Jordan s-a dat iar in stamba. Aflata intr-un club de noapte londonez, unde a aterizat impreuna cu actualul ei amorez, Alex Reid, dupa o competitie de lupte unde acesta participase, Jordan si-a schimbat hainele in vazul lumii, ramanand in chiloti si sutien de culoare neagra. Starleta s-a fatait cateva minute imbracata in lenjerie intima si a trimis bezele barbatilor din jur, inainte de a-si pune pe ea un tricou inscriptionat The Champ, scrie Cancan.

Tarky, cura cu hormoni sa semene cu Michael. In urma tratamentului injectabil, pe care il face la Bacau, i se va subtia vocea, iar trasaturile fetei vor deveni mai feminine. Solistul Tarky din Onesti si-a pus in cap sa devina in scurt timp Michael Jackson in varianta autohtona. Pentru ca nu are inca bani de operatii estetice, el a inceput un tratament cu hormoni femini, in urma caruia i se va subtia vocea si i se vor modifica trasaturile fetei, scrie Click.

Socrul lui Enache: "Copilul Iulianei nu este al lui Adrian". Interpretul Theodor Munteanu, tatal Corinei, sotia lui Adrian Enache, a facut ieri o marturisire-soc in cadrul emisiunii “Acces Direct” de la Antena 1: “Copilul Iulianei Marciuc nu e al lui Adrian”, a spus cantaretul, dezamagit de situatia sa familiala actuala, scrie Libertatea.

La trei ani, fiica lui Tom Cruise poarta tocuri si se rujeaza. O domnisoara in toata regula are Tom Cruise la usa. Chiar daca are numai trei ani, micuta Suri este cocheta ca o adolescenta, iar mamica ei este cat se poate de permisiva. Daca in urma cu cateva zile a fost surprinsa de paparazzi Daily Mail cu ruj pe buze, ieri, fetita a fost fotografiata pe strazile din Boston unde se plimba cu Katie Holmes. Cat se poate de elegant imbracata, micuta purta pantofi cu toc argintii asortati la perfectie cu posetuta in forma de scoica, scrie Gardianul.

Posh, ti se vad chilotii! Desi poarta rochii foarte scurte de multa vreme, Victoria Beckham nu a invatat sa coboare din masina fara sa le arate celor din jur ce fel de lenjerie intima poarta. Cel mai recent episod de acest gen s-a petrecut la Londra, chiar inainte ca fosta Posh Spice sa participe la un eveniment monden, scrie Cancan.

Ferent l-a vrut si pe Tiriac jr. Anamaria Ferent si Ion Tiriac formeaza cel mai "fierbinte" cuplu al momentului. Dar iata ca apropierea solistei de familia miliardarului este mai veche, caci se pare ca Anamaria a ravnit, initial, la dragostea lui Ion Ion. Potrivit revistei Star, cantareata a pus ochii, in urma cativa ani, pe mostenitorul familiei Tiriac, insa sarmul sau nu s-a dovedit a fi suficient pentru a-i cuceri inima tanarului miliardar. Anamaria si Ion Ion s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, pe vremea cand acesta forma, deja, un cuplu fericit alaturi de actuala sa sotie, Ileana Lazariuc, scrie Click.

Teo va avea o noua emisiune! La aproape un an dupa ce a demisionat de la Prima TV, refuzand sa lucreze fara echipa sa de productie, careia nu i-a mai fost prelungit contractul de colaborare, Teo se pregateste pentru o noua provocare in televiziune. Informatia aparuta la inceputul saptamanii preciza ca este vorba despre un proiect revolutionar, mai ales datorita schimbarii de atitudine abordate de Teo in timpul emisiunii sale, insa pana in prezent nu se cunoaste numele postului TV in cadrul careia va fi difuzata aceasta productie, scrie Cancan.

Angelina nu vine in Romania. Vestea ca Angelina Jolie vine in Romania a luat prin surprindere pe toata lumea. Libertatea a luat legatura cu conducerea Media Talent Group (MTG), compania care o impresariaza pe vedeta, si a aflat cu stupoare ca Angelina nu va participa la evenimentul din 21 octombrie. Oren Segal, unul dintre cei doi impresari ai Angelinei Jolie, a infirmat participarea vedetei la licitatia caritabila de la Bucuresti, din 21 octombrie. “Angelina nu va fi prezenta la acest eveniment”, a declarat Segal, in exclusivitate pentru Libertatea.

Realizatorii emisiunii "Top Gear", atacati de cersetori pe bulevardul Unirii. Realizatorii celebrei emisiuni Top Gear, aflati in Bucuresti pentru a filma un drive test, au avut ieri de intampinat o mare problema, aglomeratia din Capitala, ramanand blocati cu un Ferrari California si un Aston Martin DBS la semafor. Cei doi piloti au fost surprinsi de fotoreporterii Cancan in zona Mall Vitan, acestia conducand doi bolizi care valoreaza impreuna 420 de mii de euro. Cu toate ca cele doua bijuterii pe patru roti pot atinge viteze ametitoare, realizatorii emisiunii au ales sa faca drive testul prin traficul infernal din Bucuresti mergand normal. Astfel, de la Mall Vitan cei doi piloti s-au indreptat spre Casa Poporului, insa s-au blocat in trafic, fiind nevoiti sa opreasca de zeci de ori din cauza aglomeratiei, drumul fiind parcurs in aproximativ 45 de minute. Pe bulevardul Unirii, realizatorii Top Gear au avut de infruntat o alta problema, fiind luati cu asalt de cersetori, care s-au postat langa pilotii celor doi bolizi, cerandu-le bani, scrie Cancan.