Roxana Ilie: «E atat de buna, ca i-as pune-o» Bianca Dragusanu, iubita creatorului de moda Catalin Botezatu, reuseste sa suceasca mintile nu doar barbatilor, ci si femeilor. Frumoasa blonda a primit de curand o propunere indecenta din partea unei alte femei - manechinul Roxana Ilie, care isi doreste sa faca sex cu iubita lui Bote. Conform publicatiei online emulte.ro, fosta iubita a lui Claudiu Patrascu, manechinul Roxana Ilie, a pus ochii pe Bianca Dragusanu, care i-a cazut cu tronc in timpul unei prezentari de moda din cadrul Bonton Fashion Days. “Bianca e atat de buna, incat i-as pune-o si eu!”, a exclamat Roxana, citata de emulte.ro, in timp ce iubita lui Bote defila pe podium. Contactata de reporterii Libertatii, Bianca Dragusanu s-a amuzat: “Daca am un astfel de impact asupra femeilor, inseamna ca sexappeal-ul meu este foarte mare”, ne-a declarat ea. Blonda s-a aratat foarte incantata de faptul ca e atat de dorita, scrie Libertatea.

Andreea Marin a pierdut procesul in care cerea jumatate de milion de euro de la CANCAN si Ciao. Andreea Marin a pierdut definitiv celebrul proces intentat impotriva CANCAN si a revistei Ciao!, prin care "Zana" solicita despagubiri de 500.000 de euro, intrucat fusese fotografiata in sanii goi, pe plaja, in locuri publice, pe Coasta de Azur. Dupa ce la inceputul acestui an Tribunalul Bucuresti a respins cererea formulata de catre Andreea, alaturi de sotul acesteia, de fiul ei vitreg, Radu Stefan, si de fetita sa, Ana Violeta, fosta "Zana" a "Surprizelor" a atacat decizia, insa nici de aceasta data nu a avut castig de cauza. Intr-o prima faza, Curtea de Apel a emis o ordonanta presedintiala prin care ne obliga sa scoatem temporar de pe site fotografiile respective, interzicandu-ne si sa mai publicam orice alte fotografii in care apare Andreea sau alti membri ai familiei sale in "activitati private". Insa, la finalul procesului, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au anulat apelul declarat de Andreea Marin, dand castig de cauza CANCAN si Ciao!

Cristina Rus a pierdut copilul. Cristina Rus si sotul ei, Dragos Balteanu, trec printr-o adevarata drama. Solista a pierdut fatul la trei luni din cauza unei sarcini extrauterine care i-a pus viata in pericol. Fosta solista a trupei Blondy, Cristina Rus, a fost in culmea fericirii, in urma cu trei luni, cand medicii i-au confirmat ca este insarcinata. Si sotul ei, omul de afaceri Dragos Balteanu, abia astepta sa-si tina in brate bebelusul, de altfel si primul lui mostenitor, scrie Click.

Am patruns in bordelul lui DyAndy! Atentie! Se filmeaza! Clientii care au trecut pragul clubului SexyLands de pe strada Dr. Felix din Capitala, situat langa Guvern, al carui patron era creatorul de moda Danut Parvan, cunoscut ca DyAndy, au de ce sa-si faca probleme. Escapadele lor amoroase au fost filmate, iar probele se afla acum in mainile anchetatorilor. Surse autorizate sustin ca printre cei care obisnuiau sa apeleze la serviciile fetelor lui DyAndy s-ar afla nume grele din showbiz si politica, scrie Libertatea.

Simona Sensual: "Mi-e frica sa nu ma aresteze". Blonda a preferat sa nu mai faca impresie cu permisul de libera trecere de la Parlament doar ca sa nu mai aiba probleme cu politia, care o cunoaste deja de cand a condus fara permis. Dupa un an in care a trecut prin emotii puternice, fiind prinsa de mai multe ori de politie conducand, desi avea permisul suspendat, Simona Sensual s-a hotarat sa se cuminteasca si sa respecte legea. Dupa ce a aflat din cotidianul Cancan ca incalca legea folosindu-se de insemnele oficiale ale Parlamentului pentru a-si usura accesul in trafic, blonda s-a debarasat repede de cartonul din parbriz pe care era inscriptionat dreptul la libera trecere in numele Senatului Romaniei, scrie Cancan.

Marinei Cretu, amanta antrenorului italian de la Chelsea: "Ma doare in fund de banii lui". Surse din anturajul Marinei Cretu, amanta antrenorului italian de la Chelsea, Carlo Ancelotti (50 de ani), spun ca romanca de 30 de ani s-a saturat sa mai astepte ca peninsularul s-o cheme la Londra, asa cum i-a promis. Carlo Ancelotti, care este casatorit de 30 de ani cu mama celor doi copii ai sai, Luisa, a cunoscut-o pe Marina in 2004. Pe atunci, romanca lucra ca hostessa la clubul italian de fotbal Modena. Cei doi au avut o serie de intalniri secrete, dupa care relatia lor a iesit la iveala in momentul in care Marina s-a despartit de prietenul ei, scrie Libertatea.

Oana Roman a trecut la mini! Mezina lui Petre Roman a fost, in premiera, maestru de ceremonii la prezentarea de moda a creatoarei Sonia Trifan, ce a avut loc, joi seara, la Ipanema City Beach din Herastrau. Special pentru acest eveniment, Oana, care pana acum a purtat mai mult rochii lungi si largi, a imbracat o rochita mini, cu franjuri. Ea s-a descurcat de minune in postura de gazda, pentru aceast job incasand in jur de o mie de euro, scrie Click.

Marius Mihalache: "Fosta iubita ma hartuieste". Artista inca mai trage sperante ca Marius Mihalache o va accepta din nou in viata sa, in ciuda faptului ca, vreme de doi ani, ea l-a inselat pe muzician cu Razvan Ioan Dinca, prietenul sau si, totodata, directorul Teatrului National de Opereta Ion Dacian. Desi tambalagiul a parasit-o pe Crina Matei la inceputul lunii iulie, amantlacul actritei cu seful ei de la Opereta fiind dezvaluit, in exclusivitate, de ziarul Cancan, aceasta continua sa-l asalteze pe Marius cu telefoanele. Surse din anturajul actritei sustin ca blonda nu se impaca deloc cu ideea ca l-a pierdut pe Mihalache, barbatul cu care a format un cuplu timp de patru ani. Contactat telefonic, muzicianul ne-a spus ca subiectul Crina Matei este inchis si ca si-a refacut viata alaturi de o actrita cu care se iubeste de cateva saptamani, noteaza Cancan.