Irinel a pierdut 100.000.000€. Ieri magnat, azi la limita prapastiei. Irinel Columbeanu a saracit intr-un singur an, cat altii in zece si a ajuns de la 120 de milioane de euro la 12, conform Topului Forbes 500 miliardari. De parca asta nu i-ar fi fost de ajuns, relatia lui cu Monica se joaca la casa de pariuri, de unde te poti imbogati daca pariezi pe divortul lor. Se spune ca o minune nu tine mai mult de trei zile! In cazul averii lui Irinel Columbeanu a tinut un pic mai mult, atata timp cat imobiliarele erau pe val, scrie Click.

Doria Ivan a plans pentru ca nu a putut pastra numele sotului. Doria Ivan s-a prezentat ieri-dimineata la Judecatoria Sectorului 2 pentru ceea ce credea ca va fi ultima infatisare in procesul de divort intentat de Laurentiu Niculescu, cel care i-a fost sot mai bine de doi ani. Din nefericire, judecatorul nu a pronuntat inca divortul, urmand ca acest lucru sa se intample la o data ulterioara. Doria a venit la tribunal trista si cu ochii umflati, purtand inca verigheta pe deget, scrie Cancan.

Gina Pistol, de la lux, in Ferentari. Despartirea de iubitul infidel a obligat-o pe Gina Pistol sa renunte la luxul pe care Nicola i-l oferea, sa-si ia bagajele si sa se mute. Semn ca nu statea cu afeceristul libanez pentru bani, vedeta a ales sa locuiasca alaturi de mama ei, intr-un apartament modest, din cartierul Ferentari, scrie Click.

Alina Puscau se dezbraca pentru americani. Top-modelul Alina Puscau e prima romanca ce va ajunge pe coperta editiei americane a revistei Playboy. Logodnica celebrului regizor Brett Ratner, care a realizat seriile X-Men sau Rush Hour, va putea fi admirata in toata splendoarea ei peste doar cateva saptamani, atunci cand se va lansa numarul din luna noiembrie al cunoscutei publicatii, scrie Libertatea.

Brad se intalneste pe furis cu fosta sotie. Ultimele zvonuri aparute in presa spun ca relatia cu Angelina s-a degradat intr-atat incat Brad Pitt se intalneste pe ascuns cu Jennifer Aniston. The Dailymail scrie ca Brad Pit a profitat de faptul ca Jennifer Aniston se afla intr-o vizita la New York pentru a o vizita. Brad, care a lasat-o pe Jennier in 2005 pentru Angelina, a dat buzna la fosta lui sotie la hotel pentru a se plange de problemele pe care le are cu actuala nevasta, scrie Click.

Zavoranca are telefoane de 8.000 de euro. Pentru Oana Zavoranu, telefoanele mobile sunt ca accesoriile scumpe. Sotia lui Pepe alege aparatele in functie de evenimentele la care participa. De pilda, Vertu-ul de 5.000 de euro este pentru ocaziile speciale, iar iphone-ul, de doar 700 de euro, ii foloseste ori de cate ori are treaba si are nevoie de internet. La colectie se mai adauga doua Blackberry de 400, si respectiv, 600 de euro si un Bang&Olufsen in forma de pudriera de 1.400 de euro, scrie Cancan.

Black Eyed Peas, concert privat in avion. Doar pasarile si Black Eyed Peas canta in zbor. Trupa americana va sustine, in premiera, un concert intr-un avion Boeing, care va decola vineri din orasul australian Melbourne, relateaza NewsIn.Spectacolul, care va avea un caracter privat, este programat pe durata a trei ore de zbor de la Melbourne la Perth, in cadrul turneului australian al trupei. Publicul va fi format din 140 de invitati VIP si 30 de castigatori ai unei competitii nationale, scrie Click.

Bodo urineaza pe unde apuca. Paparazzii revistei Spy l-au surprins pe solistul formatiei Proconsul intr-o ipostaza nu tocmai demna de un artist. Ca orice om care munceste, si solistul formatiei Proconsul se relaxeaza. El a petrecut cateva ore intr-o padure, la invitatia unor prieteni, unde s-au deplasat cu masini de teren. Peisajul parca l-a indemnat si pe Bodo la un comportament salbatic. Apasat de vezica, cantaretul si-a deschis slitul, si-a scos bijuteria cea mai de pret si a facut pipi chiar langa masina in care s-a urcat ulterior, scrie Cancan.

Moni, despre ieseanca 'lui Iri': "E frustrant sa nu fi facut nimic pana la 30 de ani". Monica Columbeanu spune ca nu e geloasa, ca accepta aventurile sotului ei, in caz ca acestea s-ar intampla, iar despre ieseanca blonda cu care Iri ar fi fost vazut recent, fotomodelul declara ca i se pare o persoana care nu a realizat nimic in viata, scrie Libertatea.