Amor ca la paispe ani! Mihaela si Dani se intalnesc pe net. Cel mai mediatizat cuplu din Romania demonstreaza ca este inca in picioare, iar intrigile si indivia celor din jur nu au reusit sa-i dezbine pe cei doi indragostiti. Chiar daca ea este la Monaco, iar el in “Micul Paris”, iubirea dintre Mihaela Radulescu si Dani Otil rezista si pe soare si pe vant, intocmai ca o coafura bine fixata. Desi nu se pot intalni atat de des pe cat si-ar dori, iar noptile romantice trebuie amanate, data fiind distanta care le pune bete-n roate, cei doi au gasit o metoda de a intretine focul dragostei. Vorbesc foarte mult la telefon, dar mai si scriu in acelasi jurnal virtual, scrie Gardianul.

Suri are haine de trei milioane $. Suri Cruise nu mai are loc unde sa isi aseze hainele in dressing-room. Fetita in varsta de trei ani a lui Tom Cruise si a lui Katie Holmes detine o vasta colectie vestimentara care i-a costat pe parintii sai trei milioane de dolari. Si cum Suri nu poarta decat haine de fite, create de designeri celebri, mama ei, Katie, a apelat, recent, la renumitul designer italian Roberto Cavalli, care va trebui sa ii confectioneze micutei inca o rochita de cateva mii de euro, scrie Cancan.

Justin Timberlake si Jessica Biel s-au despartit. Cei doi s-au despartit luna trecuta, dupa o frumoasa poveste de dragoste ce a durat trei ani.Potrivit NYDaily News, cantaretul a fost cel care a pus punct relatiei. El si-a sunat iubita si i-a spus ca tot ce a fost intre ei s-a sfarsit. Un apropriat al vedetei a declarat ca imediat dupa despartire, la inceputul lunii septembrie, Justin a si pornit la vanatoare, scrie Click.

Moni, ce armasar e soferul tau! Total lipsit de inhibitii, Adrian Filote, actualul sofer al doamnei Columbeanu, a fost fotografiat intr-un show de zile mari desfasurat anul trecut, intr-un club de striptease de pe litoral. Fotografiile au fost date publicitatii ieri. Patruns de actul artistic si aplaudat la scena deschisa, Adrian nu a ezitat sa ramana, in pasi de dans, gol-pusca in fata a zeci de femei, scrie Libertatea.

Roman Polanski primeste 3 euro pe zi drept bani de buzunar. Cineastul franco-polonez Roman Polanski, arestat, sambata, la Zurich, este inchis intr-o celula austera si primeste 5 franci elvetieni (aproximativ 3 euro) pe zi drept bani de buzunar. “L-am intalnit in afara celulei sale”, a declarat Marek Wieruszewski, consulul ambasadei Poloniei la Berna. “Ne-a spus ca nu ii lipseste nimic si ca este bine tratat. Acest lucru nu inseamna, insa, ca este multumit cu situatia lui actuala”, a adaugat aceeasi sursa, scrie Gardianul.

Razvan Ciobanu a invitat-o pe Dana Savuica in dormitorul lui. Celebrul creator de moda Razvan Ciobanu, care a recunoscut public ca este gay, a invitat-o pe Dana Savuica in patul sau pentru a asista la momentele de amor dintre el si iubitul sau. Designerul a pipait-o pe Dana pe sani, spunandu-i acesteia ca il incita. Poti sa te uiti daca vrei, i-a spus Ciobanu Danei Savuica, care i-a raspuns: Imi place sa ma uit. Cunoscutul creator i-a facut propunerea Danei in timpul unui interviu pe care aceasta il realiza pentru rubrica sa din Cancan, Jurnal intim.

Scarlett Johansson: "Incerc sa nu fiu sexy". Frumoasa actrita Scarlett Johansson a declarat recent intr-un interviu ca incearca sa nu fie sexy, desi... e cam imposibil avand in vedere ca e asa oricum ar vrea ea sa para. Vedetei i se pare dizgratios sa incerce sa adopte ipostaze provocatoare si sexy in sedintele foto la care participa sau atunci cand apare in public. Mai mult, ea se straduieste din rasputeri sa fie cat mai banala, pentru a nu iesi in evidenta, scrie Libertatea.

Pamela Anderson s-a mutat in baraca! Desi pare greu de crezut, vedeta serialului "Baywatch", Pamela Anderson, locuieste intr-o rulota. Diva a fost scoasa din casa din cauza ca are datorii uriase la stat si a tepuit cinci firme de constructii. In varsta de 42 de ani, Pamela a ajuns sa locuiasca in baraca pe roti, cu un singur dormitor, prezentand ca adresa parcarea Paradise Cove din Los Angeles, scrie Click.

Iulian Moga a vorbit despre infidelitatile Andreei Mantea. Dupa ce bruneta a declarat intr-o emisiune tv ca l-a prins in ofsaid, Iulian sare la gatul fostei iubite, marturisind ca el a fost cel tradat. Si nu o singura data! Fosta asistenta a lui Mircea Radu a facut o serie de declaratii socante in emisiunea lui Catalin Maruta. Desi a fost aratata cu degetul in momentul in care l-a despartit pe Andrei Tardea de sotia insarcinata in noua luni, Andreea Mantea s-a erijat in victima, povestind despre suferintele prin care a trecut in cele sapte luni petrecute alaturi de Iulian Moga, scrie Cancan.