Johnny Depp a lasat un bacsis de 4.000 de dolari la restaurant. Actorul american Johnny Depp a sarbatorit lansarea celui mai recent film al sau, "Inamicii Publici", impreuna cu colegii sai de filmare, actrita Marion Cottilard si regizorul Michael Mann, intr-un restaurant din Chicago, unde a lasat un bacsis de 4.000 de dolari, scrie Gardianul.

Angelina se viseaza la Casa Alba. Angelina Jolie vrea sa profite cat mai mult de pe urma faimei de care se bucura. Vedeta are atat de mare incredere in ea incat considera ca e apta pentru functia de presedinte al SUA, ca succesor al actualului lider de la Casa Alba, Barack Obama. Chiar daca e o mare admiratoare a presedintelui american, Angelina a precizat ca nu va avea mila de acesta in lupta pentru sefia Casei Albe, care va avea loc peste patru ani, scrie Cancan.

Pamela: "Am fost doi ani amanta lui Dan Diaconescu". Frumoasa dansatoare Pamela a facut declaratii incendiare. In emisiunea lui Lazarus, ea a spus ca a fost amanta lui Dan Diaconescu, timp de doi ani. Ca sa demonstreze ca nu minte, tanara a fost ieri la detectorul de minciuni. Rezultatul nu lasa loc de interpretari: in proportie de 100%, fata spune adevarul, scrie Click.

Megan Fox, cea mai proasta vedeta din toate timpurile. Desemnata pentru a doua oara cea mai sexy vedeta din lume, actrita Megan Fox e, potrivit colegilor de breasla, si cea mai proasta vedeta din toate timpurile. E frumoasa foc, atrage barbatii ca un magnet, dar cand vine vorba sa deschida gura iti vine sa o lasi si sa pleci. De-a lungul timpului, frumoasa actrita a demonstrat ca nu prea poate sa scoata doua fraze fara sa le pigmenteze si cu cate un cuvant vulgar. In plus, e mandra de faptul ca e frumoasa si nu vrea sa arate ca e desteapta, scrie Libertatea.

Craii de Dorobanti, vanatori de sex cu pitipoance celebre. Atunci cånd nu au nici o realizare profesionala demna de luat in seama prin ziare, singura lor ocupatie fiind schimbul de numere de telefon prin cafenelele din Dorobanti, baietii de bani gata se transforma in adevarati vånatori de caprioare celebre care zburda agale pe bulevard. Este de- ajuns sa-si lege numele de cel al unei vedete, fie si pentru o noapte, si sunt pe prima pagina a tabloidelor. Astfel, au ajuns staruri in toata regula Codin Maticiuc, alias “Poponet”, Alex Erbasu, Claudiu Patrascu si multi altii, pasionati de intålniri amoroase cu pitipoance mai mult sau mai putin celebre, scrie Gardianul.

"Pisi" din "Regina" da BAC-ul dupa ce a terminat facultatea. Si asta pentru ca in CV-ul actritei apare la rubrica studii ca a terminat Colegiul "Terezianum" din Sibiu si ca frecventeaza cursurile Facultatii de Psihologie din acelasi oras. Cancan a descoperit ca Dana Hauer da in aceste zile bacalaureatul la Sibiu, dupa ce a terminat cursurile liceului CFR din oras la frecventa redusa, iar in aceste conditii este imposibil sa fie inscrisa la facultate asa cum sustine "Pisi" in CV-ul ei. Contactata, Dana a recunoscut ca nu poate bifa in CV facultatea. "Am gresit eu cand am completat formularul", ne-a declarat "Pisi".

Loredana si-a aratat iar chiloteii in club! Obisnuita sa socheze cu fiecare aparitie, Loredana Groza nu s-a dezmintit nici sambata noaptea. Ea a participat la inaugurarea clubului “Fusion” din Mamaia, afisand o noua costumatie de scena. Vesta metalizata, ciorapii plasa si ochelarii dreptunghiulari, tridimensionali, i-au dat gata pe fanii incinsi, care se chinuiau sa traga cu ochiul sub fustita scurta, scrie Click.

Diaconescu, cu iubita de gat la mall. Ieri pe Litoral cu Meme, azi la brat cu Andreea Podarescu, Fata de la Pagina 5. Acesta e craiul de la Kanal D, Luis Lazarus, moderatorul care, deunazi, in goana dupa audienta, a difuzat in emisiunea sa (si) secvente dintr-un film porno, punandu-si, astfel, in cap tot CNA-ul. Fotoreporterii Libertatii l-au surprins pe Lazarus, luni, la Baneasa Shopping City, alaturi de Andreea Podarescu, fosta fata de la Pagina 5 din Libertatea. Imbracat casual, moderatorul TV se purta tandru si delicat cu tanara bruneta.

Gabi Cotabita: "Am slabit din cauza tiroidei!" Nemultumit de aspectul sau fizic, Gabriel Cotabita a apelat la un regim de slabire recomandat de Catalin Crisan dar iata ca, din cauza unor afectiuni ale glandei tiroide, solistul nu-si mai poate tine greutatea sub control. Cu mai bine de 30 de kilograme mai slab decat anul trecut, Gabriel Cotabita este, acum, de nerecunoscut, scrie Click.