Luciu, rupta in bataie de tatal betiv? Dupa ce Libertatea a scris, ieri, in exclusivitate, despre scandalul pe care Ion, tatal Nicoletei Luciu, l-a facut luni seara la Buftea, din cauza ca sotia lui vrea sa divorteze de el, noi detalii senzationale despre acest caz ies la iveala. Familia actritei trece printr-o criza profunda, din cauza agresivitatii, pe fondul consumului de alcool a barbatului, scrie Libertatea.

Moni are tarif de 300 de euro la cultura generala. Moni a pus conditii pentru show-ul "Te pui cu blondele?" Sotia lui Irinel Columbeanu a fost invitata sa le tina piept celor 50 de blonde din emisiunea lui Dan Negru. Insa a refuzat! Producatorii show-ului de cultura generala de la Antena 1 au decis sa realizeze cateva editii speciale pentru grila de toamna in care vedetele sa-si masoare cunostintele cu cele 50 de blonde. Printre cei contactati s-a numarat si Monica Columbeanu. Surse din interiorul echipei emisiunii "Te pui cu blondele?" sustin ca sotia lui Iri si-a anuntat din start pretentiile financiare. La fel ca la majoritatea emisiunilor in care a mers pe post de invitata, Moni si-a stabilit, se pare, onorariul la 300 de euro, noteaza Cancan.

Gina Pistol n-are noroc in dragoste. Nicola a sarutat patimas o blonda, miercuri seara, in club, chiar sub ochii reporterilor Click! Nicola a uitat ca acasa il asteapta cea mai sexy femeie din Romania si si-a facut de cap cu o blonda voluptuoasa. Seria gesturilor tandre ale celor doi a culminat cu un sarut pasional, de cateva secunde, afaceristul parand foarte interesat de tanara pe care o mangaia. Este una dintre cele mai ravnite vedete din show-biz, dar Gina Pistol are ghinion in dragoste. S-a impacat in urma cu doar trei luni cu afaceristul de origine libaneza Nicola, dar iata ca acesta nu a rezistat tentatiilor din jur si a calcat pe bec miercuri seara, la clubul BonTon.

Rosana Oprea, fosta iubita a lui Ion Tiriac isi vinde casa in care se intalnea cu miliardarul. Viata tumultuoasa a lui Ion Tiriac (70 de ani) traverseaza un nou episod pe plan sentimental. Mai mereu pozat, in ultimii ani, la bratul blondei Rosana Oprea (35 de ani), magnatul a schimbat brusc macazul si a preferat-o pe Anamaria Ferentz (34 de ani), fosta solista a trupei Demmo, alaturi de care a fost surprins de fotoreporterii ziarului Libertatea.

Bendeac il vrea pe Buzdugan. Transferat recent in ograda trustului Intact, umoristul Mihai Bendeac a inceput sa-si caute colaboratori pentru noua sa emisiune, vizat fiind "Buzdu" de la Radio ZU. Mihai Bendeac a pus ochii pe moderatorul Daniel Buzdugan. Profitand de faptul ca partenerul lui Mihai Morar de la Radio ZU nu si-a urmat colegii de la Divertis, la Pro TV, Bendeac incearca acum sa-l racoleze in noua sa echipa, scrie Cancan.

David Copperfield, acuzat de agresiune si viol. Un fotomodel il acuza pe magician ca a agresat-o sexual pe insula lui din Bahamas. O tanara de 22 de ani din SUA, fosta Miss Washington, l-a dat in judecata pe David Copperfield, acuzandu-l ca a agresat-o sexual si a amenintat-o cu moartea pe insula sa din Bahamas. Devanni Partridge, care actualmente este fotomodel, l-a dat in judecata pe magician dupa ce l-a reclamat la politia din Seattle, care a predat cazul FBI-ului. Ziarul “The Seattle Times” a dat publicitatii povestea, noteaza Click.

Paris Hilton s-a logodit. Paris Hilton a decis sa se aseze la casa ei. Mostenitoarea imperiului Hilton s-a logodit cu iubitul ei, Doug Doug Reinhardt in timpul vacantei pe care au petrecut-o in Fiji. Chiar daca relatia lor a avut si coborasuri, cei doi despartindu-se pentru o scurta perioada, se pare ca dragostea dintre ei e atat de puternica incat vor face pasul cel mare. Cererea in casastorie a fost una speciala. Doug a ingenunchiat in fata frumoasei blonde si i-a marturisit ca nu poate sa mai traiasca fara ea, cerandu-i acesteia sa-i fie alaturi intreaga viata, scrie Libertatea.

Dani Otil a facut fata cu brio probelor de cosmar. Cu toate ca obiectivul principal al lui Dani Otil a fost sa termine cu bine toate probele, antenistul s-a clasat pe locul opt din 60, la cel mai greu "hard enduro rally" din lume, competitie ce a avut loc la Sibiu, scrie Cancan.