Tiriac senior, cand cu Ferentz, cand cu Rosana. La 70 de ani, magnatul Ion Tiriac invarte femeile pe degete. Daca saptamana trecuta fostul mare tenismen a fost vazut la o terasa din Monaco impreuna cu Anamaria Ferentz, in urma cu alte doua weekenduri el se relaxa pe Litoralul romanesc alaturi de Rosana Oprea. Intre doua nu te ploua, spune o vorba din batrani. La 70 de ani, fostul mare tenismen Ion Tiriac se poate lauda cu performanta de a jongla cu doua femei. In plasa acestuia au cazut, de aceasta data, doua frumuseti autohtone, amandoua blonde: solista Anamaria Ferentz (33 de ani) si Rosana Oprea (35 de ani), fosta iubita a lui Dan Chisu, scrie Click.

Au divortat in doar 42 de secunde! Katie si Peter sunt, oficial, liberi. Casnicia de patru ani dintre Katie Price si Peter Andre s-a sfarsit in doar 42 de secunde. Magistratii din Londra le-au acordat o sentinta de divort extrem de rapida, mai ales ca cei doi au invocat drept motiv, comportamentul nerezonabil al celuilalt. Nici unul dintre ei nu a fost in sala de instanta, la pronuntarea sentintei. Judecatoarea Jude Bradley a decis ca cei doi nu mai pot locui impreuna in termeni rezonabili. Jordan, pe numele ei oficial Katie Price, a solicitat oficial divortul pe 12 august, iar Petre Andre, 14 zile mai tarziu, pe 26 august, scrie Click.

EBA, amor mare cu Syda. Este clar! Mezinei presedintelui ii plac baietii cu bani. Cu bani multi! Noua cucerire a Elenei Basescu este nimeni altul decat craiul de Dorobanti Bogdan “Syda” Ionescu, fiul unui miliardar care este si “curat” politic, adica in cercurile PDL. Desi tinerii s-au ferit sa recunoasca public faptul ca intre ei ar exista vreo relatie, pozele postate luni pe site-ul GosVip.ro demonstreaza fara tagada faptul ca intre Elena Basescu si Bogdan Ionescu este o poveste de dragoste aprinsa, scrie Click.

Mikey Rourke agata pustoaice prin baruri! Mickey Rourke nu inceteaza sa uimeasca lumea cu gusturile sale la femei. Mai nou, actorul in varsta de 57 de ani, agata pustoaice prin baruri. Ultima intamplare de acest gen s-a petrecut luni, cand Rourke i-a facut curte lui Pixie Lott, intr-un bar din centrul Londrei. Tanara, in varsta de numai 18 ani se afla la masa cu Jason Statham, cand a fost abordata de Rourke, cu aproape 30 de ani mai in varsta decat ea, scrie Click.

Ce sani frumosi are Penelope! Penelope Cruz apare topless in cel mai recent film al sau, Los Abrazos Rotos, realizat de regizorul ei de suflet, Pedro Almodovar, caruia i-a starnit fantezii sexuale, desi este homosexual declarat. Vedeta spaniola Penelope Cruz renunta la haine de fiecare data cand colaboreaza cu Pedro Almodovar, regizorul ei preferat. De data aceasta, actrita apare topless in Los Abrazos Rotos, cea mai noua productie semnata de renumitul regizor spaniol, prezentata la Festivalul de Film de la Venetia. In film, focoasa actrita, de 35 de ani, sta intinsa pe pat si isi mangaie sanii goi, mimand orgasmul, scrie Cancan.

50 Cent nu regreta ca a facut trafic de droguri la 12 ani. Rapperul a inceput sa faca trafic de droguri dupa ce mama sa, traficant de asemenea, a fost ucisa. Avea doar 12 ani si era crescut de bunica lui, pe care o mintea ca frecventeaza un club extra-scolar, in timp ce vindea droguri pe strazile din Queens, New York. Muzicianul, pe numele sau adevarat Curtis Jackson, spune ca nu a avut alta optiune la momentul respectiv. "Acum imi dau seama ca am facut un lucru gresit, dar nu pot regreta ca l-am facut", declara starul, conform Click.

Lohan a refuzat 1.000.000 de euro de la «Playboy». Sezonul estival nu s-a incheiat prea bine pentru revista Playboy. Hugh Hefner, patronul publicatiei, a fost refuzat de actrita Lindsay Lohan. Lohan a refuzat sa se dezbrace pentru revista Playboy, desi a primit o oferta de un milion de euro. Initial, Lindsay a primit o oferta de 500.000 de euro, pe care, evident, a refuzat-o, scrie Click.

Parintii Monicai Columbeanu au vandut casa din cauza bauturii. Elena Matei, matusa Monicai,e suparata ca nevasta lui Iri si-a abandonat tatal ca pe un boschetar. Elena Matei (75 de ani), matusa lui Emil Gabor si implicit si a Monicai Columbeanu, deplange soarta nepotului sau, ajuns sa traiasca pe strazi, ca un boschetar.“Nu trebuia ca Monica sa-si abandoneze tatal asa. Si de un caine ai grija, daramite de parintele tau”, spune cu tristete doamna Matei. In plus, vecina acesteia a declarat pentru Libertatea ca parintii Monicai au fost nevoiti sa isi vanda casa din cauza problemelor.