Madonna nu are voie sa dea din fund in Rusia. Diva va sustine un concert la 2 august in Sankt Petersburg, in cadrul turneului sau mondial ”Sticky and Sweet”. O organizatie a comunistilor din Sankt Petersburg si Regiunea Leningrad a postat o scrisoare deschisa pe Internet prin care vedeta este sfatuita sa renunte la obiceiurile sale ”neserioase” de pe scena. Comunistii subliniaza in primul rand sa nu se prezinte ”aproape goala”, ci imbracata sobru si modest. De asemenea divei i se atrage atentia sa renunte la ”dansurile pasionale care atrag lesbienele”. Grupul de comunisti ii mai recomanda sa includa in repertoriu cel putin un cantec revolutionar rus, sau Internationala, fiindca locul unde va avea loc concertul are semnificatie importanta pentru revolutia bolsevica din octombrie, scrie Click.

Falsa Naomi Campbell a pus Bucurestiul pe jar. O „Naomi Campbell” aproape perfecta a fost, marti seara, vedeta celei de-a patra editii a spectacolului de moda italiana hautecouture “Moda e Musica sotto le Stelle”, desfasurat in parcul din fata Ateneului Roman. Dupa ce mondenii din Bucuresti se anuntasera deja unii pe altii ca Naomi viziteaza Romania si ca locuieste la Hotel Radisson din Capitala, defilarea de marti a facut lumina: „sosia” capricioasei de peste Ocean este Aisha Howard, logodnica de culoare a afaceristului Mirco Maschio, un manechin care mai mereu creeaza confuzii din cauza asemanarii cu nabadaiosul top-model american, scrie EvZ.

Crudu, Spataru, Cosoi – sexy etichete de vin. Ce merge langa o femeie buna? Un vin la fel de bun! Playboy a reusit sa le imbine pe amandoua pentru a celebra 10 ani de existenta, lansand un vin special, imbuteliat in sticle de pe care zambesc, goale, cele mai frumoase femei din Romania. Aminata, Laura Cosoi, Andreea Perju, Andreea Spataru, Alina Gheorghe, Roxana Ungureanu, Daniela Crudu, Cristina Dochianu, Paula Milea si Antoanela Samoila sunt cele zece gratii care apar in ipostaze sexy pe vinul „Emot10ns”, un sortiment de Sauvignon Blanc, nascut la Crama Oprisor, din Oltenia, scrie Click.

Moni, data afara si de la Festivalul Callatis. Dupa ce weekendul trecut a aflat ca nu e dorita la Festivalul de Moda de la Mamaia, Monica Columbeanu a primit o noua lovitura sub centura. Organizatorii Festivalului Callatis au anuntat-o pe sotia lui Iri ca renunta la serviciile ei, desi contractul era aproape semnat. Scandalurile in care a fost implicata in ultima vreme au afectat-o foarte mult pe Monica Columbeanu, a carei imagine a fost destul de sifonata in ultima vreme, scrie Click.

Ce sani mari are Jack Nicholson! Varsta si-a pus amprenta pe fizicul legendarului actor american Jack Nicholson. Ajuns la 72 de ani, el are o burtica impresionanta, dar si sani demni de o femeie. Cu toate acestea, nu si-a pierdut din vioiciune si s-a distrat pe cinste in vacanta de pe Riviera Franceza, scrie Cancan.

Iuliana Marciuc, ce fericire cu iubitul grec! Sansele lui Adrian Enache la inima Iulianei Marciuc scad pe zi ce trece. Ba mai mult, vedeta TVR i-a dat fostului iubit o lovitura de gratie marti seara, cand s-a afisat la o prezentare de moda cu noul ei partener, grecul Mihalis. Ca semn al iubirii ce-i leaga, cei doi au purtat acelasi medalion, celebrul „ochi al lui Allah”, bijuterie pe care orice turist o poate gasi in Turcia si Grecia la tot pasul, scrie Click.

Paris Hilton, goala la dus. Paris Hilton a facut furori in 2003, cand a fost facut public un filmulet cu ea si iubitul ei, facand sex. Zilele acestea, a fost postata pe Internet o inregistrare video in care fitoasa blonda face dus. Fara nici o jena, chiar daca in fata ei e o camera de filmat, Paris se spala si zambeste, glumind pe seama filmuletului in care aparea facand sex, scrie Libertatea.