Moni o cunoaste pe blonda la care s-a dat Irinel. Se pare ca nu doar milionarul i-a admirat si i-a apreciat pozitiv formele Marianei Rosca, 30 de ani, ci si sotia lui, Monica Columbeanu. Cele doua femei s-au intalnit, anul trecut, la un concurs de frumusete, prima in calitate de concurenta, iar a doua - ca spectatoare. Legatura Marianei cu familia Columbeanu nu s-a limitat la flirtul pe care cei doi l-ar fi avut, in aceasta vara, in clubul Pat din Bucuresti. Ieseanca de 30 de ani a fost masurata din cap pana in picioare si de Monica, acum un an, la concursul “Ia-te in piept cu Simona-Sensual”, scrie Libertatea.

Romanita a petrecut de ziua ei cu iubitul mult mai tanar. Creatoarea de moda Romanita Iovan a implinit sambata 45 de ani, iar fiul sau, Albert, nascut in aceeasi zi cu ea, 3 anisori. Vedeta si-a sarbatorit ziua de nastere acasa, alaturi de iubitul ei, mai tanar cu 11 ani, Iulian Gogan, si de cativa prieteni. Romanita Iovan a avut, sambata, un dublu motiv de bucurie si de sarbatoare, intrucat ea a implinit 45 de ani, iar fiul ei, Albert, 3 anisori. Creatoarea de moda a preferat sa petreaca acasa, alaturi de familie si de prieteni, de la eveniment nelipsind iubitul ei, Iulian Gogan. Fostul sot al creatoarei de moda, Adrian Iovan, a sunat-o pe vedeta pentru a-i ura “La multi ani”, dar si pentru a vorbi cu fiul sau, scrie Libertatea.

Ozzy Osbourne nu mai poate nici cu Viagra. Excentricul rocker se plange ca nu-si mai satisface sexual sotia din cauza antidepresivelor luate cu pumnul de-a lungul vietii. Nici macar laudata pastila albastra nu-si mai face efectul. Binecunoscutul rocker Ozzy Osbourne, in varsta de 60 de ani, face dezvaluiri picante, dar neplacute pentru el, in cartea autobiografica I am Ozzy. Una dintre marturisirile-soc ale excentricului artist este ca isi doreste o viata sexuala cat mai activa, dar din pacate nu mai poate, scrie Cancan.

Raluca Sandu tine secret faptul ca va deveni mama. Dupa mai multe relatii cu barbati celebri, dar cu care nu a reusit sa intemeieze o familie, se pare ca Raluca Sandu si-a gasit, in sfarsit, linistea. Surse apropiate cuplului sustin ca, in urma cu cateva zile, fosta jucatoare de tenis si italianul au aflat ca vor avea un copil impreuna. CANCAN avea de mai multa vreme informatii conform carora Raluca Sandu a ramas insarcinata, dar nu exista nicio dovada clara.

Kevin Costner a facut show de zile mari la Arad. Numerosi fani ai lui Kevin Costner au intrat la concert dupa ce organizatorii au permis intrarea libera. Artistul a interpretat cantece country-rock si a rostit si cateva cuvinte in limba romana: "Buna seara", "Multumesc" si "La revedere". La finalul spectacolului, Kevin Costner a dat autografe - inclusiv pe o bancnota de 1 dolar - si s-a fotografiat cu fanii. Printre acestia s-a aflat si Rona Hartner, care i-a dat lui Costner o poza de-a ei, scrie Cancan.

Ce bataie cu frisca a incins Drew! Dornica sa promoveze Whip It, primul film la care a lucrat in calitate de regizor, dar si sa figureze pe The Universal Record Database, un site dedicat recordurilor trasnite, actrita Drew Barrymore a acceptat invitatia jurnalistului Jimmy Fallon de a participa la emisiunea Late Night. Imbracata sport si inarmata cu cotiere si genunchiere, vedeta a vrut sa vada cate persoane poate nimeri cu tarte cu frisca din goana patinelor cu rotile. Si pentru ca trebuia sa fie o proba de viteza, Drew nu a avut la dispozitie decat 30 de secunde pentru a demonstra cat de bine ocheste, scrie Cancan.

Nicoleta Luciu, terorizata de gelozia lui Dinu Maxer. La patru ani de la despartirea de Dinu Maxer, Nicoleta Luciu sparge tacerea si vorbeste deschis despre relatia cu fostul solist al trupei AXXA. Ea isi povesteste trecutul de Cenusareasa si multumeste Cerului pentru viata de cinci stele pe care o duce acum. „Cand eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce faceam sau ce as fi putut face, el era gelos si imi dadea o stare de nesiguranta care ma facea si pe mine sa ma simt geloasa. Dar atunci nu stiam. Toate femeile din familia mea au ramas cu barbatii lor, indiferent de ce le-au facut. Asa credeam si eu ca trebuie sa fie. Eram cu Maxer si trebuia sa raman toata viata cu el", declara Nicoleta. Integral in Click.

Naomi Campbell e amanta pe viata. Prezenta la un spectacol de moda la Paris, Naomi Campbell a recunoscut in fata presei ca „nu o mai bate gandul maritisului", informeaza Gossip Hollywood. „Nu ma vad in postura de sotie. Am o cariera pe care trebuie sa o fac si mai stralucitoare. Ma simt bine in postura de amanta si cred ca sunt perfecta asa", a glumit Naomi. Ea are o relatie amoroasa de aproape un an cu milionarul rus Vladimir Doronin. La inceputul acestei veri insa, Naomi a aflat ca acesta e insurat si nu vrea sa divorteze, scrie Click.