Dragos Dolanescu: "Frate'miu a platit un asasin sa ma omoare". Scandalul dintre Ionut si Dragos, pentru averea tatalui lor, Ion Dolanescu, ia o turnura din ce in ce mai urata. Se pare ca zicala conform careia banii iau mintile oamenilor pare sa fie adevarata, cu atat mai mult cu cat cei doi frati se lupta pentru o avere de aproximativ 5.000.000 de euro. Dovada stau amenintarile pe care Dragos sustine ca le primeste de la Ionut si care, se pare, l-au cam speriat pe fiul mai mic al regretatului cantaret, noteaza Libertatea.

Gina a ramas si fara iubit, si fara masina. Cat timp era cu Nicola, vedeta Playboy conducea o Toyota Avensis. Acum s-a intors la Citröen C3. Pe Gina Pistol nu o mai leaga prea multe lucruri de fostul iubit. Ranita ca a fost inselata, ea i-a dat papucii lui Nicola, insa acesta a plecat cu tot cu masina de lux pe care Gina o conducea destul de des. Au fost impreuna trei ani si jumatate, s-au certat, s-au impacat, insa, acum, lantul de iubire pare rupt definitiv., scrie Click.

Cosmina Pasarin in chiloti pe o fantana. Bruneta a realizat un pictorial incendiar si de-a dreptul inedit pentru o revista dedicata barbatilor. Pictorialul realizat in urma cu doua saptamani de revista Maxim este de-a dreptul socant si a cerut ceva sacrificii din partea Cosminei. Bruneta a fost fotografiata in cele mai aglomerate puncte ale Capitalei imbracata in lenjerie intima, in ciuda faptului ca temperatura scazuta a procopsit-o cu un guturai. Shootingul a inceput putin dupa ora patru dimineata si s-a terminat in jur de ora 11.00, noteaza Cancan.

Andrei Gheorghe a luat-o la misto pe Ramona Gabor. Nici nu s-a intors bine in tara ca Ramona Gabor a si fost luata in colimator chiar de amfitrionul show-ului “Rataciti in Panama”, Andrei Gheorghe. La lansarea grilei de toamna a Kanal D, acesta a luat-o la misto pe sora lui Moni, catalogand-o drept “o vedetuta cu degete strambe”. De-abia intoarsa, miercuri, in tara, Ramona Gabor, eliminata din show-ul “Rataciti in Panama”, s-a relaxat, joi seara, impreuna cu iubitul, Gabi Badalau la o cafenea de fite din Dorobanti, scrie Click.

Amarata... cica a cules portocale in Spania. Revista Interviu din Spania a acordat spatii generoase intr-un pictorial unei romance, pe nume Adela Deda. Aparitia frumoasei brunete, in varsta de 27 de ani, originara din Arad, a rupt inimile spaniolilor si a ridicat subit vanzarea ultimului numar al publicatiei. Adela Deda face furori in Spania cu frumusetea sa, astfel pozele cu ea din revista spaniola “Interviu” pot fi intalnite lipite pe peretii din caminele studentilor, in cabinele soferilor de camioane, iar toate femeile vorbesc de ea in saloanele de coafura. Sosita ca turista acum zece ani in Peninsula Iberica, Adela s-a indragostit de aceste meleaguri si a decis sa ramana aici, scrie Libertatea.

Andreea Marin a dat cu flit OTV-ului. Diaconescu i-a oferit 20.000 euro pe editie. Vedeta a fost prima optiune a producatorilor emisiunii "100% Adevarat" prezentata in momentul de fata de Pepe si Ramona Badescu. De cand a incheiat emisiunea "Surprize, surprize" de la TVR, Andreea Marin Banica a disparut definitiv de pe micul ecran. Vedeta isi pregatea revenirea pe sticla in colaborare cu Valeriu Lazarov, insa, ghinionul a facut ca producatorul sa inceteze din viata in urma unor probleme de sanatate. In aceeasi perioada insa, Zana a primit o propunere greu de refuzat. Potrivit surselor noastre, producatorii mega-show-ului "100% Adevarat", gazduit in prezent de Pepe la OTV, au vrut-o pe Andreea Marin la carma lui. Se pare ca i-ar fi oferit o suma ametitoare - 20.000 de euro pe editie. A acceptat banii, dar, inainte de a incepe, a vrut sa stie ce televiziune il va difuza. Desi s-au purtat discutii si cu Antena si cu TVR-ul, OTV a fost postul care a achizitionat formatul, lucru care a determinat-o pe Andreea sa anuleze negocierile, chiar cu riscul de a rata si grila de toamna, scrie Cancan.

Baschetbalistele Cristina Ciocan si Liliana Scarlat-Otrocol le ataca pe sotiile de fotbalisti: «Pitipoancelor!» In ultimul numar al revistei Arte Sport, baschetbalistele Cristina Ciocan (27 de ani) si Liliana Scarlat-Otrocol (29 de ani) s-au lasat imortalizate in ipostaze sexy si si-au exprimat parerea despre fotbalisti si sotiile acestora. “Fotbalistii reprezinta visul oricarei femei, in afara de mine. Nu am avut nici o tangenta cu vreunul, asa ca nu prea ma pot pronunta”, explica Cristina Ciocan ( LMK Sfantu Gheorghe) in revista Arte Sport. Cand vine vorba insa despre sotiile jucatorilor de fotbal, baschetbalista nationalei nu se mai abtine: “In marea lor majoritate, sunt niste pitipoance. Sa ma ierte fetele bune, adica restul de unul la suta”, spune Cristina, care este completata si de colega sa de breasla, Liliana Scarlat-Otrocol, noteaza Libertatea.