Elena Basescu l-a dus pe Syda la bunici. Mezina presedintelul Basescu a facut, miercuri, o vizita in cateva judete din Moldova, in calitate de europarlamentar, pentru a le multumi alegatorilor sai pentru sprijin. Ca sa imbine utilul cu placutul, Elena l-a luat cu ea si pe iubitul ei, Syda, pe care l-a prezentat si bunicilor, noteaza Libertatea.

Gina Pistol a ajuns sa vanda case. Agentii imobiliari scot artileria grea ca sa aiba succes: fetele frumoase. Manechine sexi, imbracate sumar si cat se poate de provocator, fac imaginea afacerilor de succes. Pentru ca fetele frumoase au priza la public, reteta a fost adoptata si de... "imobiliari". Dupa principiul "Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place", tinere care mai de care mai cochete va ademenesc zilele acestea la targul imobiliar national din piata Constitutiei din Capitala, scrie Click.

Daniela Crudu, confundata cu celebra Jordan. Dupa ce Cancan a publicat, miercuri, 23 septembrie, articolul s-a dat iar in stamba, pe site-ul ziarului Cancan s-au iscat numeroase discutii in contradictoriu intre cititori, care au confundat-o pe starleta britanica cu asistenta lui Razvan si Dani, scrie Cancan.

Moni e fiica lui Dinu Damaschin? Soc in lumea mondena! Controversatul Dinu Damaschin a afirmat ca e tatal Monicai Columbeanu. Fostul protector al sotiei lui Irinel sustine ca aceasta incredibila varianta i-a fost confirmata atat de Monica, cat si de mama ei, Veronica. Dinu Damaschin: “Am avut foarte multe femei la viata mea, asa ca nu imi mai amintesc de mama Monicai. Chiar ea a venit si mi-a spus acest lucru, cu cativa ani in urma”, a declarat bacauanul, aseara, la “Oana Zavoranu Show”, de la OTV, noteaza Libertatea.

Eva Longoria: «Imi place sa fiu batuta in pat!» Eva Longoria adora sa fie umilita in pat. Si nu de oricine ci de un barbat care ii trage palme peste fund si ii vorbeste porcos. Actrita din "Neveste disperate" recunoaste, intr-un interviu, ca ii place la nebunie sa fie legata atunci cand face sex: „Imi place sa am mainile legate cu esarfe de matase si sa-l las pe el sa preia initiativa. Ador barbatii care stiu sa preia controlul. E ceva foarte sexy in a fi supusa si chiar umilita atunci cand sunt in pat! Imi place sa primesc palme pe fund si sa mi se vorbeasca urat". Se pare ca ori Eva si sotul ei, baschetbalistul Tony Parker, au o viata sexuala extrem de piperata, ori cele spuse de Eva sunt doar o fantezie de-a ei, noteaza Click.

Oana Zavoranu isi pune cristale Swarovski pe masina. Dupa ce si-a etalat microfonul cu mii de cristale Swarovski, Oana Zavoranu vrea sa-si innobileze si masina cu astfel de bijuterii. Oana este deja in discutii cu Alexandru Popa-Pelicuda, tanarul care i-a transformat microfonul intr-un pretios obiect. Imi place tot ce straluceste, m-a fascinat ideea ca voi avea un microfon batut in cristale Swarovski. De ce nu, urmatoarea etapa este masina mea, pe care vreau sa o innobilez cu aceste cristale pretioase, facand-o sa fie cat mai stralucitoare, a declarat Oana Zavoranu, citata de Cancan.

Dana Rogoz da o petrecere trasnita de ziua ei. Pentru Dana Rogoz urmeaza cateva zile “de foc”. Frumusica implineste maine 24 de ani, iar luni, pe 28 septembrie, are loc, la PRO TV, lansarea serialului “State de Romania”, in care ea joaca rolul unei fete de primar. Dana si-a obisnuit prietenii cu petreceri trasnite de ziua ei. Cel mai mare succes l-a avut in urma cu trei ani, cand si-a pus invitatii sa-i picteze peretii din casa. Acum, are de gand sa-i puna sa cante, informeaza Libertatea.

Actrita americana Mackenzie Phillips a ramas insarcinata cu tatal ei. Actrita americana Mackenzie Phillips a intretinut relatii intime cu tatal ei, John, solistul trupei The Mamas & The Papas, timp de zece ani. Vedeta peliculei American Graffiti a reusit performanta de a o reduce la tacere pe moderatoarea Oprah Winfrey, in a carei emisiune a fost invitata recent. Mackenzie Phillips a povestit ceea ce a si scris in autobiografia intitulata High on Arrival, lansata de curand, si anume ca, timp de zece ani, a fost amanta tatalui ei, John, unul dintre componentii trupei The Mamas & The Papas. Vedeta obisnuia sa se drogheze cot la cot cu parintele ei inca din adolescenta. Nu voi uita niciodata ajunul primei mele nunti, pentru ca atunci am realizat cat de imorala era relatia mea cu John, a povestit actrita, noteaza Cancan.