Andreea Marin si Stefan Banica, primul sarut in public. Sustin ca traiesc o poveste de dragoste desprinsa parca din povesti, insa, pana acum nu au facut risipa de gesturi tandre in public. Marti seara, cand Banica a fost premiat de revista Vip pentru rolul din piesa de teatru “Descult in parc”, Andreea l-a insotit si, atat de fericita a fost pentru reusita lui, incat l-a recompensat cu un sarut ca in filme, scrie Gardianul.

Ministrul Mediului lucreaza peste program cu o bruneta. Dupa ce ministrul Comunicatiilor s-a cuplat cu una dintre angajatele sale, un alt demnitar pare sa aiba o relatie extrem de apropiata cu o colaboratoare a sa. Este vorba despre Nicolae Nemirschi, seful de la Mediu, care este nedespartit de una dintre subalternele sale. Apropierea dintre acestia a provocat deja aparitia unor zvonuri, angajatii ministerului vorbind pe la colturi despre relatia dintre cei doi. Nicolae Nemirschi apare mereu insotit de colaboratoarea sa, o tanara de aproximativ 30 de ani. Fie ca merge la vreo emisiune TV, la vreo intalnire sau chiar acasa, alaturi de ministrul Mediului se afla intotdeauna tanara bruneta, scrie Cancan.

Katy Perry a angajat un barbat sa-i maseze sanii. Dezamagire in randul fanilor cantaretei americane Katy Perry. Tanara artista de 25 de ani, considerata de multi drept un etalon de frumusete naturala, recurge la diverse trucuri pentru a-si imbunatati imaginea in videoclipuri. O serie de fotografii realizate in timpul filmarilor la ultimul vidoclip al cantaretei, "Starstrukk", prezinta un amanunt cel putin ciudat. In echipa de make-up artisti care s-a ocupat de imaginea lui Kate se afla si un "specialist" in aranjarea sanilor, scrie Click.

Ana Maria Prodan: "Am dat jos 32 de kilograme ". Mama a trei copii, Ana Maria Prodan nu vrea sa renunte la statutul de cea mai sexy femeie din fotbal. Surprinsa de reporterii ziarului Libertatea in costum de baie, impresara s-a laudat ca a reusit sa dea jos kilogramele dobandite pe parcursul sarcinii cu Laurentiu Reghecampf junior (un an). Chiar daca au trecut doi ani de la ultima sa aparitie in Playboy, impresara Ana Maria Prodan (37 de ani) se mandreste ca a ramas la fel de apetisanta ca atunci. “In urma cu un an, inaintea nasterii celui de-al treilea sau copil, cantaream 88 de kilograme”, povesteste Ana, potrivit Libertatea.

Iata blonda cu care Andrei Duban face sex de 5 ori pe zi! La 37 de ani, actorul preferat al lui Nicolae Ceausescu iubeste din nou. Cea care a reusit sa-i fure mintile este o blonda superba, de 23 de ani, care este copia fidela a manechinului Claudia Neghina. Desi se iubesc de numai doua luni, Andrei Duban sustine ca tanara este jumatatea lui si are de gand sa o ia de nevasta. Mai mult, el se lauda prietenilor ca logodnica lui ii satisface cele mai indraznete fantezii erotice si ca ii sta la dispozitie de cinci ori pe zi, scrie Gardianul.

Florin Piersic isi lanseaza primul album muzical. A facut-o si pe asta! Indragitul actor Florin Piersic a inregistrat primul album muzical, „Hoinarind printre amintiri", pe muzica lui Dan Iagnov, pe versurile Andreei Andrei si in orchestratia lui George Natsis. Marea lansare va avea loc miercuri, 30 septembrie, de la orele 17:30, la Baneasa Shopping City, scrie Click.

Rihanna, blonda si fara sutien. Rihanna a trecut cu siguranta prin multe schimbari de look, dar culoarea parului a ramas mereu aceeasi. De data aceasta frumoasa cantareata din Barbados a decis sa-si faca mai multe suvite blonde, ceea ce i-a schimbat destul de mult infatisarea. Si pentru ca recent si-a pus si cercei in sfarcuri, vedeta a renuntat sa mai poarte sutien, scrie Libertatea.

Oana Zavoranu si-a angajat bodyguard sa-i pazeasca hainele. Sotia lui Pepe a reusit performanta de a deveni cea mai pretentioasa vedeta TV din Romania. Dupa ce a cerut un scaun de 5.000 de euro pe care sa-si odihneasca posteriorul de diva si a comandat microfon, clipboard si casca batute in cristale Swarovski, Oana Zavoranu a solicitat si un bodyguard care sa-i supravegheze permanent cabina de la OTV, scrie Cancan.