Blonda lui Bote - jefuita! Ieri dimineata, Bianca Dragusanu a trecut prin emotii mari cand si-a gasit masina, un Audi A4, sparta in parcarea din fata blocului, in zona Unirii, din Capitala, unde locuieste. Hotii i-au furat o geanta Gucci plina cu jucarii. “Am coborat dimineata la masina si am vazut ca geamul de la usa din spate dreapta era spart. Mi-a fost furata geanta Gucci, in care se aflau multe jucarii pe care le cumparasem pentru nepotelul meu”, a povestit Bianca pentru Libertatea.

Catalin Crisan a divortat! E oficial! Dupa 20 de ani de casnicie, desi pareau cuplul perfect, cunoscutul cantaret Catalin Crisan si sotia sa, Lucia, au divortat. Fara prea mult tam-tam, cei doi s-au inteles asupra modului in care vor imparti toate bunurile. Cei doi copii vor ramane la mama, care revine la numele ei de fata. Despartirea dintre cei doi s-a oficializat, ieri, in doar cateva minute, la Judecatoria sectorului 4. Motivele, dupa cum au recunoscut amandoi, au fost multe si marunte. Fara discutii, sotii Crisan s-au inteles asupra modului in care vor imparti bunurile. Citeste mai mult in Libertatea.

Beyonce, fite de vedeta. Beyonce Knowles a dat-o afara pe Lindsay Lohan din propria sa cabina la concertul F1 Rocks din Singapore deoarece cantareata o voia pentru ea. Beyonce a cerut cea mai mare cabina din culisele F1 Rocks, insa Lohan, care prezenta evenimentul pentru postul britanic Channel 4, o ocupase deja pentru ca ajunsese prima. Asa ca a fost foarte suparata cand i s-a spus ca trebuie sa se mute... "A fost un pic aiurea. O noapte ciudata. Toata lumea era agresiva si ma deranja. Chiar nu mi-a placut', a declarat Lohan. In asteptarea intrarii pe scena, Beyonce i-a lasat pe cei din culise sa transpire din greu, pentru ca nu a fost de acord sa foloseasca aparatele ei de aer conditionat. Desi temperaturile in culise erau foarte ridicate, iar unii oamenii lesinau, Beyonce a refuzat sa porneasca aparatele de aer conditionat personal, pentru ca erau doar pentru ea, scrie Libertatea.

Cele trei mari iubiri ale lui Michael Jackson. Michael Jackson le considera pe Tatum O'Neal, printesa Diana si Brooke Shields ca fiind cele trei mari iubiri ale sale, relateaza site-ul Contactmusic. In interviurile inregistrate de prietenul sau apropiat Shmuley Boteach, regretatul MJ a povestit despre relatiile cu femeile din viata lui. "Era buna, am iubit-o foarte mult", spune artistul despre printesa Diana. "Era genul meu, cu siguranta", adauga acesta. Integral in Libertatea.

Luciu a uitat sa-si puna fusta la premiera. Criticata ca a venit imbracata prea „cuminte" la lansarea serialului „Aniela", Nicoleta Luciu a comis-o la premiera filmului „State de Romania". Vedeta a starnit ganduri necurate in mintea tuturor barbatilor, fiind imbracata doar intr-un sacou care abia ii acoperea fundul, scrie Click.

Madonna se marita cu Jesus. Cantareata Madonna se pregateste sa ii spuna da mult mai tanarului sau iubit, modelul brazilian Jesus Luz. Potrivit biografului american Randy Taraborrelli, Madonna, de 51 de ani, si Jesus, in varsta de 22, isi vor uni destinele pana la sfarsitul acestui an. Daca cei doi vor face acest pas, Jesus va deveni cel de-al treilea sot al reginei muzicii pop, dupa actorul Sean Penn si regizorul Guy Ritchie, relateaza Cancan.

Rihanna are lipici la calugari. Senzuala cantareata Rihanna face victime si printre slujitorii Domnului. Aflata la Venetia, unde a participat la nunta managerului ei, Marc Jordan, solista a fost urmarita pas cu pas de un calugar mare amator de muzica, dornic sa se fotografieze cu artista lui preferata. Incantata de staruinta admiratorului ei, Rihanna a stat frumos la poza si i-a oferit calugarului si un autograf, scrie Cancan.

Kournikova s-a facut praf. Anna Kournikova si iubitul ei Enrique Iglesias au fost zilele trecute la cumparaturi in capitala Frantei, Paris. Celebra pereche a facut in primele zile ale sejurului ceva cumparaturi de pe la celebrele bijuterii pariziene, iar in ultima seara paparazzi i-au surprins luand cina la restaurantul Market. Fotografiile o arata pe fosta tenismena extrem de vesela si de exuberanta lucru care ne duce cu gandul ca Anna a cam exagerat cu alcoolul. Nici Enrique nu pare a fi prea incantat de fericirea pe care o afiseaza partenera sa si chiar o sprijina cu mana la iesirea din local, pentru ca rusoaica sa nu se impiedice, scrie Libertatea.