Britney Spears e posibil sa se axeze mai mult pe cariera de actrita, dupa ce va incheia turneul mondial "Circus". Potrivit National Ledger, vedeta, care a mai cochetat cu actoria si in trecut, e posibil sa joace rolul principal intr-un film de razboi, cu tente SF. Astfel, Britney va fi Sophia LaMont, o femeie care construieste o masina a timpului si se intoarce in trecut, in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial, unde intalneste un tanar evreu, inchis intr-un lagar de concentrare, scrie Libertatea.

Ba se cearta, ba se impaca, ba vor sa adopte, ba vor sa mai faca un copil. Viata cuplului Angelina Jolie – Brad Pitt este departe de a fi una linistita. Si asta pentru ca Angelina s-a hotarat sa ii raspunda cu aceeasi moneda lui Brad, care inca tine legatura cu Jennifer Aniston. ”Dupa ce a aflat din presa ca Brad a luat cina in oras cu Jennifer Aniston, Angelina a simtit ca innebuneste. S-a simtit umilita si a vrut sa se razbune”, a declarat o sursa pentru National Enquirer. Si asta a si facut. In acest weekend ea a fost surprinsa de paparazzi in compania fostul ei sot Billy Bob Thorton, de care a divortat in 2003. ”A fost o intalnire incendiara”, titreaza publicatia citata de Click.

Mariana Bitang si Octavian Bellu sunt, din 2009, sot si sotie. Desi despre oficializarea relatiei celor doi fosti tehnicieni ai lotului olimpic feminin de gimnastica a Romaniei se vorbea inca de anul trecut, nici unul dintre protagonisti nu a vrut sa confirme evenimentul. “Va voi anunta eu cand este cazul. Ce faceti, acum imi urmariti si degetele?”, raspundea Mariana Bitang la intrebarile jurnalistilor daca s-a casatorit cu Octavian Bellu, scrie Cotidianul.

“Hello! Sunt Lori si o sa va povestesc despre toale, pantofi, parfumuri, cercei, sclipici, genti, farduri, rujuri, da, da, da, de toate fleacurile astea care ne fac fericite, pentru ca, recunosc, eu una sunt dependenta de toate astea si inca multe altele... si nu de ieri, de azi”. Asa suna un pasaj din cartea Loredanei, care va putea fi gasita in librarii incepand cu 25 iunie. La scurt timp dupa ce a scos pe piata albumul “Sundance”, Loredana se mai pregateste de o lansare. De data aceasta, este vorba despre o carte-confesiune, scrisa de una dintre cele mai cunoscute vedete autohtone atat pentru cariera sa in muzica, cat si pentru povestile sale despre viata, sex si barbati. Volumul se intituleaza “Sexting” si, spun cei care il promoveaza, reprezinta o noua modalitate prin care Loredana ni se arata exact cum este ea: efervescenta, dinamica, surprinzatoare, uneori socanta, scrie Gardianul.

Daca saptamanile trecute ne-am obisnuit cu lupta acerba dintre frumoasele show-biz-ului romanesc, iata ca, de aceasta data, sondajul prin care a fost desemnata cea mai frumoasa prezentatoare a stirilor de televiziune nu a adus o concurenta dura pentru primul loc. Cititorii site-ului www.vdtonline.ro au votat in proportie de 21,65% pentru Monica Dascalu. Superbii ochi albastri ai prezentatoarei „stirilor insangerate“ i-au facut pe toti sa uite de continutul deloc apetisant al buletinului pe care il prezinta la PRO TV. Vedeta nascuta in Zodia Berbecului acum 31 de ani si transplantata din Targu Mures la Bucuresti in urma cu mai bine de un deceniu a dovedit din plin ca lumea nu se plictiseste sa vada o fata frumoasa la buletinul de stiri. Intrata in televiziune inca de cand era in anul II la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, i-a trebuit doar un an la statia locala pentru a-si convinge sefii ca merita mai mult, afirma Curentul.

Fosta vedeta a stirilor sportive de la Antena 1, Simona Patruleasa, se va pune in tema, de la 1 august, cu politica, la pupitrul celui mai vizionat Telejurnal de la TVR, cel de weekend, de la ora 20.00. Potrivit surselor EVZ, zvonul a starnit rumoare printre angajatii postului public, deoarece Patruleasa ar urma sa-l inlocuiasca pe Mihai Radulescu, unul dintre cei mai vechi si mai competenti jurnalisti din Departamentul de stiri.

Actorul Johnny Depp a fost desemnat cel mai sexy tatic din lume, potrivit unui sondaj realizat cu ocazia Zilei Tatalui, care a fost sarbatorita duminica, in peste 50 de tari din lume. Celebrul actor de la Hollywood este casatorit cu Vanessa Paradis si au impreuna doi copii, pe nume Lily-Rose si Jack. Johnny Depp a primit 26% din totalul de voturi exprimate. Pozitia a doua a fost ocupata de actorul Hugh Jackman, care a primit 22% din totalul voturilor. Hugh Jackman este casatorit cu Deborra-Lee Furness, impreuna cu care a adoptat doi copii metisi, Oscar, in varsta de opt ani si Ava, in varsta de trei ani. Brad Pitt a ocupat doar locul al treilea al podiumului, el obtinand 18 % din voturi. Actorul are impreuna cu Angelina Jolie sase copii, dintre care trei adoptati - Maddox, Pax si Zahara, iar trei biolgici - gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline si micuta Shiloh, scrie Libertatea.

Filmul in care Sandra Bullock joaca alaturi de Ryan Reynolds, s-a impus inca de la lansare cu incasari de 34,11 milioane de dolari. “Propunerea”, comedie romantica, a ocupat prima pozitie a box-office-ului nord-american. Cifra incasarilor este cu atat mai impresionanta cu cat producatorii de film erau sceptici din cauza efectelor crizei economice. “Ma simt in al noualea cer, nu ma asteptam la o asa primire din partea publicului”, a declarat Sandra Bullock, relateaza Click.

Solista americana Lady Gaga, pe numele ei adevarat Stefani Joanne Angelina Germanotta, se poate lauda ca este una dintre cele mai extravagante vedete din showbizul international. Constienta ca trebuie sa-si asigure succesul oferind spectatorilor show-uri care sa nu treaca neobservate si despre care sa se vorbeasca mult timp, cantareata a aparut pe scena la Muchmusic Video Awards, care s-a desfasurat la Toronto, intr-una dintre de-acum binecunoscutele ei tinute extrem de sumare, care sa-i puna in valoare formele. Insa bomboana de pe tort a fost un inedit spectacol de artificii: in timpul unei melodii, Lady Gaga a fost pipaita pe sani de dansatoarele ei, imbracate in politiste, imediat dupa aceea din zona bustului vedetei fiind lansat un foc de artificii, neasteptat, dar apreciat de spectatori, scrie Cancan.