Pasarin pozeaza din nou goala. A colaborat cu diverse site-uri, iar acum e maestru de ceremonii in cluburi si la evenimente. Iata ca, dupa sapte ani, vedeta recidiveaza intr-un pictorial incitant si indraznet, realizat pentru cel mai recent numar al revistei Maxim. Cosmina s-a lasat fotografiata in diverse locuri din Bucuresti, dis-de-dimineata, cand Capitala era cat de cat pustie. Nu de alta, dar barbatii ar fi putut face usor infarct! Tanara in varsta de 26 de ani s-a mai ingrasat pe ici, pe colo, recapatandu-si rotunjumile de altadata, scrie Click.

Urat ar fi aratat daca erau brunete. Fara doar si poate, Elena Udrea, Raluca Turcan, Daciana Sarbu, Simona Sensual si Cristina Rus sunt printre blondele de top ale Romaniei. Dar oare ar fi avut acelasi succes si daca ar fi fost brunete? Specialistii spun ca multe dintre ele nu ar fi fost avantajate de aceasta nuanta si ca blondul li se potriveste de minune. Unul dintre cei mai apreciati hair-stylisti romani, Cristi Pascu, le-a vazut pe cele cinci blonde celebre in ipostaza de brunete, in fotografii prelucrate pe computer, scrie Cancan.

Dupa ce Roxana Ilie i-a propus o partida de sex, Bianca s-a si intalnit cu ea. "Bianca e atat de buna, incat i-as pune-o si eu!", a exclamat, la jumatatea lunii trecute, Roxana Ilie, unul dintre cele mai cunoscute fotomodele, privind-o pe iubita lui Bote in timp ce defila pe podium la o prezentare de moda. Acum, cele doua par sa fi trecut la fapte si se intalnesc pentru a se cunoaste mai bine. Fetele au fost surprinse recent de paparazzii publicatiei eMulte.ro intalnindu- se la ceas de seara, la o cafenea de fite din Dorobanti. Roxana a asteptat-o pe Bianca in fata terasei, iar cand s-au intalnit, s-au sarutat afectuos, s-au imbratisat si au stat ore bune la un “pahar de vorba”, despartindu- se cu greu dupa miezul noptii, scrie Libertatea.

Manni Neumann: «Dictatura lui Covaci» a rupt trupa Phoenix. Violonistul neamt Manni Neumann, pata de culoare a legendarei trupe Phoenix, dezvaluie, in exclusivitate pentru Click!, adevaratele motive pentru care a ales alt drum: “A fost o incercare de dictatura la Phoenix, dar dictatura poate sa existe numai daca este acceptata de ceilalti. Eu nu am acceptat si am plecat. Daca Nicu Covaci ar fi acceptat si creativitatea celorlalti din trupa, s-ar fi ajuns la niste performante extraordinare. Aceasta creativitate a fost blocata”. Dezamagirea artistului este cu atat mai mare cu cat liderul trupei Phoenix i-a interzis sa cante in Romania, alaturi de formatia lui, Farfarello, scrie Click.

Anya de la Hi-Q, obligata sa se dezbrace. Desi este catalogata drept o tipa demodata care crede in valorile vechi, Anya s-a aratat lipsita de inhibitii. Vocea feminina a trupei Hi-Q apare intr-o ipostaza total noua in paginile unei reviste pentru barbati. Anya a realizat primul pictorial sexy din viata ei si, cu toate ca a fost o premiera, aceasta s-a aratat extrem de relaxata in fata aparatului de fotografiat, scrie Cancan.

Heidi Klum, mai dezbracata ca niciodata. Fotomodelul german Heidi Klum a pozat aproape nud, iar fotografiile vor aparea exclusiv intr-un album foto. Fotograf este celebrul Rankin, iar albumul se numeste “Rankin’s Heidilicious”. In avanpremiera lansarii, Heidi a facut o marturisire. “Albumul este foarte obraznic. Pozez cu Rankin de sapte ani si cand lucrez cu el ma distrez pentru ca intotdeauna ma face sa arat superb", citeaza Click.

VIDEO/ Filmul cu repetitiile lui Michael Jackson, in cinematografe. Fanii megastarului vor putea vedea cele mai bune momente din cele peste 100 de ore filmate din luna aprilie pana cu cateva zile inainte ca Michael sa moara. Pelicula va rula in cinematografele din toata lumea doar doua saptamani, iar biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 27 septembrie, scrie Libertatea.