Silit de afaceri, Tiriac jr. si-a invitat fosta sotie la nunta. Banii si afacerile au fost mai presus de orgolii si de trecutul amoros in cazul lui Ion Ion Tiriac. Acesta s-a vazut nevoit sa isi invite fosta sotie, Maria Marinescu, la nunta sa cu Ileana Lazariuc, care va avea loc duminica in clubul „Le Gaga”. Motivul? Ion Ion si sotul creatoarei de moda, Frank Collin, au afaceri impreuna, simtindu-se astfel nevoit sa ii invite pe cei doi la fericitul eveniment, scrie Click.

Beyonce, aleasa ” femeia anului”. Cantareata R&B Beyonce in varsta de 27 de ani a primit titlul de “femeia anului” din partea revistei muzicale americane Billboard. Cei de la revista spun ca artista a inspirat industria muzicala cu succesul sau, dar si pentru influenta sa asupra culturii pop si pentru operele sale de caritate, scrie Gardianul.

Iri, dator la Fisc. Pe o intindere de aproape cinci hectare, Columbeanu si-a ridicat cateva cladiri, in care acum un an lucrau 170 de gorjeni. Firma, SC Materia Columbeanu SRL, a fost inchisa, dar taxele pe teren si cladiri trebuie achitate indiferent daca societatea functioneaza sau nu. Potrivit primarului Mihai Viorel Mazilu, restanta pe care Irinel Columbeanu o are la impozit este de 5.000 de lei pentru primele sase luni din acest an, din cei 50.000 pe care ii datoreaza anual, scrie Cancan.

Chris Brown, condamnat sa stranga gunoiul. Chris Brown a fost condamnat, marti, la 180 de zile de munca in folosul comunitatii si la cinci ani de supraveghere judiciara. Muzicianul a primit aceasta pedeapsa pentru ca a batut-o pe fosta sa iubita, cantareata Rihanna. Brown, in varsta de 20 de ani, va efectua zilele de munca in folosul comunitatii in Richmond (Virginia), unde locuieste, scrie Click.

Angelina l-a trimis pe Brad sa doarma pe canapea. Brad Pitt si Angelina Jolie sunt in Franta pentru a-si rezolva problemele cu care se confrunta relatia lor. Desi s-au retras intr-un loc atat de romantic unde au avut parte de momente placute, lucrurile par sa nu se fi linistit pentru ca actrita l-a trimis zilele trecute pe Brad sa doarma singur pe canapea, scrie Libertatea.

Madonna a facut sex si gimnastica inainte de concert. Cancan a reusit sa afle ce a facut diva pop inainte de incredibilul show de aseara. Reporterii nostri au urmarit pas cu pas fiecare miscare a Madonnei si au descoperit detalii fierbinti din culisele celui mai mare concert din acest an. Diva s-a trezit in jurul orei 11.00 si parea extrem de obosita. Cu cearcane adanci, care o faceau de nerecunoscut, ea si-a facut aparitia la fereastra apartamentului de la hotelul Radisson din Capitala. Citeste mai multe in Cancan.

Megan Fox, exorcizata sexual! Megan Fox (23 de ani) a fost supusa unui ritual de exorcizare pentru a-i scoate “demonii sexuali” care i-au tulburat viata in adolescenta”, potrivit Splash News. Megan dezvaluie insa ca inca ii place foarte mult sa faca sex si ca este revoltata ca lumea o crede femeie usoara. Vedeta sustine ca a fost supusa chiar unei exorcizari pentru a i se scoate demonii care “o impingeau sa faca sex”, scrie Click.

Oana si Viorel Lis au spart seminte pe faleza. Aflati in vacanta, la mare, Oana si Viorel Lis au lasat tinutele sofisticate pentru slapi si pantaloni scurti si au plecat la cumparaturi, la tarabele din Mamaia. Ca sa nu se plictiseasca, cei doi au spart seminte tot drumul. Oana si-a lasat sotul sa aiba grija de geanta ei, apoi s-a pus pe spart seminte. Din cand in cand, doamna Lis ii mai cerea parerea iubitului, incercand sa isi aleaga ba o geanta, ba o ie, scrie Libertatea.