Marinela Nitu, intr-un pictorial incendiar. Fosta iubita a "Luceafarului huilei" a revenit la culoarea de par care a consacrat-o. Aceasta si-a prezentat noul look intr-un pictorial marca "The One", intitulat sugestiv "Goana dupa aur". Marinela a pozat sexy alaturi de doua manechine profesioniste, Nicoleta Macarencu si Ramona Tibrin, intr-un decor de-a dreptul glamuros, anunta Cancan.

Vezi unde au facut dus impreuna Mihaela si Dani! Dusuri cu apa calda, toalete si catering. De asta au parte fosta moderatoare tv, Mihaela Radulescu, si iubitul sau, Dani Otil, in creierul muntilor, la aproape 1.000 de metri altitudine. O ultima vacanta in doi inainte de despartirea de la jumatatea lunii iulie, cand Mihaela va parasi Romania. Vedeta a hotarat sa lase viata tumultuoasa din tara pentru paradisul din Monte Carlo. Parca pentru a nu-l lasa neconsolat, si-a insotit zilele acestea iubitul la Buzau, la un concurs sportiv, scrie Click.

A facut degeaba sex pentru titlul de "miss". Scandalul declansat in urma concursului "Miss Plaja", care s-a desfasurat saptamana trecuta, la Mamaia, ia amploare. Dupa ce ieri Aurelia Tudorache a povestit pentru Libertatea ca a facut sex cu organizatorii acestui eveniment, pentru titlul de cea mai frumoasa concurenta, tanara revine azi cu noi amanunte incendiare din culisele competitiei. "In prima seara, Kermany mi-a propus sa fac sex cu el, iar eu am acceptat. Mi-a promis ca voi obtine premiul cel mare. Vorbim aici de 5.000 de euro si eu aveam mare nevoie de bani, pentru ca sora mea e bolnava de cancer. In seara urmatoare, mi s-a spus ca, daca vreau sa ies pe primul loc, trebuie sa ma culc si cu patronul hotelului. Am facut-o, insa nu m-am ales cu nimic. Nu am iesit nici macar intre primele opt", dezvaluie Aurelia pentru Libertatea.

Lazarus, pus pe liber de Kanal D? A incasat-o de la Eva Kent! Amenda record de 1 miliard de lei data de CNA postului Kanal D, pentru ca in emisiunea “Lazarus Show” din 22 iunie au fost difuzate imagini din doua filme pentru adulti avandu-le ca protagoniste pe Eva Kent si Sexy Braileanca, se pare ca i-a pus punct carierei justitiarului in trustul Dogan. Asa se face ca oficialii postului de televiziune au luat in calcul oportunitatea incetarii contractului cu Luis Lazarus. Contrariat, acesta a declarat ca are un contract semnat pana la 31 decembrie 2009 si ca nu exista motive ca acesta sa fie reziliat sau intrerupt, deoarece toti coeficientii de performanta contractuali au fost atinsi, scrie Atac-online.

Lindsay si-a serbat ziua in chiloti. Desi mai sunt trei zile pana cand va implini 23 de ani, Lindsay Lohan a sarbatorit in avans. Actrita a dat o petrecere pe cinste la o piscina din Las Vegas, Wet Republic, prilej cu care a schimbat cinci tinute, toate sumare, formate din topuri minuscule si chiloti. Invitatii si starleta au dansat pe muzica regretatului Michael Jackson, scrie Cancan.

Pepe, emisiune de un milion de euro la OTV. Dupa o pauza de mai bine de un an, cand a fost pus pe liber de Antena 1, iata ca sotul Oanei Zavoranu revine in televiziune. Pepe a batut palma cu Dan Diaconescu si va fi moderatorul show-ului „100% adevarat”, o emisiune-concurs saptamanala, ce se va difuza duminica, de la orele 20.30. Solistul va oferi telespectatorilor premii tentante, ce constau in masini de lux si apartamente in Capitala. Costurile de productie ale fiecarei editii se ridica la fabuloasa suma de un milion de euro, scrie Click.

Bote o aduce pe Paris Hilton la Bamboo. Invitat, ieri seara, la emisiunea “Happy Hour”, de la PRO TV, Catalin Botezatu a anuntat ca, pe 24 iulie, o va aduce la Bamboo Mamaia pe celebra Paris Hilton. Evenimentul face parte din relansarea clubului, care, prin noua politica de preturi, va deveni accesibil publicului larg, scrie Libertatea.