Anna Lesko si Delia si-au facut de cap la Saint Tropez. Cele doua cantarete au experimentat o vacanta de exceptie vara aceasta, in care, desi au fost insotite de iubiti, au avut libertatea sa-si faca de cap cum au crezut ele de cuviinta. Revista Ciao! a publicat, in numarul care a aparut ieri pe piata, fotografii exclusive, care le infatiseaza pe cele doua, exuberante si jucause, pe marginea piscinei unui club de super fite din Saint-Tropez. Timp de sapte ore, Anna si Delia s-a distrat neintrerupt, atragand toate privirile celor din jur, scrie Cancan.

Iepurasul Playboy, in varianta XXL. 20 de kilograme! Atat a luat in greutate Gabriela Cristea, dupa ce s-a vazut femeie maritata, la casa ei. Vedeta Kanal D a fost surprinsa de fotoreporterii Click! facand plaja la piscina. Pe vremea cand a pozat in revista Playboy, in urma cu noua ani de zile, Gabriela Cristea a fost catalogata drept unul dintre cei mai “impanati” iepurasi autohtoni. Atunci, Gabi cantarea aproximativ 70 de kilograme, iar formele ei bine rotunjite au facut furori, scrie Click.

Iubita lui Kanye West suceste mintile si barbatilor, si femeilor. Celebrul rapper Kanye West are o iubita traznet si asta o pot confirma zecile de barbati si femei care intorc capul dupa ea pe strada! Frumoasa Amber Rose este un cunoscut fotomodel american, iar in trecut a fost stripteuza. In plus, iubita starului hip hop a declarat recent intr-un interviu pentru revista Complex ca este si bisexuala, iar Kayne nu s-a aratat deloc deranjat de acest lucru, scrie Libertatea.

Colin Farrell, tata pentru a doua oara. Iubita lui Colin Farrell, modelul polonez Alicja Bachleda, cu care actorul irlandez are o relatie de la inceputul anului, este insarcinata, potrivit unor fotografii realizate acesteia, duminica, in aeroportul din Los Angeles, informeaza femalefirst.co.uk. O sursa a declarat: "Alicja era stralucitoare. Nu am putut sa nu remarc abdomenul ei rotunjit. Isi tinea mana peste stomac, intr-un gest protector, in timp ce mergeau prin aeroport", scrie Gardianul.

Paris se marita de Craciun. Starleta Paris Hilton si iubitul ei, Doug Reinhardt, in varsta de 23 de ani, s-au logodit si se vor casatori de Craciun. Cei doi s-au decis sa devina sot si sotie in timp ce se aflau in vacanta in Fiji. Paris s-a despartit de viitorul ei sot in iunie, perioada in care a avut o aventura cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, scrie Cancan.

Madonna, respinsa si de preotii bulgari. Un grup de preoti ortodocsi bulgari cere anularea concertului pe care Madonna il va sustine, pe 29 august, la Sofia, in cadrul turneului “Sticky & Sweet”. Motivul invocat este ca data show-ului coincide cu sarbatoarea Sfantului Ioan Botezatorul, marcata prin post, scrie Click.

Tommy Lee si-a dat foc la degete in timpul unui concert. Tobosarul trupei Motley Crue, rockerul Tommy Lee, si-a ars doua degete de la mana stanga in timpul unui concert care a avut loc saptamana trecuta. Din cauza acestui incident nefericit, acesta risca sa nu mai poata participa la urmatoarele doua show-uri ale formatiei, scrie Libertatea.

Moni cocheteaza cu un tinerel. Proclamand mai peste tot ca este femeie maritata si ca nici prin gand nu-i trece sa-si insele sotul, Monica Columbeanu nu se da in laturi sa se gudure si sa-si puna in valoare armele seductiei feminine, tinta fiind un baiat langa care a poposit cateva ore intr-un club de noapte. Limbajul trupului contrazice virulent declaratiile doamnei Columbeanu, scrie Cancan.