Dora a pus mana pe un contract de 10.000 €. Dora Mirea, prezentatoarea rubricii Vremea din Libertatea, este, de cateva zile, imaginea unui centru profesional de bronzare din Pitesti. Pentru acest job a primit 10.000 de euro. Proprietarul salonului “Imperiul soarelui” a negociat mai bine de o luna cu exotica vedeta din Libertatea, care a acceptat, in cele din urma, sa se bronzeze si in acelasi timp sa devina imaginea centrului, pentru suma de 10.000 de euro, noteaza Libertatea.

Ce asistenta sexy si-a tras Gigi Becali. Gigi Becali a fost atat de incantat de frumusetea, dar si de istetimea basarabencei Cristina Siscanu, asistenta lui Madalin Voicu, de la Antena 1, incat i-a venit o idee geniala. Cum europarlamentarul Gigi va mai lipsi de la Bruxelles, acesta s-a gandit ca n-ar fi rau sa fie reprezentat chiar de Cristina. Zilele acestea, cei doi sunt in tratative, fosta iubita a sexy-soferului Monicai Columbeanu fiind foarte mandra de oferta, aceea de purtator de cuvant: „Gigi Becali m-a asemuit cu Brigitte Bardot si mi-a spus ca la intalnirea de afaceri sa vin imbracata decent, adica in fusta si sacou”, a declarat ea, in exclusivitate pentru Click!

"Costel a lu' Leana" a schimbat femeile de le-a zapacit! Actorul s-a hotarat sa divorteze de Roxana. Dupa Adrian Enache (care a decis sa divorteze la 43 de ani), un alt cunoscut personaj din lumea mondena (trecut cu putin de 45 de ani) vrea acum sa redevina burlac. Radu Pietreanu de la "Vacanta Mare" a depus la judecatorie actele prin care cere desfacerea casatoriei de Roxana, care este cu 10 ani mai tanara decat el, scrie Cancan.

Trupa Phoenix cauta noi membri. Liderul trupei rock Phoenix, Nicu Covaci, vrea sa innoiasca formatia care a devenit, in ultimii 47 de ani, unul din simbolurile muzicale romanesti. Astfel, el marturiseste ca vrea sa schimbe radical trupa si spera ca va aduce oameni noi in cadrul Phoenix cat de curand. Nicu Covaci, fondatorul si liderul Phoenix, ne-a marturisit ca vrea o renastere radicala si noi componenti in trupa. Dezamagit de cei care au plecat sau pe care i-a dat afara din formatie, Covaci se gandeste tot mai serios sa apeleze la principalele posturi de televiziune din Romania pentru organizarea unui casting, noteaza Libertatea.

Monica Columbeanu le-a interzis sa-i filmeze vanataile. Sotia lui Irinel a lasat sa se inteleaga ca s-a pricopsit cu semnele de pe picioare in urma unui episod amoros. Monica Columbeanu s-a afisat la mai multe evenimente cu niste vanatai destul de evidente pe picioare. Chiar daca atunci nu s-a sfiit sa poarte rochii scurte care sa-i dezveleasca semnele de buna purtare, ea i-a interzis cameramanului de la emisiunea "No comment" by Monica Columbeanu de la B1 TV sa ii filmeze genunchii si picioarele, tocmai din acest motiv. "Nu ma filma, nu ma filma!", i-a spus ea operatorului in timp ce se afla la coafor, pentru a-si vopsi parul. Intrebata de unde are acele vanatai, sotia lui Irinel a inceput sa rada cu subinteles, facand fete-fete. Intr-un final, ea a catadicsit sa spuna, fara prea multa convingere, ca se loveste de mobila, dar si de aceasta data razand in hohote de una singura, ca si cum si-ar fi adus aminte de ceva anume, noteaza Cancan.

Pamela isi face bloc de 50 de milioane de dolari. Bomba sexy Pamela Anderson (foto) investeste 50 de milioane de dolari in imobiliare. Cu acesti bani, ea a inceput sa construiasca un bloc cu 85 de apartamente in orasul canadian Vancouver, noteaza Libertatea.

Andreea Marin, disperata sa nu i-o ia alta inainte. Prezenta la un show de moda, sotia lui Banica Jr. s-a grabit sa isi aleaga nu una, ci o gramada de tinute pentru a-si innoi garderoba personala. Cum s-a terminat defilarea, "Zana" a zbughit-o in culise sa si le comande. Joi seara, Andreea Marin a dat iama intr-o colectie vestimentara achizitionandu-si mai bine de sase tinute. Imediat ce prezentarea de moda s-a incheiat, "Zana" a descins in culise avand un scop precis. Pentru ca i-au cazut cu tronc mai multe piese vestimentare etalate pe podium, sotia lui Banica Jr. s-a grabit sa fie prima care le comanda. Dupa ce a mai aruncat o privire asupra panoului cu modelele colectiei "Curious", realizata de Irina Schrotter in colaborare cu designerul Razvan Ciobanu, pentru sezonul toamna-iarna, vedeta a comunicat alegerile facute angajatei responsabile, scrie Cancan.

Fata lui Vadim, mai tare decat nepotul lui Becali. Lidia si Cornel dau Bac-ul la acelasi liceu. Lidia Vadim-Tudor, fata cea mare a lui Corneliu Vadim-Tudor, si Cornel Becali, nepotul lui Gigi Becali, au fost timp de 4 ani colegi de liceu. Ea la filologie, el la matematica-informatica, la Colegiul “I. L. Caragiale” din Capitala. N-au avut nimic de impartit, dar, acum, cand dau Bac-ul, Lidia poate fi mandra. A luat note mai mari decat Cornel. Lidia a obtinut la Romana-oral si Engleza-oral note de 10, iar la examenul scris de la Romana spera sa ia peste 9. „A fost destul de usor si sper sa iau intre 9,50 si 10. Mai departe o sa incerc la Jurnalism. Tatal meu este alaturi de mine, imi tine pumnii”, ne-a spus Lidia, dupa proba de ieri, scrie Click.