Daniela Crudu l-a alungat pe Otil din decapotabila. Cum baga cheia in contact, Daniela urmeaza primii doi pasi, care nu sunt reglarea oglinzilor si fixarea centurii, ci decapotarea masinii si pornirea muzicii... la maximum. Zilele trecute, bruneta i-a servit drept sofer colegului Dani Otil. Desi il avea pasager pe iubitul Mihaelei Radulescu, Daniela si-a urmat linistita ritualul, spre disperarea acestuia. Discret din fire, Otil a fost pus intr-o situatie extrem de stanjenitoare. El s-a plans unor cunoscuti ca i-a crapat obrazul de rusine cand a vazut in ce fel se uitau ceilalti participanti la trafic la ei, genul acesta de "defilare" nefiind pe placul lui, scrie Cancan.

Van Damme, pus in lesa de o romanca focoasa. Tinut in lesa, palmuit si cu vibratoarele in anus. Asa a fost surprins Jean Claude Van Damme in timp ce facea sex salbatic cu o romanca, intr-o camera de hotel din Belgia. Imagini senzationale dintr-un film inregistrat cu cateva luni in urma au ajuns in mainile noastre, scrie Click.

Nimeni nu va putea vizita mormantul lui Michael. La peste doua luni de la moartea cantaretului Michael Jackson, in sfarsit, azi-dimineata la 5, ora Romaniei, a avut loc, la Los Angeles, SUA, inmormantarea. Ceremonia a fost programata la Parcul Memorial Forest Lawn, la care au participat rudele starului si prietenii apropiati. Politia americana a ordonat inchiderea spatiului aerian de deasupra cimitirului si a trimis cateva patrule sa asigure intimitatea familiei. Mai mult, autoritatile orasului LA au anuntat ca mausoleul unde isi va dormi somnul de veci Jackson, alaturi de alte vedete, nu va putea fi vizitat de fani, scrie Libertatea.

Adi Mutu a petrecut cu Puya in discoteca. Il Fenomeno a venit in clubul Le Gaga la ziua sotiei unui puternic om de afaceri, insotit de un bun amic din Arges. Briliantul a stat mai tot timpul de vorba cu renumitul cantaret de hip-hop. Cantaretul a stat foarte mult de vorba cu starul nationalei lui Lucescu, printre subiectele abordate fiind se pare si o propunere de colaborare pe care artistul ar dori sa o aiba cu Mutu, scrie Cancan.

Viziru pare indecis si continua sa se vada atat cu Tania, cat si cu Steliana. Lucian Viziru este un adevarat magnet pentru femeile sexy si celebre, insa, dupa cum el insusi declara anul trecut, marea sa iubire a fost vedeta Acasa Tv, Steliana Balaceanu, cu care a avut o relatie de doi ani si de care s-a despartit in 2008. Vara aceasta, el s-a iubit cu Tania Budi, dar acum se afla intr-o perioada incerta, scrie Click.

Aici a crescut Moni! Nascuta din ingemanarea a doua neamuri de maghiari catolici, gaborii (Emil Gabor-tatal) si ceangaii (Veronica Bulaica-mama), Monica Columbeanu (23 de ani) nu a fost dintotdeauna printesa din palatul lui Columbeanu, ci o simpla si umila fata de la tara, care croseta macrame la laseta si prasea la vie, scrie Libertatea.

Ionut de la Ro-Mania a picat iar Bac-ul, la 35 de ani. Ionut (35 de ani) a terminat abia anul acesta liceul, unul particular, si s-a inscris la Bacalaureat. A sustinut probele la Colegiul Caragiale, iar cand a fost surprins, de reporterii Click!, Ionut a spus rusinat ca a fost in vizita, nu la examen. In prima sesiune, a luat note minime la Romana - 5,5 la oral si 5 la scris, si note mari la Biologie - 9,60 si 7 la Geografie. Insa, l-au dat gata subiectele de la Matematica, a dat foaia de examen goala si a obtinut nota 1,00, pentru prezenta, scrie Click.

Rihanna, din nou dezbracata. Rihanna se dezbraca din nou, iar de aceasta data o face oficial. Dupa ce la inceputul anului au fost postate pe internet imagini cu ea in costumul Evei, imediat dupa bataia pe care a incasat-o de la Chris Brown, cantareata renunta de bunavoie la haine. Rihanna lasa trecutul in urma si a acceptat sa pozeze topless pentru noul numar al revistei Vogue, unde arata o forma de zile mari, scrie Libertatea.