Iubitul Deliei i-a facut portretul robot celui care l-a injunghiat. Omul de afaceri Florin Moldoveanu a depus ieri plangere la Politie impotriva celui care l-a injunghiat in urma cu cateva zile in apropierea clubului bucurestean Bon Ton. Acesta ne-a precizat ca a mai dat o declaratie in fata anchetatorilor imediat dupa ce a iesit din operatie, oferindu-le semnalmentele celui care l-a injunghiat, scrie Cancan.

Ea este iubita lui Mazare. Radu Mazare, primarul din Constanta, a fost surprins de fotoreporterii Libertatii, miercuri seara, in timp ce iesise la plimbare in Bucuresti alaturi de iubita lui, o tanara frumoasa, ce pare sa-l fi cucerit definitiv pe celebrul burlac-politician. Cei doi amorezi s-au dus in zona Pietei Alba Iulia, unde s-au intalnit la o cafenea cu fratele primarului, deputatul Alexandru Mazare, si prietena acestuia. Radu s-a comportat extrem de afectuos cu iubita lui. A tinut-o de mana tot timpul, a sarutat-o, iar cand s-au despartit, femeia plecand impreuna cu Alexandru, a privit indelung dupa ea, scrie Libertatea.

Anna Lesko iese la masa cu bodyguardul lui Elan. Pentru ca afacerile ii ocupa tot timpul, miliardarul si-a pus omul de incredere la dispozitia artistei, bodyguardul fiind cel care o plimba si o distreaza pe Anna, prin oras. Relatia dintre Anna Lesko si Elan Schwartzenberg a devenit una stabila, desi, initial, nimeni nu credea ca vor face purici impreuna. Afaceristul isi petrece tot timpul liber alaturi de Anna si nu se sfieste sa se afiseze cu artista in public. Mai mult, fostul sot al Mihaelei Radulescu e un barbat grijuliu si se teme pentru siguranta iubitei, motiv pentru care el si-a trimis omul sau de incredere, sa o insoteasca peste tot pe Lesko, in calitate de garda de corp si sofer, scrie Click.

Will Smith este cel mai bine platit actor de la Holywood. Extrem de abili, actorii din Cetatea Filmului se pricep de minune sa isi negocieze onorariile, reusind sa castige mai ceva ca niste bancheri de succes. Liderul incontestabil in materie de salarii este Will Smith, care a incasat 80 de milioane de dolari pentru doar trei roluri, noteaza Cancan.

Roxana Ionescu: "Am ochii mai frumosi decat sanii". Bustul a facut-o celebra pe cand era Mama Natura in emisiunea lui Dan Negru, “Ciao, Darwin”, insa Roxana Ionescu crede ca, intr-un top al atuurilor fizice, acesta se claseaza abia pe locul doi. “Cel mai des primesc complimente legate de ochi. Asta pentru ca am ochii mai frumosi decat sanii”, spune ea, citata de Libertatea.

Petre Roman il intretine pe fostul iubit al sotiei. Ultimul numar al revistei Ciao! arunca pe piata un subiect exploziv: ex-premierul Petre Roman i-a donat actorului Jean Constantin, fostul iubit al Silviei Chifiriuc, o suma consistenta de bani, fix acum un an. Transferul discret a avut loc pe data de 25 iunie 2008. Revista Ciao! a aflat toate amanuntele acestui gest generos si controversat, deopotriva, al lui Petre Roman! Cu atat mai mult cu cat opinia publica era oripilata, la vremea respectiva, de situatia materiala deloc de invidiat in care acesta si-a lasat fosta sotie, pe Mioara Roman, cand a decis sa isi traiasca viata alaturi de voluptuoasa cantareata de manele, noteaza Cancan.

Pamela, platita sa spuna ca a facut sex cu Diaconescu? Lazarus si directorul OTV au bagat zazanie in familia dansatoarei exotice. Inainte de a afla rezultatul de la testul cu detectorul de minciuni, Pamela a lesinat la Lazarus in emisiune si a fost luata cu Salvarea. In acest timp, la OTV, au facut declaratii contradictorii mama si tatal ei. Abia incepuse emisiunea “Lazarus Show”, unde Pamela a dezvaluit relatia ei amoroasa cu patronul OTV, cand fata s-a albit la fata si s-a “scurs” pe scaun. Imediat, moderatorul a cerut publicitate si au solicitat Salvarea. In timp ce la Kanal D psihologul Elena Dragan spunea ca bruneta dansatoare a spus adevarul in proportie de 100%, la postul OTV erau discutii telefonice cu mama si tatal Pamelei, scrie Click.

Dan Diaconescu: "Vreau sa otevizez si alte tari". Dupa ce a transformat OTV-ul in televiziunea poporului, Dan Diaconescu vrea mai mult pentru postul pe care-l patroneaza. El viseaza sa otevizeze si alte tari, prima pe lista lui fiind Turcia. Dan Diaconescu se pare ca s-a saturat de “garsoniera” din care emite postul lui de suflet, OTV. Omul care sta ore-n sir in direct in fata camerelor dezbatand subiecte pe gustul romanilor vrea sa-si incerce norocul si peste hotare. “Vreau sa otevizez si alte tari dupa ce am reusit asta in Romania. Mi-as dori sa deschid un OTV si in Turcia”, scrie Libertatea.