Soc! Irinel Columbeanu, un barbat infidel? Monica Columbeanu sustinea cu ceva vreme in urma ca nu ar deranja-o deloc daca ar auzi ca sotul ei o insala, atata vreme cat ar fi vorba despre o relatie de o noapte. Poate ca stia ea ce stia! Libertatea publica azi, in exclusivitate, declaratia unui martor la “asaltul” lui Irinel Columbeanu asupra unei frumoase iesence, care a avut loc recent, intr-un club bucurestean, noteaza Libertatea.

Sorin Copilul de Aur n-a fost pe placul parintilor Margheritei. Fiica lautarilor Viorica si Ionita de la Clejani, Margherita, in varsta de 17 ani, traieste o iubire interzisa, parintii ei nefiind de acord ca tanara sa aiba o relatie cu manelistul Sorin Copilul de Aur. Iar pentru ca relatia dintre cei doi nu este pe placul familiei Margheritei, acestia i-au cerut fetei sa nu se mai vada cu manelistul, scrie Cancan.

Ferent, Mercedes second-hand de la Tiriac. I s-a dus faima de zgarcit si totusi, Ion Tiriac obisnuieste sa le surprinda pe iubitele sale cu daruri scumpe. El i-a daruit Anamariei Ferent o limuzina Mercedes de toata frumusetea. Asta este vestea buna. Vestea proasta este ca nu s-a indurat sa-i ofere una noua, ci una la mana a doua. Pasionata de cai-putere, Anamaria Ferent schimba masinile cu o viteza uluitoare. Zilele trecute, solista a fost surprinsa de fotoreporterii Click! la volanul unei limuzine Mercedes, cea mai luxoasa masina pe care vedeta a condus-o in ultimii zece ani, de cand a intrat in randul posesorilor de permis de conducere.

Gina ar intra in afaceri, dar... n-are cu cine. Gina Pistol vrea sa devina femeie de afaceri. Frumoasa blondina isi doreste o firma de organizari de evenimente, pentru ca, sustine ea, are experienta in domeniu si sigur ar avea succes. In plus, dispune si de banii necesari infiintarii unei astfel de companii. Atunci, va veti intreba, ce mai sta pe ganduri? Ei bine, ne-a lamurit chiar diva: “Nu am gasit oameni de incredere cu care sa lucrez. Cand ii voi gasi, va fi altceva...”. Pana atunci, fostul iepuras Playboy isi ocupa timpul cu noul ei hobby, fotografia. Recent, si-a cumparat un aparat foto foarte bun si are de gand sa-i roage pe profesionistii care i-au facut poze de-a lungul timpului s-o ajute sa se perfectioneze, scrie Libertatea.

Prodanca a parat-o pe Zavoranca lui Pepe. Convinsa ca Oana ii face o nedreptate balacarind-o, Ana s-a plans la sotul ei, rugandu-l sa intervina. Cand lucrurile pareau asezate in showbizul autohton, a rabufnit un nou scandal. Ana Maria Prodan a intrat pe lista neagra a Oanei Zavoranu dupa ce a pretins 500 de euro ca sa vina in emisiunea acesteia. In timp ce Oana spune ca Ana Maria s-a autoinvitat, Ana Maria este de parere ca ea i-a facut Oanei un serviciu lasandu-i reporterii sa filmeze la aniversarea sotului ei, Laurentiu Reghecampf, scrie Cancan.

Jojo: «Visul meu a fost sa devin balerina». Dansul, si nu muzica, e marea pasiune a lui Jojo. Cu toate ca timp de multi ani blondina a-ncercat sa-si faca un nume in lumea vedetelor pop, lansand chiar un album, spune ca visul ei dintotdeauna e... baletul. “Visul meu din copilarie a fost sa devin balerina. Ador dansul. Mi-ar placea si la «Dansez pentru tine». Ce poate fi mai minunat decat sa dansezi pentru a-i ajuta pe altii?”, ne-a marturisit Jojo. Pana sa primeasca propunerea de a participa la cunoscuta emisiune de la PRO TV, vedeta de 28 de ani isi va face aparitia, la acelasi post, alaturi de Divertis, noteaza Libertatea.

Marina Dina, imbolnavita de Cernobil. Marina Dina sufera de o afectiune a glandei tiroide, care are multe repercusiuni asupra starii sale emotionale. A devenit sensibila si emotiva si izbucneste in plans fara motiv. La doar 23 de ani, asistenta lui Mihai Morar se pregateste sufleteste pentru a doua interventie chirugicala pe care o va suporta la glanda tiroida. Vedeta a fost diagnosticata inca de la 19 ani cu noduli si chiar daca i-a extirpat, acestia au reaparut, iar operatia este iminenta, noteaza Click.

Oana Lis, urmarita de un barbat care se masturba. Sotia lui Viorel Lis a fost urmarita pe strada pana in scara blocului de un barbat tanar, care, odata intrat in imobilul in care locuieste aceasta, a inceput sa se masturbeze in fata ei. Oana Lis a trait emotii puternice, marti dimineata, in timp ce se intorcea de la supermarketul de langa blocul in care locuieste. Ea a remarcat ca un barbat tanar, care arata ok, parea curat si avea o geanta sport, se tinea dupa ea, dar nu i-a dat atentie decat cand a constatat ca vine dupa ea si in bloc, scrie Cancan.