lume, pentru care milioane de femei suspina. In urma voturilor primite de la cititorii revistei, actorul britanic Robert Pattinson, interpretul vampirului din filmul " Twilight", a fost desemnat cel mai frumos barbat din lume, primind 51% din totalul voturilor. Pe pozitia a doua s-a clasat jucatorul de polo argentinian Nacho Figueras, cu 15% din voturi, fiind urmat de actorul Brad Pitt, care a obtinut 12% din totalul voturilor, scrie Libertatea.

Mai multi alesi locali ai PD-L au fost vizitati de sosia fiicei presedintelui. Cancan a publicat in urma cu doua zile pozele unei fete care seamana izbitor cu fiica presedintelui Traian Basescu. Este vorba despre Lucica, o tanara de doar 20 de ani din cartierul bucurestean Pantelimon. Reporterii CANCAN au mers impreuna cu sosia Elenei Basescu intr-un cadru oficial, la mai multe primarii din apropierea Capitalei, conduse de edili PD-L. Stupoare! Prezenta "fiicei" presedintelui i-a inspaimantat pe alesii PD-L, scrie Cancan.

Zavo fara Pepe, "chef" de ziua ei in benzinarie. Dupa ce, luni noaptea, a fost dusa cu ambulanta la spital pentru ca ar fi luat mai multe somnifere, Zavo si-a sarbatorit marti ziua de nastere pe la diverse posturi de televiziune. Vesela, pusa pe dans si imbracata provocator. Dupa ce s-a terminat si „Un show pacatos”, in jurul orei 02.00, Oana l-a scos pe Dan Capatos la un suc in benzinarie. Desi nu era o atmosfera tocmai de sarbatoare, cei doi, alaturi de Costin Marculescu si producatorul Ciprian Lohan, au stat de vorba pana spre dimineata, scrie Click.

Ea este cea care a inlocuit-o pe EBA. Andrei Hrebenciuc a iesit, recent, impreuna cu o bruneta atragatoare la o masa in oras unde, spre surprinderea celorlalti meseni, s-au comportat extrem de tandru unul cu celalalt. Fiul eminentei cenusii din PSD si iubita lui, fiica fostului director de la CFR Calatori, Alexandru Noaptes, au ales unul dintre restaurantele de fite din Bucuresti si, dupa ce au petrecut aproape o ora acolo, au plecat, scrie Libertatea.

Irinel Columbeanu: "Nu am dat pe Monica 1.000 de euro!" Columbeanu demonstreaza inca o data ca este un sot iubitor si devotat si ii ia apararea Monicai in scandalul legat de trecutul sau amoros: „Nu ii cunosc pe acesti oameni care apar la televizor si vorbesc despre sotia mea. Am inteles ca cineva a spus ca as fi cumparat-o cu o mie de euro, de la Hotel Marriott, nu este adevarat. Eu si Monica avem o relatie excelenta”, a declarat Irinel, potrivit Click.