Averea manelistilor la control. Autoritatile vor sa verifice la bani marunti modul in care s-au capatuit Adrian Minune sau Florin Salam. Se anunta vremuri grele pentru lumea manelelor din Romania. Surse autorizate sustin ca, in viitorul apropiat, averile greilor din bransa, Adrian Minune, Florin Salam, Adi de la Valcea, Nicolae Guta, Sorinel Pustiul sau Vali Vijelie, vor intra sub lupa autoritatilor. Sansele ca manelistii sa fie prinsi in ofsaid din punct de vedere al actelor prin care isi pot justifica agoniseala sunt foarte mari, stiut fiind ca acestia au facut mereu un spectacol public din evenimentele la care cantau si de la care incasau o groaza de bani la negru, noteaza Libertatea.

Casa lui Fatu, bordel OTV. O mare prietenie pare sa-i lege pe Gabriel Fatu si pe seful lui de la OTV. Atat de mare, incat porno-otevistul ii livreaza fete lui Diaconescu, chiar in apartamentul sau de pe Calea Victoriei. Un barbat cu o stare materiala foarte buna ne-a vizitat la redactie, zilele trecute, revoltat de „farsele” actorului Gabriel Fatu, in scandalul “Miss Plaja”. “Nu i-ar fi rusine sa minta in halul asta! De cate ori nu l-am vazut eu urcand cu fete. I le paseaza si lui Dan Diaconescu, sa se infrupte si el”, ne-a spus revoltat cititorul nostru, scrie Click.

Fata lui Nico se face manechin. Incantata ca Andruta a luat bacalaureatul cu medie mare si ca a fost admisa la Facultatea de Drept a Universitatii "Nicolae Titulescu" din Bucuresti, Nico si-a trimis fiica pentru o saptamana in Bulgaria, la Nisipurile de Aur. Numai ca artista nu scapa doar cu atat. Bulgaria a fost premiul pentru BAC. Acum, fetita ei trebuie sa primeasca si premiul pentru admiterea la facultate. Iar Andra a cerut, nici mai mult, nici mai putin decat un sejur la Paris, noteaza Cancan.

Ionut Varciu Serbanescu, fratele lui Liviu (ex-L.A.) era beat crita la volan. Ionut Varciu Serbanescu, fratele lui Liviu (ex-L.A.), avea o alcoolemie de 1, 75 la mie cand a facut accidentul in care si-a pierdut viata. Cel putin asa indica rezultatul autopsiei, facut public, ieri, de politistii constanteni, ceea ce arata ca, la ora la care a murit, Ionut era beat crita. De asemenea, anchetatorii au mai stabilit ca tanarul de 31 de ani, pompier la o unitate a Ministerului de Interne, plecase de la serviciu in timpul programului, fara acordul comandantului sau, scrie Libertatea.

Mircea Radu nu se hotaraste! Cu toate ca negociaza de trei saptamani cu bosii de la Kanal D pentru o emisiune in grila de toamna, fostul prezentator de la "Din Dragoste" nu se apropie de momentul semnarii contractului. Se pare ca show-ul propus de turci, "Clarvazatorii", care va intra cu sau fara el pe post, nu a fost tocmai pe gustul lui, asa ca a cerut si alte variante, scrie Cancan.

Vandici, vacanta in Grecia cu gasca, fara Alin. Vedeta postului Antena 2 isi petrece vacanta la mama sa, la Oradea, dar va pleca si in strainatate o saptamana. Nici nu a incheiat bine filmarile emisiunii „Stele sub lupa” (Antena 2) si Ilinca Vandici a dat fuga la mama sa, la Oradea, pe care nu a mai vazut-o de cateva luni. Peste cateva zile, insa, frumoasa blonda a pus la cale o excursie in Grecia, insa printre cei care o vor insoti nu se va numara si fostul ei iubit, Alin Cocos: „Mergem in gasca. Asa este cea mai multa distractie, dupa care ma intorc la mama. In Bucuresti vin la sfarsitul lunii, cand reincep filmarile”, a declarat Ilinca, pentru Click!

Mama Elenei Carstea: «Nu ma intorc in tara fara Elena». Reporterii Libertatii au stat de vorba ieri cu mama cantaretei, dupa ce a iesit de la ambasada. Profira Carstea, mama Elenei Carstea, a obtinut ieri viza de la Consulatul American pentru a se putea duce in SUA, la fiica sa. Femeia va pleca la inceputul saptamanii viitoare la Miami, pentru a fi alaturi de Elena cand aceasta va fi operata pe creier, scrie Libertatea.

Divertisii au plecat la Pro TV pentru 3,5 milioane de euro. Pentru a nu se mai certa pe platou, sefii de la Pro TV le-au oferit Divertisilor sansa de a-si negocia separat contractul. Asa cum va dezvaluiam in editia ziarului Cancan de ieri, trupa Divertis trece prin niste momente nu tocmai placute. Toni Grecu si vechii membri ai gastii nu se mai inteleg, ajungand sa faca show-uri separate in cadrul aceleiasi emisiuni. Invatand de la mai marii Antenei care au ajuns pana la urma sa-i demita pe comici, sefii Pro TV-ului au decis in consecinta sa le intocmeasca contracte separate, scrie Cancan.