Nici nu am avut timp sa digeram vestea revenirii in televiziune a mult-asteptatei Simona Patruleasa, ca o alta diva, de data aceasta blonda, planuieste sa se intoarca pe sticla, in calitate de prezentatoare. Aceasta este nimeni alta decat proaspata mamica, Andreea Banica, careia i s-au dat fraiele emisiunii “In papuci de vedeta” de la Kanal D, un reality-show in care vedetele fac schimb de vieti cu oamenii obisnuiti, de la repetitii si antrenamente pana la cure de slabit si nopti pierdute. Revenirea cantaretei in televiziune este insotita de scandal pentru ca, initial, postul fusese oferit Lorei Petrescu de la trupa Wassabi, scrie Gardianul.

O solista de la Sistem si-a aratat chilotii la Cerbul de aur Una dintre cele doua soliste ale trupei Sistem a avut o aparitie mai mult decat sexy pe scena Cerbului de aur de la Brasov. Noua achizitie a trupei amintite si-a aratat chilotii pe parcursul recitalului sustinut in cea de a doua seara a festivalului cu traditie de la poalele Tampei. Solista, imbracata intr-o rochie mulata alb cu mov si galben si-a pus in evidenta nu doar vocea, ci si ce purta pe dedesubtul rochiei extrem de scurte. Astfel, spectatorii din primele randuri i-au admirat cu usurinta chiloteii negi, scrie Atac.

Omanusa alba, acoperita cu strasuri, ce i-a apartinut lui Michael Jackson, a fost vanduta la o licitatie pentru suma de 57.600 de dolari australieni (48.400 de dolari), un pret aproape dublu fata de cel estimat inainte de licitatie. Cumparatorul Warwick Stone a achizitionat manusa pentru hotelul si cazinoul Hard Rock din Las Vegas, oferind mai mult decat alti cinci clienti intrati in cursa. Licitatia a fost organizata de Casa Bonhams and Goodman din Melbourne, iar pretul de vanzare estimat era de 30.000 de dolari australieni, scrie Click.

Drew Barrymore: «Alcoolul scoate barbatul din mine» Daca unora starea de betie le provoaca inconstienta, vedeta Drew Barrymore simte, cand se imbata, ca devine mai desteapta. „La mine e invers. Cand consum cantitati importante de alcool, iese din mine partea masculina. Devin parca mai rationala, mai responsabila. Nu-mi pierd capul”, spune Drew Barrymore. Actrita a testat, cu buna stiinta, efectul alcoolului asupra firii ei. A fost la un bar impreuna cu cateva prietene, a baut si a realizat ca alcoolul o metamorfozeaza intr-un barbat, scrie Click.

Sean Penn a trecut repede peste divortul de sotia sa, Robin Wright Penn, bucurandu-se de o intalnire intima alaturi de o doamna misterioasa, in timpul unei calatorii in Londra. Castigatorul premiului Oscar, al carui divort de partenera sa a fost finalizat in august, pare ca este pregatit de o noua poveste de dragoste, dupa ce a fost fotografiat in timpul unei cine la lumina lumanarii, alaturi de o femeie miserioasa la hotelul Soho, din Londra. Cei doi au fost surprinsi glumind si razand in timpul cinei, si Penn chiar impartind mancarea din farfurie cu frumoasa sa partenera, scrie Click.

Madonna va alerga 250 de kilometri in desertIn desertul Sahara, mai exact. Iar evenimentul la care se presupune ca va participa Madonna, se numeste „Maratonul Nisipurilor” - traseul insumeaza 243 de kilometri si se desfasoara in Maroc, pe durata a sase zile. Cu toate ca, diva a lesinat pe scena la Sofia, Madonna va participa la editia din 2010 a celebrului maraton "al nisipurilor" din Sahara. Se stie ca artista este obsedata de conditia fizica si se antreneaza non-stop, insa intrarea intr-o cursa de 243 de kilometri, destinata in special sportivilor, este intr-adevar surprinzatoare, scrie Click.

Angelina Jolie este invitata de onoare a balului care va avea loc la sfarsitul lui octombrie la Palatul Ghika cu ocazia demararii actiunii "Noi spunem "NU!" abuzurilor sexuale impotriva minorilor". Asociatia de Interventie Terapeutica in Situatii de Criza si psiholoaga Mirela Zivari au demarat campania "Noi spunem "NU!" abuzurilor sexuale impotriva minorilor". La finele lui octombrie, initiatorii vor organiza un bal la Palatul Ghika, in care se vor licita obiecte donate de personalitati precum Ilie Nastase, Nadia Comaneci sau Maia Morgenstern, unde o vor cap de afis pe Angelina Jolie, lucru care, cu putin noroc, se va intampla, scrie Cancan.

Controversata cantareata americana Lady Gaga stie exact ce trebuie sa faca pentru a ajunge pe prima pagina a ziarelor de scandal. Recent, blonda, a carei orientare sexuala nu este foarte clara, a declarat ca nu are neaparata nevoie de barbati si ca se simte foarte bine chiar si fara iubit. Sunt dependenta de munca si, in plus, o persoana singuratica. Dar nu ma deranjeaza situatia. Eu si vibratorul meu ne simtim foarte bine impreuna, a povestit interpreta melodiei Poker Face, relateaza Cancan.

Cosmina Pasarin a reusit sa impresioneze un juriu intreg cu parodia realizata dupa un spot publicitar in care face amor salbatic cu fostul ei coleg de la Pro TV Vlad Craioveanu. La sfarsitul saptamanii, Cosmina Pasarin si-a adaugat in palmares un premiu flatant, dar putin ciudat. Filmuletul in care bruneta face sex cu Vlad Craioveanu, proiect realizat in colaborare cu televiziunea online Happy Fish, a luat premiul intai la festivalul Grand Spoof, in cadrul caruia sunt recunoscute cele mai bune parodii dupa spoturile publicitare nationale si internationale. Talentele Cosminei, care si-a jucat rolul extrem de convingator, au determinat juriul competitiei sa-i inmaneze ei premiul cel mare. Trofeul a venit impreuna cu o bicicleta pliabila in valoare de 1.000 de euro pe care bruneta a donat-o pe loc, scrie Cancan.

Oana Zavoranu a ridicat deja o serie de pretentii considerate de Dan Diaconescu, patronul OTV-ului, exagerate si costisitoare. Astfel, pentru emisiunea “Oana Zavoranu Show”, care va debuta din 21 septembrie, vedeta doreste ca decorul sa fie ticsit cu cristale Swarovski. De asemenea, microfonul si casca de ureche pe care le va folosi in platou vor fi imbracate in pretioasele pietre. Impodobirea acestora cu peste doua mii de astfel de cristale il va costa pe Diaconescu aproximativ 2.000 de euro. Nici clipboard-ul pe care vedeta il va folosi in emisiune nu a scapat, Oana solicitand ca pe spatele acestuia sa apara numele ei, scris tot cu cristale Swarovski, scrie Libertatea.

Carla Bruni a acceptat sa joace intr-un film de-al lui Woody Allen Prima doamna a Frantei, Carla Bruni Sarkozy, s-a hotarat sa accepte oferta celebrului regizor Woody Allen de a juca intr-unul din filmele sale. In timpul unei vizite a lui Allen la Paris acesta si-a facut publica dorinta ca sotia presedintelui Frantei sa joace intr-o pelicula de-a lui. El a spus atunci ca prima doamna "are carisma, este obisnuita sa se produca in public, asa ca as putea sa-i dau orice rol. Nu am o poveste pentru moment, insa o s-o intreb, daca o intereseaza." Se pare ca sotia presedintelui Sarkozy a fost incantata de oferta cineastului. Mai mult, filmarile ar putea incepe chiar anul viitor, scrie Libertatea.