Cantaretul Adrian Enache a socat cu declaratiile pe care le-a facut saptamana trecuta pe la toate posturile de televiziune. Interpretul s-a apucat sa declare, mai intai in emisiunea Mihaelei Tatu, ca el va divorta de sotia lui, Corina, pentru Iuliana Marciuc, cu care are o relatie extraconjugala de 14 ani. Numai ca Enache s-a fastacit nitel pana ce a depus cererea pentru desfacerea casatoriei cu Corina, actuala sa sotie. Ce n-a spus Adrian la tv, dar s-a inteles printre randuri, a fost faptul ca el si Iuliana nu mai alcatuiesc un cuplu de cateva luni, afirma Atac.

Cantareata britanica Amy Winehouse a hotarat sa se mute definitiv pe insula St. Lucia din Caraibe, in incercarea ei de a-si pune ordine in viata. O sursa a declarat: "Amy (Winehouse, n.r.) iubeste St. Lucia si nu vrea sa mai plece niciodata de acolo. Considera ca acea insula i-a facut numai bine si acum a inceput sa compuna mai multe cantece ca niciodata". Potrivit aceleiasi surse, cantareata britanica doreste sa devina cetatean rezident cu drepturi depline al micutei insule din Caraibe si ar fi completat deja documentele necesare pe care le-a trimis autoritatilor din St. Lucia. Un oficial din St. Lucia a declarat pentru publicatia britanica News of the World: "Am aflat ca Amy Winehouse doreste sa aiba resedinta permanenta aici. Am primit cererea ei de rezidenta si o vom analiza in cursul zilelor viitoare", afirma Gardianul.

Gisele Bundchen, cel mai bine platit top model din lume, este insarcinata cu primul sau copil, care se va naste la inceputul anului viitor. Top modelul brazilian Gisele Bundchen s-a casatorit in februarie cu starul fotbalului american Tom Brady. Potrivit unei surse apropiate cuplului, Gisele si-a dorit dintotdeauna copii. “Va fi o mama minunata”, a adaugat sursa. In martie, Gisele Bundchen a declarat ca intentioneaza sa adopte un copil din tara ei natala, Brazilia, impreuna cu sotul ei. Acesta este primul copil pentru Gisele, in timp ce fotbalistul de la New England Patriots mai are un fiu, John, cu fosta sa iubita. Anul acesta, Gisele Bundchen s-a situat, pentru a treia oara consecutiv, pe primul loc in topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicatia Forbes, dupa ce a obtinut venituri de 25 de milioane de dolari in perioada iunie 2008 - iunie 2009, scrie Gardianul.

Tribunalul Bucuresti a decis ca TVR Media sa-i plateasca lui Stefan Banica Jr. despagubiri de 5.000 de euro pentru comercializarea unor materiale in care a jucat tatal sau, actorul Stefan Banica. Procesul intentat TVR Media de Stefan Banica Jr. a inceput pe 2 aprilie 2008, cantaretul cerand despagubiri de 30.000 de euro pentru difuzarea unor materiale in care a jucat tatal sau. Instanta i-a acordat despagubiri de 5.000 de euro, solutia putand fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti, scrie Curentul.

In calitate de fost campion Wimbledon, se asteapta ca Michael Stich sa aprecieze din punct de vedere profesionist dedicarea si talentul necesar pentru a juca tenis la cel mai inalt nivel. Insa cu putin timp inaintea inceperii turneului de anul acesta, actualul comentator al BBC Radio 5 Live si-a atras furia vedetelor feminine sportive sustinind ca rolul se rezuma in mare parte la “a vinde sex” pe terenul de joc si bravura lor sportiva. Stich, care a cistigat turneul de la Wimbledon simplu-masculin, a facut aceasta declaratie in urma cu citeva zile, cind s-a lansat in discutia referitoare la sunetele (considerate de unii indecente) scoase de majoritatea tenismenelor de top, scrie 7Plus.

Cantaretul portorican, Ricky Martin, si-a negat timp de mai bine de 10 ani orientarea sexuala de teama sa nu piarda din popularitate. Intr-un interviu acordat recent, el si-a dezvaluit sensibilitatea pentru barbati, afirma Click.

Ce se naste din pisica, soareci mananca. Asa spune o vorba din popor, care se potriveste izbitor si in cazul vedetelor. Sexy-Braileanca nu s-a sfiit sa recunoasca ca apetitul pentru sex il mosteneste de la mama sa. A avut relatii intime cu peste 1.000 de barbati si a spus-o in gura mare. Pasiunea pentru sex vine chiar din familie. Sexy-Braileanca, alias Florina Mihaila, povesteste ca mama ei, Ani, in varsta de 40 de ani, “rupe” tot ce prinde in dormitor. “Mamei mele ii plac barbatii la fel de mult ca si mie. Cu ea seman. Si bunica, din partea tatalui, este de aceeasi parere”, a declarat, pentru Click!, Florina.

Speriata probabil de amploarea pe care a luat-o imaginea Oanei Zavoranu in urma celebrului scandal de televiziune, Monica Columbeanu a decis ca e momentul sa revina in forta in high-life-ul bucurestean. Weekendul trecut sotia lui Iri a descins in clubul Fratelli, impreuna cu cateva fete, un misterios barbat durduliu si soferul personal. Pentru ca asa a vazut la marile vedete din strainatate, Moni si-a indesat pe cap o sapca albastra, tragandu-si cozorocul pana aproape de varful nasului, chipurile sa nu fie recunoscuta. Doamna Columbeanu a demonstrat o pofta de viata iesita din comun, a dansat si a ras toata noaptea si a parut ca ducea dorul unor astfel de iesiri. Spre dimineata, dupa ce a dat peste cap cateva pahare de sampanie, Moni a inceput sa danseze lasciv, ajutata si de misteriosul barbat, care avea o talie asemanatoare cu cea a lui Iri, dar si o diferenta consistenta de ani in favoarea sa. Diva de la Izvorani a inceput sa se lase usor pe partenerul aflat in spatele ei, efectuand o miscare de tip limbo-dance, extrem de gustata de cei doi, scrie Cancan.

Cantareata Delia Matache si iubitul ei, omul de afaceri Florin Moldoveanu, au fost agresati, sambata dimineata, la ora 04.30, in parcarea clubului Bon-Ton de doi indivizi pusi pe scandal, care se certau cu toti oamenii care treceau pe strada la acea ora. Fara motiv, cei doi s-au luat de grupul Deliei, care era insotita de mai multi prieteni, printre care si Codin Maticiuc. Iubitul cantaretei a intervenit, spunandu-le sa se poarte civilizat, dar cei doi nu l-au ascultat si l-au atacat cu doua macete, injunghiindu-l in picior. Omul de afaceri a ajuns la Urgenta pentru a primi ingrijiri medicale. Clubul Bon-Ton din Herastrau apartine lui Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, scrie Cancan.

Actrita Leighton Meester, 23 de ani, traieste zilele acestea un cosmar, dupa ce un filmulet in care face sex cu iubitul ei, romanul Sebastian Stan, a fost difuzat pe Internet. Pana la acest scandal, Leighton era considerata una dintre cele mai cuminti vedete. Imaginea de fata cuminte a lui Leighton Meester s-a dus pe apa sambetei dupa ce pe internet a fost difuzat un filmulet de cateva minute in care actrita face sex cu iubitul ei, romanul Sebastian Stan, despre care presa de scandal spune ca ar fi “sursa” difuzarii imaginilor. Sebastian Stan, 23 de ani, este un actor de origine romana, nascut la Constanta, care a devenit faimos dupa ce a jucat alaturi de Leighton in serialul “Gossip Girl”, difuzat la ora actuala si in Romania, de Pro Tv. De altfel, pe platourile de filmare a acestei productii a inceput relatia dintre ei, care dureaza de doi ani, scrie Libertatea.

Celebra prezentatoare tv Oprah Winfrey le-a facut un cadou deosebit celor 200 de angajati ai sai. Vedeta le-a platit acestora si familiilor lor concediile constand intr-o croaziera in Europa de 5.400 $ biletul. Angajatii lui Oprah au desemnat-o cea mai buna sefa din lume, scrie Libertatea.