Whitney revine dupa sapte ani de cosmar. Dupa sapte ani de pauza, dar mai ales de suferinta si scandaluri, ani petrecuti in „cadere libera”, Whitney Houston se intoarce in actualitatea muzicala, lasand lumea sa arunce o privire in sufletul sau chinuit de o casnicie violenta si esuata si de patima drogurilor, scrie EvZ.

Jennifer isi arata celebrul fund. Daca “celebru” ar avea grad de comparatie, am putea spune ca fundul lui Jennifer Lopez este “mai celebru” chiar decat ea insasi, avand in vedere atentia care i s-a tot acordat, de-a lungul anilor. Ei bine, cantareata a mai oferit presei internationale un prilej de a-i comenta faimosul posterior, acum doua zile, in timp ce facea plaja, pe un iaht, in apropierea insulei Capri, scrie Gardianul.

Razvan Ciobanu, surprins in timp ce se saruta patimas cu iubitul lui . Paparazzii revistei Ciao! l-au surprins pe Razvan in Bucuresti, in ipostaze tandre alaturi de noul sau iubit, Gareth Easter. Chiar daca si alte vedete autohtone de sex masculin si-au recunoscut inclinatia catre persoane de acelasi sex, nimeni nu a avut curajul pana acum sa se si afiseze cu iubitul. In urma cu cativa ani, Razvan a fost primul care a recunoscut si a declarat public, la un post de radio, ca este gay, scrie Cancan.

Ryan O'Neal s-a dat la propria fiica la inmormantarea iubitei. Incredibil, dar adevarat: la inmormantarea iubitei sale, Farrah Fawcett, Ryan O’Neal (68 de ani) a incercat s-o agate pe fiica sa, Tatum, pe care nu o mai vazuse de mai multi ani si a crezut ca era o admiratoare. “Tocmai pusesem cosciugul in dric si ma uitam cum pleaca in momentul in care o femeie a venit la mine si m-a imbratisat. Am intrebat-o pe loc: “Vrei sa bem ceva? Esti cu masina?”. “Tati, sunt eu, Tatum”, a replicat ea, potrivit Click.

Demi Moore isi schimba numele. Demi Moore a vrut sa-i faca un cadou mai putin obisnuit sotului sau la aniversarea celui de-al patrulea an de casnicie. Darul actritei pentru Ashton Kutcher a fost preluarea numelui de familie al partenerului sau de viata.La inceputul mariajului, Demi a refuzat categoric sa-si schimbe numele, dar de-acum, in acte, vedeta se va numi Kutcher, scrie Libertatea.

Fosta sotie a fotbalistului Dan Petrescu isi plimba partenerul gol pe plaja. Dana Petrescu si iubitul ei cu 12 ani mai tanar si-au facut de cap pe o plaja din Navodari. In revista Ciao!, care a aparut astazi pe piata, fosta sotie a antrenorului de la Unirea Urziceni este surprinsa de paparazzi in timp ce se plimba dezinhibata cu iubitul gol pusca, si mai dezinhibat ca ea, scrie Cancan.

Jack Nicholson fumeaza si cand inoata. Jack Nicholson a fost surprins de paparazzi in timp ce fuma. Si nu oriunde, ci in Marea Mediterana, dupa o partida de sky jet. La 72 de ani, celebrul burlac e inca inconjurat de tinere femei datorita sarmului dar si datorita... contului sau, scrie Click.

Cu superblonda la Saint Tropez. Catalin Botezatu si noua lui feblete, Bianca Dragusanu, au petrecut o vacanta de vis la Saint Tropez, unde designerul si-a prezentat colectiile de lenjerie intima, costume de baie si rochii de seara, in cadrul unor petreceri exclusiviste. Din grup a facut parte si Voicu Panzar, alias Ricky Martin, scrie Libertatea.