Marina Dina, goala pusca pentru 3.000 de euro. Blonda de la Rai, da buni a realizat un pictorial incendiar si de-a dreptul inedit pentru o revista dedicata barbatilor in schimbul unui onorariu de 3.000 de euro. Ofertata pentru a doua oara de Playboy, Marina Dina a facut adevarate sacrificii pentru pictorialul nud a carui protagonista a fost saptamana trecuta. Pictata partial pe o mana, un picior, un san, abdomen si posterior, Marina s-a cocotat pe un bloc de 12 nivele din Capitala, unde a stat ore-n sir in fata aparatului foto, scrie Cancan.

Asa se poate distra Mihaela Radulescu in Monaco. Mihaela Radulescu nu are timp sa se plictiseasca la Monte Carlo. Viata de noapte, una stralucitoare, plina cu evenimente speciale si aventura, definesc stilul Monte Carlo. Terasele, restaurantele si barurile, animate pana tarziu in noapte, sunt senzationale si merita vizitate. De asemenea, Mihaela, daca simte ca o urmareste norocul, poate intra in celebrul Casino din Monte Carlo, unul dintre cele mai frumoase din lume, scrie Libertatea.

Nevasta lui Marcel Pavel a plans cand a aflat ca are o rivala. Violeta Smasleava, nevasta lui Marcel Pavel, a plans ieri dupa ce a aflat din revista Ciao! ca sotul ei traieste o poveste de dragoste cu Lavinia. Sotia cantaretului a descins chiar in zona in care locuieste rivala ei, incercand sa o gaseasca si sa discute cu ea ca de la femeie la femeie, scrie Cancan.

Protagonistii din "Twilight" se iubesc in secret. Robert Pattison si Kristen Stewart nu sunt iubiti numai in Twilight, filmul care i-a facut celebri, ci si in viata reala. Cei doi insa nu vor ca presa sa vorbeasca despre ei, asa ca au hotarat sa-si tina povestea de dragoste departe de ochii lumii. Cu toate aceste unul dintre apropiatii lor i-a dat de gol. Acesta a dezvaluit pentru publicatia online Celebrity Gossip ca Robert si Kristen formeaza un cuplu de ceva vreme, scrie Libertatea.

Vedetele si-au incercat puterile la triatlon. Multe dintre divele de la Hollywood, dar si multi dintre cei mai sexy actori din Cetatea Filmului sunt recunoscuti pentru dependenta de sala de gimnastica. Insa, pe langa mersul la sala, ei se antreneaza din greu si pentru o competitie care are loc o data pe an, in septembrie, triatlonul de la Malibu, pentru a demonstra ca fac cu brio fata si in competitiile destinate in general sportivilor de performanta. In plus, inoata, alearga si fac ciclism pentru a aduna bani pentru spitalul de copii din Los Angeles, scrie Cancan.

Sean Penn, indragostit de un model de culoare. Dupa divortul de sotia sa Robin Wright, actorul Sean Penn si-a gasit repede consolarea in bratele unui alte femei. Potrivit presei americane, Sean se iubeste cu modelul de culoare Jessica White, care este mai tanara cu 24 de ani decat el. In varsta de 49 de ani, Sean a fost surprins in weekend alaturi de mult mai tanara Jessica in New York. Dupa ce au luat cina, cei doi s-au indreptat catre hotelul Griffou, unde au petrecut mai multe ore impreuna, scrie Libertatea.

Heidi Klum, in fundul gol. Fotomodelul german Heidi Klum a realizat un pictorial incendiar pentru revista Page Six. Insarcinata in luna a treia, Heidi nu s-a sfiit sa-si arate nurii, pozand in fundul gol si in ipostaze extrem de indraznete. Chiar daca este mama a trei copii si are 36 de ani, nemtoaica face ravagii in randul barbatilor din intreaga lume, avand un trup de invidiat, scrie Cancan.

Printul Harry are acces la mostenirea de 7 milioane de euro. Printul Harry, al treilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a implinit, marti, 25 de ani, fapt care ii permite sa ceara o parte din cele sapte milioane de euro lasate mostenire de mama sa, regretata printesa Diana. Printul Harry si fratele sau mai mare, printul William, au drepturi egale asupra acestei mosteniri de 7,3 milioane de euro, potrivit testamentului regretatei printese Diana, decedata in urma unui accident de automobil in 1997, la Paris, scrie Gardianul.