Desi Lady GaGa a declarat de curand ca are inima sfasiata dupa despartirea de iubitul ei, producatorul pieselor sale sustine ca de fapt este o femeie de gheata. “In ceea ce priveste despartirea recenta, toate declaratiile facute de ea nu se potrivesc cu felul in care se manifesta in realitate. Parca este un munte de gheata. Nu vreau sa fiu rautacios dar mananca barbatii pe paine si apoi ii scuipa pe jos. Nu este genul de fata pe care i-ai prezenta-o mamei!”, a declarat Rob Fusa, scrie Libertatea.

Organizatorii acestui concert, care trebuia sa aiba loc la Tampere Arena, pe 11 decembrie, au anulat evenimentul, deoarece au dorit sa evite un eventual conflict cu “politicile crestine” din localitate. “Grupuri religioase, precum cel luteran Nokia Mission, folosesc Tampere Arena pentru evenimentele lor, iar din acest motiv, directorii salii nu au dorit ca Alice Cooper sa apara in aceeasi sala. Contractul pe care l-am primit de la Tampere Arena precizeaza ca niciun artist nu poate sa cante acolo daca «invoca raul si puterea intunericului»”, a explicat promotorul muzical Kalle Keskinen, afirma Gandul.

Actorul de origine britanica Hugh Grant a declarat ieri ca doreste sa renunte la actorie, la fel ca in urma cu 15 ani, cand a fost pe punctul de a abandona aceasta meserie, desi primise rolul principal in pelicula „Patru nunti si o inmormantare“. El a afirmat ca in ultimii 15 ani, actoria a fost pentru el „o experienta mizerabila“, amenintandu-si producatorii de cel putin doua ori ca va renunta la aceasta meserie. Recent, la doar cateva luni dupa ce a incheiat filmarile la o noua pelicula, Hugh Grant a marturisit ca se gandeste din nou la retragere. Acuzand ca are prea mult trac, actorul britanic, in varsta de 48 de ani, spune ca, in prezent, se simte pregatit sa renunte la meseria care l-a facut celebru. „Imi place absolut tot la filmare, dar nu si cand trebuie sa joc“, a marturisit Hugh Grant pentru revista americana „Entertainment Weekly“, scrie Curentul.

Bilantul colaborarii lui Mircea Radu cu regretatul Valeriu Lazarov este unul spectaculos. Mii de ore de filmari, zeci de mii de kilometri parcursi prin tara, dar si peste hotare, in 308 emisii, au reprezentat ultimii noua ani din viata realizatorului TV. Si a fost de ajuns! Vedeta TV a primit cu bratele deschise scoaterea din grila a veteranei "Din Dragoste". "A fost o emisiune extrem de grea! In ultimii noua ani nu am reusit sa stau prea mult pe acasa. Am fost mai mult pe drumuri. Omeneste vorbind, aveam nevoie de o pauza. Imi doream efectiv sa mai stau si pe acasa. Ma saturasem sa traiesc prin hoteluri. Nu s-a pus problema ca nu ma mai vrea publicul. Audientele din ultimul sezon al emisiunii "Din Dragoste" depaseau Pro TV-ul", ne-a declarat Mircea, in exclusivitate, scrie Cancan.

Moculescu, circ si cu noua iubita Simpatia si respectul care s-a legat intre ei la emisiunea „Atentie, se canta!” s-a transformat intr-o relatie de iubire, pe care amandoi o neaga, insa, cu vehementa. Alexandra Velniciuc si Horia Moculescu isi traiesc pe furis povestea de dragoste, iar Click! i-a prins incognito. Vineri, ora 17.03, terasa Hotelului Sport din Constanta. Compozitorul Horia Moculescu (72 de ani) si actrita Alexandra Velniciuc (28 de ani) infulecau de zor o saramura de crap, la o masa mai retrasa. Nimic iesit din comun pana acum, doar ca, la un moment dat, linistea le-a fost tulburata de o cearta pe care doar doi indragostiti o pot avea. Reporterii Click! au surprins exact partile esentiale. „Alexandra, ma enervezi!”, a urlat Moculescu, gesticuland deasupra mesei. „Asa, si asta inseamna ca trebuie sa urli in halul asta?”, a ripostat Alexandra, parand usor nepasatoare si continuand sa foloseasca scobitoarea. Disputa conjugala s-a stins repede, iar cei doi au iesit din restaurant pe usi diferite si la interval de cateva minute, dovada clara ca au ceva de ascuns.

Acum cand impacarea bate la usa pentru Amy Winehouse si Blake Fielder- Civil, fostul sau sot nu se mai opreste din a o lauda pe cantareata britanica. Acesta recunoaste ca Amy se descura exceptional in pat si ca lui ii placeau foarte mult noptile fierbinti in compania fostei sale sotii. “Relatia mea cu Amy a fost minunata si intensa. Este o femeie pasionala, cea mai buna chiar. Face sex mai binde decat canta. Are un par minunat si un corp incredibil cu forme apetisante. Cand ne-am cunoscut s-a creat o legatura imediat intre noi si pe vremea aia nu ne drogam, eram doar dependenti de sex”, a declarat Blake, scrie Libertatea.

A revenit in topuri, arata mai bine ca oricand, dar nu are noroc in dragoste. Britney Spears este din nou singura dupa ce a fost parasita de iubitul si agentul ei, Jason Trawick care a decis sa rupa relatia cu cantareata, dupa ce s-a simtit presat sa o ceara de sotie. Potrivit unei surse, Jason nu s-a simtit pregatit sa-si lege destinul de cel al cantaretei, iar disperarea lui Britney de a se marita l-a facut pe acesta sa renunte la ea. "A fost prea rapid pentru Jason. Nu i-a placut presiunea pe care Britney si familia ei au pus-o pe el. I-a spus lui Britney de mai multe ori ca nu vrea sa se casatoreasca niciodata, dar ea a refuzat sa-l creada. Si-a imaginat ca-l va face sa-si schimbe parerea dupa ce va avea un copil cu el. Acum Britney e devastata", a dezvaluit o sursa apropiata celor doi, scrie Libertatea.

Brad Pitt se drogheaza de 20 de ani Lui Brad Pitt nu ii este deloc rusine sa recunoasca un episod mai putin obisnuit din viata sa: pasiunea pentru marijuana. “Am fumat constant, cel putin un joint pe zi, mai bine de 20 de ani. De cand s-a nascut Shiloh m-am lasat de sportul acesta”, a declarat Brad Pitt intr-o emisiune televizata. ”Eram un adevarat artist atunci cand preparam jointurile. Stiam sa rulez foitele mai ceva ca un magician”, a glumit Brad. Intrebat cum se simte dupa ce a renuntat la obiceiul pagubos, Brad a tinut sa precizeze ca este ”prea fascinat de rolul de tata pentru a simti vreun regret legat de faptul ca s-a lasat de canabis si marijuana”, scrie Click.