Bodo a slabit 4 kg cu sex: «Dragostea ne tine de foame». Lui Bodo si sotiei sale, Loredana, le prieste mariajul de minune. Cei doi au facut senzatie la Festivalul Callatis, unde au fost de nedespartit, toti din jur remarcand ca ambii arata mai bine ca niciodata. Amandoi au dat jos cate 3-4 kilograme, reteta lor de slabit bazandu-se pe “foarte multa dragoste”. Unul dintre cuplurile care au captat aproape toata atentia la actuala editie a Festivalului Callatis, ce se desfasoara in aceste zile la Mangalia, a fost cel format din Bodo, solistul trupei Proconsul, si sotia sa, Loredana, noteaza Click.

Lazariuca, in sfarsit mireasa. Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac pregatesc evenimentul anului in Romania. Pe 30 august, cei doi vor face atat nunta, cat si botezul celui de-al doilea baiat al lor, Nicola. Evenimentul va fi unul intim, doar apropiatii si rudele celor doi urmand sa fie prezenti la clubul “Le Gaga” din Bucuresti, acolo unde va avea loc petrecerea, noteaza Libertatea.

Lucian Mitrea vorbeste despre practicile lui erotice. Sotul Andreei Banica i-a recunoscut acesteia ca a fost la masaj erotic, dar fara finalizare. Desi alta femeie a participat la preludiu, impresarul sustine ca nu se poate spune ca si-a inselat nevasta. Dupa ce revista Spy a publicat in cel mai nou numar un material care deconspira pasiunea sotului Andreei Banica pentru masajul erotic, acesta a fost luat la intrebari de cantareata. Lucian Mitrea a marturisit sub presiunea nevestei ca frecventeaza acest gen de locatii. "I-am recunoscut Andreei ca am mers la un salon de masaj erotic. A fost o sedinta de masaj erotic fara finalizare! M-am excitat si am finalizat acasa!", ne-a declarat Mitrea, dezvaluind fara perdea o parte din practicile lui erotice, scrie Cancan.

Laura Cosoi nu se grabeste sa se marite cu Smiley. Laura Cosoi si Smiley sunt impreuna de doi ani, stau in aceeasi casa, au aparut in aceeasi emisiune si chiar au turnat o reclama amandoi... Anul trecut, au recunoscut, in Libertatea, ca sunt suflete-pereche. Ar trebui sa urmeze nunta, nu-i asa? Si, totusi, cei doi nu au astfel de planuri pentru viitorul apropiat. “Nu am discutat despre acest subiect. Suntem tineri si nu ne grabim, dragostea noastra merge frumos, nu avem nevoie de acte”, sustine Laura, scrie Libertatea.

Moni: "Port aceeasi rochie pentru ca imi tine de cald". Sotia miliardarului Irinel Columbeanu a reusit sa starneasca adevarate controverse din pricina vestimentatiei. Timp de o saptamana ea a bifat mai multe evenimente mondene purtand insistent aceeasi rochie albastra. Desi la prima vedere Monica Columbeanu pare sa fi adoptat masuri de austeritate, avand in vedere criza financiara existenta, in realitate lucrurile nu sunt tocmai asa. Motivul pentru care Moni se incapataneaza sa imbrace aceeasi tinuta mai multe zile la rand are legatura in primul rand cu confortul oferit de rochie, dar si cu designul acesteia, scrie Cancan.

Claudiu Raducanu, 205 km/h cu permisul suspendat. Celebrul "personaj de poveste", Claudiu Raducanu, a facut-o lata din nou. A fost suprins, pe autostrada Bucuresti-Pitesti, ruland cu un Audi Q7 cu viteza de 205 km/h. Mai mult, actualul atacant de la Gaz Metan Craiova avea si permisul de conducere suspendat. Seful politistilor de pe A1 a precizat ca fotbalistul se afla astazi in ultima zi de suspendare a permisului, noteaza Click.

Alin Oprea a inotat cu delfinii. Alin Oprea e un impatimit al scufundarilor. Daca in ianuarie, in timpul vacantei petrecute in Egipt alaturi de familie, s-a aventurat in Marea Rosie, la sfarsitul lunii trecute liderul trupei Talisman a facut scuba diving in Mediterana. Alin, sotia lui, Larisa, si cei doi copii ai cuplului, Melissa (7 ani) si Adrian (10 ani), au petrecut, recent, zece zile de vacanta in Turcia, in statiunea Belek. Acolo, au stat la un hotel luxos, de 5 stele, acelasi unde “au tras” in concediu Andreea Marin si Stefan Banica jr: Rixos. Cei patru au avut un sejur foarte activ si nu le-a stat deloc gandul la odihna, scrie Libertatea.

Primele poze cu bebelusul cantaretei Oana Sarbu. Oana Sarbu si jurnalistul Robert Turcescu, iubitul acesteia, au iesit ieri la plimbare cu bebelusul cantaretei, micutul Stelian dovedindu-se un ingeras de baiat, stand extrem de cuminte in cosul in care era asezat. Paparazzii CANCAN i-au surprins pe Oana si Robert ieri, in timp ce acestia luau masa la o terasa situata in zona Herastrau si au realizat fotografii in premiera cu micutul. Baietelul, care este un copil superb, era asezat intr-un cosulet pentru bebelusi. La plecare jurnalistul a iesit primul, cu Stelian in cos, urmat de Oana. Cei trei s-au urcat in masina, facand o oprire in zona Dorobanti, unde cantareata l-a luat pe Stelian in brate si a intrat intr-un magazin de incaltaminte. Acolo, micutul a fost admirat minute in sir de cei aflati inauntru, atat clienti, cat si angajati. Si, cum se apropia ora de odihna a copilului, Oana s-a indreptat spre casa, pentru a-l pune pe micut la somn, scrie Cancan.